2 gü

Seçim olsa kime oy verirdiniz?

Linçleneceğim ama AKP'ye vereceğim. 21 yaşındayım ve hem deprem bölgesinde yaşadım hem de Ankara 'da üniversite okuyorum. Geldiğim ili ve Ankara 'yı karşılaştırınca o kadar çok fark var ki oysa Ankara 'ya gelmeden önce bizim şehri köy sanardım hani Ankara başkent sonuçta ama tam tersi Ankara başkent olmasına rağmen bizim şehrin yanında köy kaldı. Musluktan su bile içilmiyor. Ekrem İmamoğlu'nun sahte diploması, yaptığı hırsızlıklar, CHP'deki iç karışıklık, Ahbap meselesi çok kafa karıştırdı ve üstelik kardeşim hem İHH'da hem de Kızılay'da gönüllü olarak çalıştı ben de başvurdum ama alınmadım. Ama yardımlar gerçekten yerine ulaşıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan da cidden saygın, heybetli ve akıllı bir adam. En son da Avrupa tecrübem oldu benim 3 aylık oradaki günlük yaşamı bizim ülke ile karşılaştırınca şükrettim. Özellikle devlet okullarının kıymetini daha iyi biliyorum. Sebeplerim bu saygı duyarsanız sevinirim sonuçta ben de bu ülke için en iyi kararı vermeye çalışıyorum ve bu benim ilk oyum olacak.

Güncellemeler
2 gü
Çok şaşırıyorum. Haluk levente güvendiler ahbapa bağış yaptılar kazıklandılar hem de chp li ğnlülerin hepsinin haberi vardı kimse çıkıp da şu halk dolandırılmasın diyip konuşmadı. Ekrem imamoğlu dolandırıcı çıktı. Üstelik diploması da sahte. E 15 temmuzda dilek imamoğlunun lafları malum. İzmirin ankaranın istanbulun hali malum. Ve hala akp ye oy verenlere koyun diyorlar. Yani gerçek koyunlar belli değil mi?
Seçim olsa kime oy verirdiniz?