Rabbimden niyazım bu Ramazan Kudüste kardeşlerim rahatça ibadetlerini etsinler.
Neden hep iman edenler mazlum😔 neden ırkçılık var😥
Neden hep iman edenler mazlum😔 neden ırkçılık var😥
kim ırkçılık yapıyor? Eğitimli, sosyal devlette yaşayan, ön yargısız güllük gülistanlık bir ülke ile savaşın, sefaletin, ötekileştirmenin, hainliğin başkentinde bir orta doğulu yobaz bir mi aw
yemişim edebini, o edebi zaten sefaletin, açlığın, tecavüzün en çok olduğu islam ülkeleri ağzından düşürmüyor nedense.
Anladım anlamazmıyım, edep müslümanların 1400 yıldır ağzılarından düşürmediği bir masal sadece, gel gör ki ne kadar pislik varsa yine "edep edep" diye bağıranların bereketsiz topraklarından fışkırıyor.
Cevap
5Cevap
Ukraynalılar da iman ediyor yalnız Tanrıya. Dinsiz değiller eğer o açıdan bakacaksak.
Ayrıca Ukrayna vatandaşları örnek bir dayanışma gösteriyor.
Ukraynalıların ibadet etmediğini nasıl sallayabildiniz şu an? Şu soruyla şahsen kutuplaşmayı yapan sizlersiniz.
Olay çok yönlü ama şu bir gerçek ki medeniyet demek çoğunluk demekmiş güncel olarakta öğrenmiş olduk...
O kardeşlerin Ermenistan Türkleri öldürürken destek vermişti onlara ayrıca toprakları İsrail'e satan da Filistin başkanıdır siz de anca çakma hümanizm ayaklariyla kendinizi kandirin
Ülkesini savunmayıp korkak gibi kaçanlar cennete ama ülkesini savunup canını verenler cehenneme gidecek aynen siz bu kafayla çok kaybedersiniz hadi byeeeeee
Kac yildir Suriye de, Dogu Turkistan da, Filistin de yasadinda konusuyorsun? Ben kimseye cehenneme gidecek demedim. Rahim olan mevlanin sifatindan haberimiz var cok sukur. Savastan kaciyorlarmis bilmem ne. Onca ukraynali yillarca kalsaymis madem de colugunu cocugunu anasini babasini kaynedip bir kac yil sonra ciksalardi ya madem ulkeden he ne dersin?
Sen yaşadın da biliyorsun 😂 çok bilmiş... Doğu Türkistana sesiniz çıkmadı valla sizin Türkler eziyet çekerken sesinizin çıktığını görmedik... Nerde Türk düşmanı var onların savunucusu oldunuz filistinki kardeşleriniz sizi protesto ediyordu en son aç da bak bakalım... sözde Ermeni soykırımını kabul eden ülkelerden biridir Filistin hanımefendi birak bu ayakları da Türk ol biraz iki gün yardım gelmedi diye Türk askerini taşlayanlar da sizin mazlum kardeşlerinizdi haberin yok dünyadan boşa demagoji yapıyorsun be
Onlar da giderse başka ülkeye mülteci olur.
Savaşın dini olmaz kaybeden hep masumlar olur
Evet her şeyin farkındayım merak etme ama medya işte
He he bilmiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?