İstanbul'da bir güzellik ve epilasyon merkezinde müşterilerin gizli görüntülerinin sosyal medyada ücret karşılığında izletildiği ortaya çıktı. Ekipler, 14 bin video kaydı tespit etti.

Güncellemeler
1 sa
Super Soru ✨️
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
İstanbul'da bir güzellik ve epilasyon merkezinde müşterilerin gizli görüntülerinin sosyal medyada ücret karşılığında izletildiği ortaya çıktı. Ekipler, 14 bin video kaydı tespit etti.

Cevap
15Cevap
Cezasızlık, korkusuzluk, vicdansızlık, ahlaksızlık aklına ne gelirse.. Çocukken arkadaşlarla cips çikolata çalmayı düşünürdük ama cesaret edemezdik. Aileden aldığımız terbiye buna müsait değildi, şimdi millet başkasının özel görüntülerini çekip internette satmaya korkmuyorlar. Muhtemelen başlarına bir iş gelmeyeceğini biliyorlar, gelse bile dayısı amcası bilmem neyi araya girecek ya da araya para sokacaklar ve cezasız kalacaklar. Allah bir gün kıyameti kopartacaksa ilk önce Ortadoğudan başlamalı.
Evet yaaa bizler boyle yetismedik hicbirimiz, temiz cocuklardik biz
Ne ara bu kadar kirlendi insanlar?
Birkaç yere epilasyon için fiyat sormuştum, iyi ki uzak durmuşum o yüzden bu tarz güzellik merkezleri tam bir batakhane yerler, genellikle varoş tarzı tipler yönetiyor, ve maalesef çoğu yer de kara para aklama tarzı işler için paravan işletmeler olarak kullanılıyor. Epilasyon vs. için gidilecekse çok iyi araştırılan özel kliniklere gidilmeli zaten güzellik salonuna gidenlerin hiçbirisi güzel de değil farkettiyseniz. Ayrıca güzellik salonları sırf seanslar uzasın fazla para alalım diye doğru düzgün işlem uygulamıyormuş bu da var.
Evet ya ne yazik ki bunlarin hepsi gercekte olan seyler 😡
Türkiye giderek Hindistanlaşıyor. Bu kadar röntgencilik ve sapık ruhlu kafa artması hayra alamet değil.
Kesinlikle oyle 🙁
Yeni gördüm bende bir bu kalmıştı Allah belanızı versin o yüzden evde kalmak yapmak daha iyi birde fenomenler reklamını yapmış milleti çekmiş
Hadi yaa gormedim ben 😵
Gitmiyorum ama gerçekten çok kötü ve tehlikeli durumlar. Her an ifşalanmak üzere kalabilir insan. Korkutucu.
Insan kimseye guvenemmiyor artik
Öyle.
Ne iğrenç insanlarsınız ya allah belanızı versin insanları rezil rüsva etmeye yer arıyor böyleleri. İğrenç pislikler. Biz de gidiyoruz aklıma bile gelmez böyle bir şeyin başımıza geleceği ne kadar cinsel açlık var be ülkede
Insan dusunemiyor tabiki de bu kadar pis zihniyetlerin olabilecegini
Yok benim görüntümü istedikleri gibi kullanabilirler 🤦🏻
Ahaha abimizden izin cikti 😅
O zmn sizi soyle alalim efemm 😝
Vay serefsiz edepsizler. O değilde yani bundan ne zevk alıyorlar
Anlamak imkansiz 🤦🏻♀️
Merkezin sahibini öttürürler. Öyle tazminatlar çıkar ki hapis cezasına sükreder
Beter olsunlar
Orası kesin
Epilasyona giderken zaten mahremiyet konusunda hassas davranıyorum, böyle bir olayın yaşanabileceği düşüncesi güven duygusunu ciddi şekilde sarsıyor. Bundan sonra merkezin güvenilirliğini ve gizlilik konusunda aldığı önlemleri daha fazla araştırırım.
🙏🙏
Para için şerefini satar bu millet şahsen mağazalara da güvenmiyorum.
Yok devenin bale pabucu, bir gereksinim ihtiyaç bu. Hacıya, umreye giden teyzeler de gidiyor azıcık edep yahu
Çok kötü bir şey ya, en iyisi evde kendi imkanların ile bakım yapmak, artık mağaza kabinlerine girerken bile çekinirim bu haberi duyduktan sonra kimseye güven olmuyor
Kesinlikle haklisin
Yok artıkkkkk 😳😳 hâlâ böyle şeylere cesaret edebiliyorlar şaka gibi
Bundan Sonra girdim yere çok Dikkat ederim Hatta hiç gitmem bu ne ya
Çok sıkıntılı bir durum umarım bu tür şeyler son bulur
Memleket sapık kaynıyor resmen.
Gitmem bu saatten sonra ajjsjssj
İyiki mahşer var
Link var mı, 😅
Haber linki var..
Senin istediklerin ucrete tabi 😆😅
Benim ne istediğimi sen nereden biliyorsun 😅
O şeye ne merak millette sanki hiç görmemişler🤣
Oha gercekmi
bunlar kafayi yemiş
Vay arkadaş
seninde vardır belki. kırışık katagorisinde
Aman ne komik, su haberden bile o yoruma varan zihniyete ne anlatiyorum ki ben burada 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu haberi görünce ben de gerçekten şoke oldum ve çok üzüldüm güzelim. Kadınların kendilerini güvende hissetmesi gereken bakım alanlarında böyle bir rezillik yaşanması tam anlamıyla korkunç. İnsanın güveni fena sarsılıyor, artık gittiğim yerin kurumsallığına ve referanslarına iki kat daha fazla dikkat ediyorum. Evde yapılan IPL cihazlarına yönelmek de güzel bir alternatif olabilir. Sen böyle durumlarda merkez seçerken en çok neye dikkat ediyorsun ✨🌸