Eskiden her. Turk vatandasi. Turkiyeden. Gurbete kacmak isterdi. Simdi ne olduda gurbetcilerin biraktigi. Turkiyeden multeci doldu?

Once. Ben. Yillardir. Yurt disinda. Yasiyorum. Bir nevi. Kactim Turkiyeden. ". Diger. Gurbetciler. Gibi". Neden kactim dogru durust is yok haksizlik. V. S. hepsi var. Diye Tamam sonuc. Turkiye. Bir. Almanya. Ingiltere. ABD ayarinda. Bir. Ulke degildi gurbete ciktik. Ama. Simdi. " Bizim is yok V. S gibi. Sorunlardan. Kactigimiz. Ulkemize. Bir. Degil. Yirmi. Cesit ulkeden. issiz. Gucsuz milyonlarca. Adam. Doldu ve. incelenmedi ne oldugu belli olmayan bu. Adamlar sorun var. Diye. Kacip. Gurbete ciktigimiz ulkemize. Doldular? Demekki. Turkiyeden daha. Kotu. Yasam sartlari olan. Yirmi cesit. insan var ve. Kendilerini. Bizim zamaninda saydigimiz. gibi sansli hissediyorlar.. demekki bu. Bize. Ogretti ki. Turkiyede. Yasam. Sartlari. En az. 30. Ulkeden daha iyi. Cunku. Turkiyeye kapagi. Atan bu multeciler. Kendi ulkelerinden daha. Iyi yasam sartlari goruyorlar. Turkiyede? Belkide. Biz gurbetciler. Sikayet. Edip Turkiyeden kacmakla hata yaptik😠. ( Simdi moral icin. Kahretsin aklimdasin. Adli sarkiyi dinleyeyim 😠

Eskiden her. Turk vatandasi. Turkiyeden. Gurbete kacmak isterdi. Simdi ne olduda gurbetcilerin biraktigi. Turkiyeden multeci doldu?