Türkiye de doğup büyümüş, veya henüz reşit değilken ergenlik çağında gelmiş bir yabancı uyruklu (Suriye, afkan) vs
Askerliğini yapıyor mu?
Türkiye de doğup büyümüş, veya henüz reşit değilken ergenlik çağında gelmiş bir yabancı uyruklu (Suriye, afkan) vs
Askerliğini yapıyor mu?
Vatandaşlık almışsa yapar ama onlar bunun da bir çakallığını illa ki bulmuştur...
Parayla vatandaşlık alan, askerliği de ya bedelli yapar veya asker kaçağı olarak yaşar... G*tümü sıkıştı; ülkesine kaçar... Alternatif yolları çok...
Küçük bebeğim var biraz güneş alması ve denizle tanışması için plaja getirmistim. Ve çoğunluk erkek olmak üzere sayısız yabancı vardı. Çekindim açıkçası giremedim
İstanbul'da hafta sonu veya bayram tatillerinde evden dışarı gezmeye çıkamıyorsun...
Her yer olabildiğince yabancı uyruklu... Arap... Mülteci... Sığınmacı...
Malum iktidar sanırım vergilerle sömürdüğü Türk vatandaşını cezalandırmaya, yabancı istilacıları ise beslemeye desteklemeye and içmiş.
Bu asla bir sağ - sol veya siyasi mesele değil; TÜRKLÜK MESELESİ‼
MİLLİ ONUR, HAYSİYET, ŞEREF ve NAMUS MESELESİ‼
Aynı rahatsızlığı ülkemi istila edip, sefasını süren TÜM YABANCI TURİSTLERE karşı da duyuyorum.
Onlar bu ülkenin kaymağını yerken bizim vatandaşlarımız sürekli onları seyretmek ve onlara hizmet etmek zorunda mı?
Her yıl TURİZM REKORLARI ile övünen o akla s*çayım ben‼😡
Türk vatandaṣlığı varsa yapmak zorunda yoksa degil, cifte vatandaṣlıklarda eger diger vatandaṣı oldugu ulkede yaptıysa Türkiyede askerlik yapmak zorunda degil. Ama suriyeli veya afghanlar zaten savastan kacan tipler kendi ulkelerinde askerlik yaptıklarını sanmıyorum burada da bizim ordumuza almazlar umarım o parazitleri.
Cevap
5Cevap
Kendi ulkesinden kaçan birisi neden burada askerlik yapsin ki. Onların cogusu vatan haini
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıysa evet askerlik yapar.
Eğer 22 yaşından önce vatandaşlık almışsa evet yapıyor
o değilde kızlar da askerlik yapsın artık mesela sen yaptın mı askerliğini :D
Bacilarin gitti mi ki bana soruyorsun ☺️
Hayır yapamaz ! Mutlak T. C Vatandaşı olmalıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?