2 sa

Bu kızın vefatından neden herkes devleti suçluyor?

Bazen devlete kusulan gereksiz bir nefret görüyorum ben bir diş hekimliği öğrencisiyim babam da normal doktor. Acile gittiğinizde size geçici bir tedavi sunulur aniden gelişen bir ağrınıza o anki hayatınıza devam edebilmeniz için basit bir tedavi verir ama detaylı bir teşhis, muayene veya hastalığınıza göre uzun süreli bir tedavi vermez ki. Mesela şeker hastasıysanız ve aniden bir rahatsızlığınız olursa acile başvurursunuz size geçici bir tedavi uygulanır ama kesin çözüm için uzman hekime yine de görünmeniz lazım.
bu kızın olayı 2 hafta içinde defalarca şiddetli baş ve karın ağrısı, kusma yaşamış ve acile başvurmuş. E normal olarak serum vermişler ve geçici olarak iyileşmiş ama aynı durum tekrar yaşanmış bu durumda randevu alıp artık bir uzman doktora görünmesi gerekiyor neden sadece acile gidiyor ki adı üstünde “ acil “ Allah rahmet eylesin tabii ki suçlamıyorum ama insanımızın biraz daha bilinçli olması lazım. Devlet düzenli ve güzel bir sistem oluşturmuş birazcık da halkın sorumluluğu var her şeyde devlet devlet denmesi saçma. Sizce?

saygı çerçevesi içerisinde yorum yazmanızı rica ediyorum gereksiz yere saygısızca davranmayalım birbirimize

Güncellemeler
2 sa
Yorumlarınız çok iğrenç arkadaşlar ben kızı suçlamadım ben insanlar biliçlensin istiyorum. Biri yine aynı durumu yaşamasın diye. Ben de daha önce mesanede şiddetli bir enfeksiyondan dolayı acile gittim ve serum verdiler hatta 1 gece orada kaldım aşırı rahatlamıştım o gece ve iyileştim bildiğiniz ama yine de o serum o kadar şiddetli bir iltihabı durdurmazki. Uzman hekime de gittim sonrasında ultrason yaptırdım , bir sürü tahlil verdim ve tedavim aylar sürdü çünkü kronikleşmişti benim hastalığım