Polis memuru, eski sevgilisinin evine giderek birlikte içki içerken aniden garip belirtiler göstermeye başladı ve ardından hayatını kaybetti.
Soruşturma ekiplerinin elde ettiği ifadelere göre kadın, kısa süreliğine yerinden ayrıldığı sırada kendi kullandığı şarap bardağının yerinin değiştiğini fark etti ve şüphelendi.
Daha sonra polis memurunun başka bir yere geçtiği sırada iki kişinin bardaklarını tekrar eski yerlerine değiştirdi. Çok geçmeden polis memurunun içkiyi içtikten sonra ağzından köpük gelmeye başladığı ve dudaklarının mor renge dönüştüğü gibi belirtiler gösterdiği öne sürüldü.
Olay yerine gelen polis, şarap bardakları ve içeceklerin tamamına el koyarak incelemeye gönderdi. Ayrıca ceset üzerinde otopsi ve zehir testi yapılmaya başlandı.
Şu ana kadar kesin ölüm nedeni belirlenmedi. Gerçekten zehirli bir madde kullanılıp kullanılmadığı da son inceleme sonuçlarıyla ortaya çıkacak.
Ayrıca soruşturma sırasında kadının geçmişte söz konusu polis memurundan aile içi şiddet gördüğü ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunduğu öğrenildi.
Polis, iki kişi arasındaki ilişkiyi, olay günü izlenen yolları ve içecekte zehirli madde bulunup bulunmadığını kapsamlı şekilde araştırıyor.
Yetkililer, olayın şu anda "ölüm nedeninin araştırılması" aşamasında olduğunu ve henüz cinayet veya zehirlenme olup olmadığı konusunda resmi bir sonuca varılmadığını açıkladı.

Haberi Türkçe kaynaklarda bulamadım, aşağıdaki linki otomatik translate ile çevirtip okuyabilirsiniz 😊😊
Polis memuru eski sevgilisiyle geçirdiği bir gecenin ardından rahatsızlanarak hayatını kaybetti; iddia edilen alkol kaynaklı tartışma soruşturma altında - Leo Dias Portal https://share.google/Ft5Si41PG3mIfs2Eb
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
kardeş bu tiye alınacak bir şey değil ama sen bilirsin
Nerde ti'ye aldim?
Soru sordum ve ardindan haberi aktardim
Arada herhangi bir gulme emoji falan bisi var mi
Bu devirde kadınların elinden guvenmeden bal olsa yemem
Haberde tersi olmus ama 😅
O yüzden haberlere de güvenmiyorum
😆😅
Ben de hiç güvenemem ya içerim ya değilişirim😅
Bence kadin zehirlemis ve ortaya cikacagini tahmin ettigi ocin mukemmel bi hikaye hazirlamis. Paçayı sıyırırsa haketmiş derim cunku buyuk zeka ve emek. var
Sevgilim olmadığı için herhangi bir şey içme durumum da yok.
Cig tavuk bile yemem :)
yok ayol gencim çıtırım daha.
Hayır o kadar mazoşist değilim.
Evet dedik ama mecazdan ibaretti 😄
O içsin mani olmayayım
Çok ürkütücü insan kime güveneceğini şaşırıyor
Bunu tehdit olarak alalım mı 😆😆
Kimse canımdan kıymetli değil
Sevgilim Yok
Sevgilim yok
Düşünmeden hemde.
Abartmaya lüzum yok