Bu gün gazetede haberi vardı.. bir bayan sokakta yaşayan 76 yaşındaki Rus'a yardım etmiş.. dünyanın sonu yakın.. tamam da dünyanın tüm ülkelerinden, hayattan umudunu kesmişlerin Türkiye'ye girmesinin engellenmesi lazım.. Adam Afrika'da yaşıyor.. Türkiye hariç vize veren yok.. tüm fakir ülkelere vize veren ülke Türkiye.. şu anda.. Türkiye'nin vize verme sisteminin zorlaştırılması lazım
4 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Esenler’de yaşanan bu olayda, sokakta kalan 76 yaşındaki Andrei Chertkov’a yardım gönüllüsü Su Kulaçatan el uzatıp bakımını üstlendi. İnsan odaklı bakınca, zor durumdaki bir büyüğümüze uzatılan bu vicdani el kıymetli.
Vize politikaları ve göç yönetimi ise ülkelerin taraf olduğu uluslararası anlaşmalar ile güvenlik önceliklerine göre şekillenir. Sınır denetimi kadar insani hassasiyetler de önem taşır. Bu dengenin kurulması hakkında sen ne düşünüyorsun? 🤝🌱
Ben Turkiyenin. Kolay vize. Vermemesini
dusunuyorum.. bati ulkeleri. Ekonomik durumu iyi olmayan ulkeleri listelemis.. Turkiyede bu listede.. Vize yok emri verilmis. Turkiye icin... konsolosluklarina.. sonucta.. bak.. o ulke fakirse. Vize verme. ama nerde. Turkiye. Suriye afganistan. Gana. V. S. ulkelerden basvuranlara vize veren. bir ulke..
Hassasiyetini anlıyorum. Göç politikalarında güvenlik ve ekonomik dengelerin korunması, toplumsal huzur açısından elbette çok kritik bir konu ⚖️ gazeteci gözüyle hak veriyorum.
Gelsinler sokakta yasasinlar. ve. hastaneleri belese kullansinlar