Aşk İlişkileri 2 ay Sevgilinizin elinden zehir olsa yer misiniz? SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sevgilinizin elinden zehir bile olsa yer misiniz? Yerim 🥰 Hayır, yemem. 🤢 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinizin elinden zehir olsa yer misiniz? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FiqHShottFenomen Takip Et Master Yaş: 21 2 ay Sevgilimden yemem ama eşim dediğim insandan yerim 1 1 Yorumla SilverBlooming 2 ay Aynen bende sevdiğim insanın elinden ne olsa yerim. En kötü yemeği yapmış olsa bile ben hiç laf söz etmem yerim. Öyle şeyleri sorun etmem ben asla Yorumla
encokbensorarım Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Yemem yaa neticede zehir olabilir gerçekten de 1 1 Yorumla SilverBlooming 2 ay Zehir dedim diye zehir değil ya 😄Ben şahsen sevdiğim insanin elinden ne olursa yerim. Onun ellerinden zehir bile olsa yerim hiç tereddüt etmem. Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. yalan söylemeyeceğim. Kırmadan durumu söylerim. 1 1 Yorumla SilverBlooming 2 ay Yani ben onu asla kırmam. Ben onun elinden ne olsa yerim. Onu kıracağıma kafamı kırarım daha iyii. Onu asla kırmam ben o yüzden yerim ben tereddüt etmem. Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 122,5b cevap paylaştı. Evet sevgilimin elinden zehir olsa yerdim... 1 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yemem 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 23,9b cevap paylaştı. yoo yemem 🙄 1 0 Yorumla
turnisol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 761 cevap paylaştı. Yerim be ne olacak 1 0 Yorumla
Johnmack Takip Et Xper 5 Yaş: 28 2 ay Aşık olan yer 1 1 Yorumla SilverBlooming Yeni 2 ay Aynen bende aynı fikirdeyim. Seven insan sevdiği insanın elinden ne olursa yer bence laf falan etmemeli böyle bir durumu. Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yerim 0 2 Yorumla SilverBlooming 2 ay Aynen bende yerim. İnsan bence sevdiği insanı kırmamak için onun elinden ne olursa yemeli diye düşünüyorum. Ben yerim şahsen onu kırmamak için. Yorumla İstanbullubeyyyy3452 2 ay Yenmeli de emek vermiş düşünmüş yapmış Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Yoda Yaş: 32 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saçma, yemem 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevgilimden yemem ama eşim dediğim insandan yerim
Aynen bende sevdiğim insanın elinden ne olsa yerim. En kötü yemeği yapmış olsa bile ben hiç laf söz etmem yerim. Öyle şeyleri sorun etmem ben asla
Yemem yaa neticede zehir olabilir gerçekten de
Zehir dedim diye zehir değil ya 😄
Ben şahsen sevdiğim insanin elinden ne olursa yerim. Onun ellerinden zehir bile olsa yerim hiç tereddüt etmem.
yalan söylemeyeceğim. Kırmadan durumu söylerim.
Yani ben onu asla kırmam. Ben onun elinden ne olsa yerim. Onu kıracağıma kafamı kırarım daha iyii. Onu asla kırmam ben o yüzden yerim ben tereddüt etmem.
Evet sevgilimin elinden zehir olsa yerdim...
cok bekler gebes kaplumbaga
Yemem
sevgili ne eşim olsa evet
yoo yemem 🙄
Yerim be ne olacak
Aşık olan yer
Aynen bende aynı fikirdeyim. Seven insan sevdiği insanın elinden ne olursa yer bence laf falan etmemeli böyle bir durumu.
Yerim
Aynen bende yerim. İnsan bence sevdiği insanı kırmamak için onun elinden ne olursa yemeli diye düşünüyorum. Ben yerim şahsen onu kırmamak için.
Yenmeli de emek vermiş düşünmüş yapmış
Saçma, yemem