Kişilik & Karakter Aynalardan korkuyor musunuz? GGƏĆƏ Takip Et Guru Yaş: 126 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Yatak odanizdaki aynalardan korkup ürperdiğiniz oluyor mu? Aynalardan korkuyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Korkmuyorum, yıllardır olduğum kişiyim. Sadece içimde ki patlayacak öfkeden korkuyorum 0 3 Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl Yok yok o anlamda degildi. Yorumla Carvel 1 yıl Kusura bakma yanlış anlamışım Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl Sorun degil tabi ki😀 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. hayır korkmuyorum 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aynaların geçiş noktası olduğunu söylerler. Kim uydurdu bunu bilmem😄 1 2 Yorumla GGƏĆƏ 1 yıl Iste tam da o sebepten😅yusuf yusuf Yorumla Firu_Zen 1 yıl Ben hiç aynadan geçtiklerini görmedim 😂 Yorumla
Mysong_ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Evet, mesela ben gece aynada kendime bakamam. Sanki yanımda başka bir varlık belirecekmiş gibi geliyor. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Gece aniden uyanınca aynaya bakmak hoş olmuyor. 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gece karanlıkta bakınca korkuyorum. Telefonun ışığıyla daha seksi oluyor🙂 0 0 Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yoo benim odamın heryeri ayna geçen geçsin bana dokunmadiklari sürece sorun yok kdnsksn😂 0 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayır korkmuyorum. Ama geceleri çok aynaya bakmayı sevmiyorum. 0 0 Yorumla
andy5686 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 97% 1 yıl Ayna bir geçiş aracıdır. Geceleri ve karanlık ortamlarda bakılmamalı. 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hayır severim aynaları.. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Aşk yaşıyoruz xd 1 0 Yorumla
SAKİNkullanıcı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Geceleri ayna karşısında uyumak pek iyi değil 😀 1 0 Yorumla
Blair_666 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Hayır severim çünkü içinde ben varım diye 😌 0 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hayır aksine karanlığı ve aynaları severim 0 0 Yorumla
karanlikdunyam_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kıyafet yığınını cin sanıyorum o kadar 😅 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ay ben korkarım bea.😱 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Korkmam 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Yok korkmuyorum 0 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Cinlerin yeri 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Korkmuyorum, yıllardır olduğum kişiyim. Sadece içimde ki patlayacak öfkeden korkuyorum
Yok yok o anlamda degildi.
Kusura bakma yanlış anlamışım
Sorun degil tabi ki😀
hayır korkmuyorum
Aynaların geçiş noktası olduğunu söylerler. Kim uydurdu bunu bilmem😄
Iste tam da o sebepten😅yusuf yusuf
Ben hiç aynadan geçtiklerini görmedim 😂
Evet, mesela ben gece aynada kendime bakamam. Sanki yanımda başka bir varlık belirecekmiş gibi geliyor.
Gece aniden uyanınca aynaya bakmak hoş olmuyor.
Gece karanlıkta bakınca korkuyorum. Telefonun ışığıyla daha seksi oluyor🙂
Yoo benim odamın heryeri ayna geçen geçsin bana dokunmadiklari sürece sorun yok kdnsksn😂
Hayır korkmuyorum. Ama geceleri çok aynaya bakmayı sevmiyorum.
Ayna bir geçiş aracıdır. Geceleri ve karanlık ortamlarda bakılmamalı.
Hayır severim aynaları..
Aşk yaşıyoruz xd
Geceleri ayna karşısında uyumak pek iyi değil 😀
Hayır severim çünkü içinde ben varım diye 😌
Yok, olmuyor 😅
Gece bakmamaya çalışıyorum 😅
Hayır aksine karanlığı ve aynaları severim
Onlar benden korksun ncncnxnc c
Kıyafet yığınını cin sanıyorum o kadar 😅
Odamda ayna bulundurmamaya çalışıyorum
Ay ben korkarım bea.😱
Hayır korkmuyorum