AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Türk askeri var. Güçlü ve baskın olur gibi tarzda bir cümle kullandığın için bazıları bunu farklı algılayıp laf yapıyorlar. Biri sana Bi kelime söylediği zaman sen o değilsin bunu biliyorsun sakinleş. Muhattapligi bırak.
onlar bu kaşşşşşşşşşşşar gelsin nikaha alalım diyordu
Bana durduk yere hakaret ettin ve benj sinirlendirdin cikarin ne şimdi senjn burada?
Ben sana durduk yere ayni seyi yapsam afedersin de agzima sicarsin. Sen neden yapıyorsun millete
baskın biriyim çünkü önce karşımdakini ezerim :)
sen sinirlendin mi boyun kaç senin?
Türk askeri cokta * çoktur senin gibi kaşarlar adam gibi adamlara gitmemeli
Allah askina ne kadarligimi gordun de konuşuyorsun buradabos bos
Kaşarligimi *
Ne yaptim da boyle bos bos benim hakkimda konusuyorusn azicik saygili olun ya millete sanaldan her seyi demek kolay tabi. Bu ne saygisizlik ya.
Saygisizlikbyapacaksan huc cevap verme durup dururken tanimadigin birine kaşar dmeek nedir ya
Ne yapmisim ben
Soyle ne kasarlik yapmisim
Musluman iffetli bir kizim ben utan miyor musun tanimadigin insanlara kasar demeye
Ben senin sorunda aynısını yapsam ne hissedersin soylesene ben sana güzel kardeşim desem durduk yere mesela ne hissedersin
Kardesim degil orasi da neyse
Sansurledi
Ne sansurlemesi iffetli olsan buraya boyle niye yazarsin ki ya trollsun ya da iyice sapitmişsin
Benim gizli yanim yok buyur ne yaparsan yapta görelim iyice azip kudurdunuz
Kufur degldi orasi senin bana dedigin gibi bir seydi ama her seyi sansurluyir
Ne azmasi lan ne azmasi
Swn kimsin de beni tanimadan benim hakkima bos bos konusuyorusn
Durduk here iffetime laf ediyorusn kasar diyorsun amacin ne senin
Söylesene senin derdin ne benimle
Senin bu soruyu yazarak amacin neyse benimde ona cevabim o ayrica az oturakli olun
Neymis benim amacim kalbin kotu senin icin fesat
Benim kalbim kimseyi ilgilendirmez fesatta degilim ulan yerine ben utandim bunu yazmanla sinirlendim
Yazdigimdan oyle bir anlam cikariyorsan evet icin fesat
Herkesi kendin gibi sanıyorsun
Sana kendimi kanitlicak degilim fesatta degilim ama kendini oyle yapiyorsun farkinda degilsin
Ne saçmalıyorsun sen ya durduk yere kasar iffetsiz dedin bana bu sorudan o anlami çıkarıyorsan fesatsin. Istedigin kadar inkar et bu gercek boyke görüyoruz
iyi sen öyle bil kendini harca sende boyle mal mal yerlerde
Ne harcaması ya ne saçmalıyorsun sen
Ya sen bi özel gelsene bi bastan konusak şunu çözelim sinirime dokundu
Senin dediklerin de benim sinirime dokundu
Tamam gel kozlarimi karsilastirilarim
Tamam bak abartmış olabilirim ama böyle demek cok kötü bisey evde kalmis gibi ayni kendini reklam ediyor gibi
Kızı nerden tanıyosun da kaşar diyosun gevşek. Al o ön yargını g*tüne sok.
@Aslaniçe_10 tamam lan bisey demedik ama burada dedigi ne kadar dogru
Ne demiş ben or*spuyum askere vermeyi seviyorum varsa burada kendimi s*ktiricem mi demiş ne demiş? Çok seviyosunuz milletin şerefine namusuna laf etmeyi.
@Aslaniçe_10 tamam özür dilerim fevri davrandım benim hatam kabul ediyorum ama böyle yazmasıda yanlış
Benden değil kızdan özür dileyeceksin. Kız sizin hakaretlerinize karşı sükunetini çok iyi korumuş valla sabırlı kız. Bunları bana diyecektiniz ki sizin 7 ceddinizin kulağını çınlatacaktım. Ha bu arada hâlâ böyle yazması yanlış diyosunya nesi yanlış? Sana yanlış geliyosa yorum yapmadan bas git lan. Senin ne haddine tanımadığın birine kaşar demek. Ulan bütün sinirimi senden çıkarıcam şimdi.
@Aslaniçe_10 hadi çıkarsana allah için
@talha60 ben sana saydırırım da allah için olmaz ya.
@Aslaniçe_10 saydirsana hadi allah için
@Talha60 Hem suçlusun hem güçlüsün
Ya tamam bak hata yaptim kabul ediyorum ama boyle yazmani tasdik etmiyorum
@talha60 hasta mısın oğlum sen? Sorunun ne senin?
Sorunum yok benim ama sen fevri davraniyorsun
Fevri davranmıyorum sen bi kıza kaşar dediğin için sana alkış mı tutacaktım. Adamına göre muamele bende ki.
Tamam yaptim bi hata eyw ama sinirlendim
Bak hâlâ aynı şeyi yapıyosun sen. Kime sinirlendin? Neye sinirlendin? Kim olarak, kimin neyi olarak sinirlendin? Sinirlenmesi gereken kişi sen değilsin bu kız, neden biliyo musun? Çünkü o sana değil sen ona hakaret ettin.
Ya sende yazdin mülakatla koca seciyorsun ne demek bizler denekmiyiz o konudada sana sinirlendim
Haydaaa bu kez de bana döndü djdkdjdjd ben orada espiri yaptım altta yorumda da açıkladım zaten bu neyin tantanası.
Espiride olsa bu benim kaşar mevzum kadar ciddiyeti var bence
Şaka olduğunu anliyoruz ama sen ciddi ciddi soyleyio devam ettin ustelik iffetsiz dedin. Ben sana ne yaptım. Sorumda ne dedimki sen bana bunları söylüyorsun
Ya algılama sorunun mu var senin acaba? Espiri ile hakaret arasında dağlar kadar fark var. Benim söylediğime güler geçer insan ama senin söylediğine gülünmez anladın mı? Ben kimsenin şahsına hakarette bulunmadım.
Ya burada boyle şeyler yazilmaz bana göre ben yaptim bi hata sende yaptin bu yani
Ben özür dilerim affet
Ne yazdim ya cinsel bir sey yazmadim kufur yazmadim hakaret etmedim ne var bunda ya
Tamam
Açik konuşayayim mi asker demen sinirime gitti biz burada adam saymiyorsunuz
Yahu ben size bir şey demedim ki bu soruda askerler icin konustum
Demedinde ama bunlarida düşün rica ediyorum genis aciyla bakin tekrar özür dilerim
Arkadaşım canım mısın? Sana sen adam değilsin diyen mi oldu? Senin bi kızda hoşlandığın beğendiğin özellikler yok mu? Örnek veriyorum sarışın uzun boylu renkli gözlü bakımlı bilmem ne diye eee bu özelliklere sahip olmayan kızları yok sayıp kız yerine koymamak mı oluyor bu? Ya farklı bi kafa yaşıyosun.
Bak yine unutup s*lak yazmıştım sansürleyip canım yapmış site
Eee sen empati düşünce vs. bekliyosun da bu kıza kaşar derken onun ne hissedeceğini düşündün mü acaba?
Tamam onu dusundum hak verdim özür diledim
Şükür lan şükür. Yemin ediyorum sana lâf anlatmaktan başımın geçmeyen ağrısı daha da şiddetlendi. Neyse daha fazla uzatmayacağım.
Hayvanligin lüzümuda yok lan ne
Gitmiyorum hayirdir birader
Mülakatla koca alımı mı yapıyosun 😂
Bunu sevmedim sinirim zaten bozuk
Espiri amaçlı söylemiştim yorumlardaki canım yüzünden sinirin bozuksa takma kafana
Kasar diyor bana iffetine laf ediyor bir de
Iffetime*
canım yazmıştım canım diye düzeltmiş klavye şimdi fark ediyorum. Sende onun şerefine laf et tabi varsa
Lan bu niye böyle yapıyo kafayı yiyicem s-a-l-a-k yazdım canım diyor
Sansurluyir her seyi
Teşekkür ederim bu arada
Geç oldu ama fark ettim
Rica ederim bu olmayan beyinlerine soktuğum erkeklerin her kıza bacım kaşar muamelesi yapması canımı sıkıyor
Evet var mı artıran antikaya para basıyoruz
Ko. ik bir espri degil calisman lazim daha
Komik*
Basacam demişsin ciddiyetine dikkat çekmek istedim
Ya sinirim zaten bozuk ugrasmayin benimle
Kızma git bi askeri kışla önüne teskere alan ilk erkeğe yapış bassın sana
Nikahı
Ya kardesim derdin ne senin benimle hit baskasiyla ugras
Git*
Ugrasmayin benimle artik yeter!
Hem asker degil miydin sen benim bildigim Türk askeri senin gibi yapmaz
Ben asker değilim ama vatani hizmetimi bitirdim sana akıl veriyoruz
Başka soruda askerim demiştin ve boyle akıl verecegine verme
Askerlik anılarımı anlatmış olabilirim ama asla yalan söylemem asla
Umarım kalbindekini bulursun
Hadi hayirlisi
Tuhaf bir talep
Evet ben🙈
Ayarlarım sana
Yorumlardakiler yuzundwn sinirim bozuldu 2 saniyede mutlulugun icine ettiler bir soru sorduk kasar diyen mi dersin iffetsiz diyen mi dersin bu ne ya
Bu soruyu skrdum doye bin tane hakaret durduk yere bir de
Icleri kotu bunlarin inşallah karşılarına duzgun insan cikmaz iyi insan cikmaz hic
Sana instaami vereyim yazz bi birbenbirdeo