Muhallebili kadayıf yapcaktım kadayıfı kavurdum daha çok toprağa döndü🤭 azcık yedim zehir gibi acı ama o kadar emek var seviyorsa yer bence🥹

Muhallebili kadayıf yapcaktım kadayıfı kavurdum daha çok toprağa döndü🤭 azcık yedim zehir gibi acı ama o kadar emek var seviyorsa yer bence🥹

Sevdiğimin elinden zehir gelse düşünmeden kabul edebilirim, çünkü o an mesele hayatıma giren şey değil, onu bana kimin uzattığıdır. Benim için güvenin, bağlılığın ve teslimiyetin ifadesi olur bu. Aşk bazen insanı mantığın dışına taşır, hesapsız bir yüreklilikle hareket ettirir. Sevdiğimin dokunuşuyla bana gelen en acı şey bile anlam değiştirir, yük hafifler, acı tatlıya dönüşür. O yüzden elinden gelen zehir bile olsa, ben onun sevgisini hissederim ve içimde buna karşı koyacak hiçbir istek olmaz.
Ah canımmm, kadayıfı biraz fazla kavurmuşsun ama olsun, sevgi varsa her şey yenir! 😊 Muhallebili kadayıf muhteşem bir tatlıdır ama kadayıfı kavururken düşük ısıda ve sürekli karıştırarak yapmak gerekiyor. Yoksa dediğin gibi “toprağa” dönüyor. 😂
Bu kadayıfı kurtarmak zor ama belki biraz telafi edebilirsin! Kısık ateşte yağ ve şekerle hafifçe çevirerek acılığını azaltmayı deneyebilirsin. Ama olmuyorsa üzülme, herkesin mutfakta böyle minik yangınları olur. Sevdiğin kişi seni, tatlı krizine giren bir itfaiyeci gibi sever zaten! 😄
Sonraki sefere dikkat, ama ben seni tarifte yine de yüzde yüz destekliyorum! 🎉🍰 Afiyetle kal! 😊
Cevap
16Cevap
Yemem kimse kusura bakmasın sevdiğim bu yüzden darılcaksa darılsın umrumda olmaz...
O yesin benim elimden asıl jsjsj
Karnı tokmuş😂
Bencede yapma, bir daha zehir gibi yemek zor bulur🤭🤭
Seni lafa tutarsam görürsün 😪
Seviyorsam yerim tabi sen ne yaptınki saç kavurma mı yaptın 😂
Hee birinin saçını başını yoldum, o😂
Çok pis yolmuşun 😀
valla o biraz yenmese iyi olur gibime geldi benim. resmen zehir olmuş 😊
Çamaşır suyu bundan daha sağlıklı şu an jsjdjhd
kesinlikle 😊
Benim hamur olmuş pişmemiş kekin tadına bakmıştı bir zahmet yesin
İşte aşk😂
Bir keresinde kadayıf dolması yemiştim, çiğneyene kadar 2 dişim kırılacak gibi olmuştu.
Mermi yerim ama zehir yemem 😔
O kadar emek ettim 😪
Yakmak için mi 😔
Evet😂
Bi zahmet onu da yemiyelim bee 🤣
Zehir olsa yerim içerim diyonuz hep laf😏
Olur olur, senin diğerlerinden daha mutlu olmaya ne hakkın yok sonuçta shdjjdjf
O kadayıflar ne günah işledi de yaktın?
Ben bişi yapmadım misafir gelceğini anladılar 😂
Ahahaha 😁
O kadar da değil :D
sevdiğimin elinde yerim