Kişilik & Karakter Niye Türkiye'deki cogu erkek s*refsiz? sureyyahanimiinaq Takip Et Xper 1 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Soruyu yazma sebebim kocamin, hamile karisini aldatan arkadasi bu arada Niye Türkiye'deki cogu erkek s*refsiz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. karaktersiz oldukları için 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Çünkü avlamak istiyor biliyor ben sana tokat attım hep kaçtım ama onu başka türlü göstermeye çalışıyor yattık gibi ırzına geçmek niyeti 0 0 Yorumla
Adinisenkoy43 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evet öyle ama kızlar kendisini seven tipsiz yerine şerefsiz tipliyi seçiyor ): 0 1 Yorumla Adinisenkoy43 1 yıl O iyi ordusporluymuş Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Demek ki kadınlar öyle doğuruyor :D :D (Karşı cinse bok atmadan önce kendini bi tart) 0 0 Yorumla
cem__can_ Takip Et Xper 1 Yaş: 25 1 yıl Niye Türkiye de ki her kız seref@siz erkeklere hayran 0 11 Yorumla sureyyahanimiinaq 1 yıl Once ben sordum Yorumla cem__can_ 1 yıl Çünkü çoğu yoklukta ve ilkel ataerkil toksik maskülenite toksik ataerkillik kafasındalar Yorumla cem__can_ 1 yıl Ve ABAZALAR çünkü cinsellige kolay kolay ulasamıyorlar karakteriszler kabalar Yorumla cem__can_ 1 yıl Ama nedense siz de bu tiplere hayransınız Yorumla cem__can_ 1 yıl Kocanın hamile karısı niye pislik birine gitmis Yorumla cem__can_ 1 yıl Cevap ver Yorumla sureyyahanimiinaq 1 yıl Kocamin hamile karisi demedim Yorumla sureyyahanimiinaq 1 yıl Virgulun onemi adli calisma oldu resmen Yorumla cem__can_ 1 yıl Tamam kocanın arkadası hamile karısını aldatmis Yorumla cem__can_ 1 yıl Niye o hamile kadın pislik erkeğe gitmiş ve genelde TC kızları neden pislik erkeklere gidiyor Yorumla sureyyahanimiinaq 1 yıl Ne biliyim ben Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Böyle baktığın için daha çok çekiyorsun. 0 4 Yorumla sureyyahanimiinaq 1 yıl Evliyim Yorumla s LastGuest 1 yıl Olabilir ama bu insanlara bakış açını değiştirmene engel olmamalı Yorumla sureyyahanimiinaq 1 yıl Engel olmuyo zaten de oyle yani erkeklerin cogu s*refsiz bakis acimi degistirmem gerektigini dusunmuyorum Yorumla s LastGuest 1 yıl O zaman böyle devam edecek bu. İyi akşamlar. Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çoğu Kadın şerefsiz olduğu için 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çoğu erkekde ne ayıp kader 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ne ayıp kadınları da unutmamalı Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadınlar yüzden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
karaktersiz oldukları için
Çünkü avlamak istiyor biliyor ben sana tokat attım hep kaçtım ama onu başka türlü göstermeye çalışıyor yattık gibi ırzına geçmek niyeti
Evet öyle ama kızlar kendisini seven tipsiz yerine şerefsiz tipliyi seçiyor ):
O iyi ordusporluymuş
Demek ki kadınlar öyle doğuruyor :D :D (Karşı cinse bok atmadan önce kendini bi tart)
Niye Türkiye de ki her kız seref@siz erkeklere hayran
Once ben sordum
Çünkü çoğu yoklukta ve ilkel ataerkil toksik maskülenite toksik ataerkillik kafasındalar
Ve ABAZALAR çünkü cinsellige kolay kolay ulasamıyorlar karakteriszler kabalar
Ama nedense siz de bu tiplere hayransınız
Kocanın hamile karısı niye pislik birine gitmis
Cevap ver
Kocamin hamile karisi demedim
Virgulun onemi adli calisma oldu resmen
Tamam kocanın arkadası hamile karısını aldatmis
Niye o hamile kadın pislik erkeğe gitmiş ve genelde TC kızları neden pislik erkeklere gidiyor
Ne biliyim ben
Böyle baktığın için daha çok çekiyorsun.
Evliyim
Olabilir ama bu insanlara bakış açını değiştirmene engel olmamalı
Engel olmuyo zaten de oyle yani erkeklerin cogu s*refsiz bakis acimi degistirmem gerektigini dusunmuyorum
O zaman böyle devam edecek bu. İyi akşamlar.
Çoğu Kadın şerefsiz olduğu için
Neyimizi gördğnde srfsiz dion
Çoğu erkekde ne ayıp kader
ne ayıp kadınları da unutmamalı
Kadınlar yüzden
Neye göre