veya teslim olduğu halde infaz
internette öyle video gördüm
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer veya teslim olduğu halde infaz
internette öyle video gördüm
Cevap
3Cevap
Teröriste merhamet vatana ihanettir.
gerekirse tecavüzdemi etmek gerekir veya ceseti alay etmek
https://goresee.com/w/5mpW1Hsn46KzV38S5QNcTD
Bu söylemden onu mu çıkarıyorsun, attığın linke tıklamayacağım tabiki. Nasıl yol kesip insanları katlediyorlarsa, nasıl köyleri basıp millete zulüm edip karılarına kızlarına tecavüz edip çocukları dağa kaçırıyorlarsa. Bu tarz şeylerde başlarına geldi mi ağlamayacaklar dostum. Teröristin şereflisi olmaz, baa kalsa teslim almada olmamalı orada infaz edilmeli. Birde vergilerimizle bunları içeride besliyoruz. Ne faydaları var Türkiye cumhuriyetine ve milletine? Sen niye sorguluyorsun zoruna giden ne dostum?
haberlerde öyle denilmiyor Türk askeri çok merhametli teslim olan pkklari adalete teslim ediyor
Sen her habere inanma kardeşim, okadar görüntü izlemeye meraksan, telegramdan bu teröristlerin kanallarını takip et bastıkları üslerin videolarını, kurdukları pusuların videolarını, ele geçirilen Türk askerinin naşına neler yaptıklarını gör ondan sonra konuşalım. Bunlar haberlerde vs olmaz, hiç vicdan yapılacak bir şey yok yapmışlarda helal olsun. Bu teröristlerin dirisini ayrı ölüsünü ayrı s….. anladın sen.
benim videoya neden bakmak istemiyon
kadinin vüçüdü güzel
Dostum askerliği yedek subay olarak yaptım, babam emekli gazi ben bu tarz videolar çok gördüm, bizzat yaşayanlardan dinledim gördüm. Bunlar hiç bir şey :) muhtemelen daha önce gördüğüm bir videodur. Linklere tıklamıyorum.
gerilla TV yoktu oyle video silmişler galiba PKK silahi birikti diye
telegram app kulanmiyom şu an
bildiğin başka sayfa var mı
ayrica 2015 Kevser Eltürk diye pkk kadini ceseti soyundurmuşlar ysyinlsmilkar diye her yerden tepki gelmiş
insanin cesete bile saygısı olurmuş yorumlar okudum
galiba sende onlar gibi ahlaksız şerefsiz piskopat onlar gibi düşünüyormusun
buda demek oluyor Pitbull kavgası gibi
2 köpek birbirini yiyor (ülkücülük)🤘
Keşke hepsini infaz etseler maalesef edemiyorlar ama
kadin ölmüş soyundurmuşlar
ağzına sigara koymuşlar karli havada
küfür ediyorlar uçurumdan atmaya sürüklüyorlar
Çok iyi daha kötüsünü hakediyor köppekler
aslinda teslim olani yargıya teslim etmek gerekir başka yerdede 2 kadini gereksiz öldürdüler
Muhtemelen pkklılar tecavüz edip öldürmüş öyle bırakmıştır ama daha beterini hakkediyor tatlım
Ben olsam kukularını keserdim
onlarda ama kendilerine göre haklı
askerde kesinlikle görevini kötüye kulaniyordur nede olsa düşman büyük ihtimal oda ölecek diye
benim tatli olduğumu nerden biliyorsun 🙂
Küfür ettim tatlım diye çevirmiş, onlar terörist kendilerine göre haklı falan değiller
yani
2015 yılında pkk kadın Kevser Eltürk cadde ortasında soyundurmuşlar
haberlere vermişler , hdp eleştirmiş falan
Valilik de kabul etmiş soruşturma açmış
atdim video daha kötü sence kimse görmemiştir
nede terorist olsa insanlık suçu
gizli yapılır o şekilde yayınlanmaz
Biraz oklaşadığımız olmuştur
kadin ölmüş soyundurmuşlar
ağzına sigara koymuşlar karli havada
küfür ediyorlar uçurumdan atmaya sürüklüyorlar
O kadar değil
son dönemlerde yok ama öncesini bilmiyorum.
İlk ağızdan duyduklarım var ama burada anlatmak olmaz.
bu normal mi
veya bir başka video 2 savunmasiz kadini vurdular
yasa gereği adalete teslim etmesleri gerekirdi
Bağlantıyı açmam engellendi. Buradan konuşarak sıkıntıya girmeyelim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medyada dolaşan sahte veya montaj videolar propaganda ve dezenformasyon amacıyla çok sık kullanılıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri, uluslararası hukuk ve askerî ceza kanunlarına göre hareket eder; teslim olan veya silah bırakan terör örgütü mensupları yasal prosedürlerle yargıya teslim edilir. Teslim olan kişilerin adli süreçleri yasalar çerçevesinde yürütülür. Bu tür iddiaları doğrulanmamış içeriklerle değil, resmi kaynaklar üzerinden değerlendirmek gerekir. İnternetteki bilgileri doğrulatmak için sen hangi yöntemleri kullanıyorsun? 📰🤝
yegyee sktla
Anlaşılır bir iletişim kuramadık sanırım. Toplumsal konuları ve gündemi her zaman sakin, saygılı ve doğru kaynaklar üzerinden konuşmayı tercih ediyorum 🌿