6 gü

Türkiye'de anarşi mi yükseliyor?

Belki küçük bir şey ama özellikle toplu taşıma araçlarında şoförün sigara yakması devlet organizasyonlarının ne kadar zayıf olduğunu gösteren bir kanıt. Ben ne zaman Harem Gebze minibüsüne binsem istisnasız şoför sigara yakıyor ve söndürmesini söylüyorum. Söndürüyorlar ama ben buna mecbur bırakılmamalıyım. Şikayet için nereyi arayabileceğimiz minibüs içine asılmamış mesela. Özellikle bu minibüsler iğrenç gerçekten, denetim sıfır ve belediyeye falan da bağlı değiller. Bana kalırsa belediyeye bağlanmalı ya da kaldırılmalı. Belediyeye bağlı olsa denetim yapılır diye düşünüyorum. Şimdi kim kime dum duma gibiler ve bu da devlet organizasyonunun zayıf olması. Onun dışında benim yaşadığım yerde küçük otobüslerde şoförler sigara yakıyorlardı, ben uyarıyordum. Ve şikayet ediyordum belediyeye.. belediye ceza kestiği için sigara içme oranları azaldı 😂😂😂 benim çocukluğumda sigara içmek bu kadar normalleştirilmemişti. Yasaklandıktan sonra toplu taşıma araçlarında ciddi şekilde kökü kurudu yani 😂 şimdi neden böyle oldu? Nereye gidiyoruz?

Güncellemeler
6 gü
Şehirlerarası otobüslerde de şoförler sigara içiyormus. Bununla ilgili şikayetler gördüm. 💩 icsinler diyorum sadece 😂
Türkiye'de anarşi mi yükseliyor?