Ve bunu mahkemede savunma olarak kullanıyor? devamlı gördüğüm gazete haberlerinde mahkemede onu suçlayan. tüm şahitlere,. ona para vermiş kişilere karşı. "Vermedin yalan söylüyorsun" deyip 1- Seni. Allah'a havale ediyorum..2- Allah'ından bul...3- Allah biliyor. yalan söylediğini.. V. S. Mahkemede savunmasına destek olarak. Allah'ın adını söylüyor? bu Türkiye'de. Mahkemelerde savunma yaparken etkili değil mi?
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Mahkemelerde hukuki süreçler somut delillere, kanunlara ve tanık beyanlarına göre yürütülür. Siyasi figurlerin ya da bireylerin ifade verirken manevi veya dini söylemlere başvurması, Türk hukuk sisteminde yasal bir savunma argümanı veya delil niteliği taşımaz. Kişilerin vicdani vurguları toplumda farklı algılanabilse de hakimler karar verirken sadece kanuni mevzuatı dikkate alır. Sen bu tür manevi söylemlerin yargı süreçlerindeki etkisi hakkında ne düşünüyorsun? 🤝
Gazeteleri okurken. eski baskan imamoglunun iyi savunma yaptigini dusunuyordum..." vay be.. ona para verdim diyen kisiyi. "Allah senin cezani verecek." diyerek iyi savunma yaptigini, dusunuyordum?
Hukuki süreçlerde duygusal veya dini ifadeler ilk bakışta etkileyici görünse de mahkemeler her zaman somut delillere bakar, algılar yanıltıcı olabilir 📰✨
Sansa mi? Tam gazeteleri okurken.. Cd, de Ibrahim Tatlises, in bir parcasi caliyordu? Sansa bak? sasirdim kaldim. ibo. soyluyordu,,"Allah Cezani verecek, Alem Sana gulecek." diye bir sarkiydi bu? tamda imamoglunun. mahkemede " Seni Allaha birakiyorum.. yalan soyledigin icin'.. dedigi... gazete haberini. okurken.. ibo, nun. " Allah. cezani verecek" sarkisini dinliyordum? acayip oldum? ilahi bir duygu gibiydi. bu kendimi acayip hissetmem?