Aşk İlişkileri Sevgilinizin elinden zehir olsa yer misiniz? u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sevgilinizin elinden zehir bile olsa yer misiniz? Yerim 🥰 Hayır, yemem. 🤢 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilinizin elinden zehir olsa yer misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. Evet sevgilimin elinden zehir olsa yerdim... 1 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yemem yaa neticede zehir olabilir gerçekten de 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Zehir dedim diye zehir değil ya 😄Ben şahsen sevdiğim insanin elinden ne olursa yerim. Onun ellerinden zehir bile olsa yerim hiç tereddüt etmem. Yorumla
Venetor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yalan söylemeyeceğim. Kırmadan durumu söylerim. 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Yani ben onu asla kırmam. Ben onun elinden ne olsa yerim. Onu kıracağıma kafamı kırarım daha iyii. Onu asla kırmam ben o yüzden yerim ben tereddüt etmem. Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Sevgilimden yemem ama eşim dediğim insandan yerim 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen bende sevdiğim insanın elinden ne olsa yerim. En kötü yemeği yapmış olsa bile ben hiç laf söz etmem yerim. Öyle şeyleri sorun etmem ben asla Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yemem 1 0 Yorumla
Johnmack Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Aşık olan yer 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen bende aynı fikirdeyim. Seven insan sevdiği insanın elinden ne olursa yer bence laf falan etmemeli böyle bir durumu. Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Saçma, yemem 1 0 Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yerim 0 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Aynen bende yerim. İnsan bence sevdiği insanı kırmamak için onun elinden ne olursa yemeli diye düşünüyorum. Ben yerim şahsen onu kırmamak için. Yorumla İstanbullubeyyyy3452 +1 yıl Yenmeli de emek vermiş düşünmüş yapmış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet sevgilimin elinden zehir olsa yerdim...
Yemem yaa neticede zehir olabilir gerçekten de
Zehir dedim diye zehir değil ya 😄
Ben şahsen sevdiğim insanin elinden ne olursa yerim. Onun ellerinden zehir bile olsa yerim hiç tereddüt etmem.
yalan söylemeyeceğim. Kırmadan durumu söylerim.
Yani ben onu asla kırmam. Ben onun elinden ne olsa yerim. Onu kıracağıma kafamı kırarım daha iyii. Onu asla kırmam ben o yüzden yerim ben tereddüt etmem.
Sevgilimden yemem ama eşim dediğim insandan yerim
Aynen bende sevdiğim insanın elinden ne olsa yerim. En kötü yemeği yapmış olsa bile ben hiç laf söz etmem yerim. Öyle şeyleri sorun etmem ben asla
cok bekler gebes kaplumbaga
sevgili ne eşim olsa evet
Yemem
yoo yemem 🙄
Yerim be ne olacak
Aşık olan yer
Aynen bende aynı fikirdeyim. Seven insan sevdiği insanın elinden ne olursa yer bence laf falan etmemeli böyle bir durumu.
Saçma, yemem
Yerim
Aynen bende yerim. İnsan bence sevdiği insanı kırmamak için onun elinden ne olursa yemeli diye düşünüyorum. Ben yerim şahsen onu kırmamak için.
Yenmeli de emek vermiş düşünmüş yapmış