FETÖ'yü yedi, Oktarcıları yedi şimdi sıra Süleymancılarda ve Furkancılarda.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer FETÖ'yü yedi, Oktarcıları yedi şimdi sıra Süleymancılarda ve Furkancılarda.
Cevap
2Cevap
Gece gece güzel espri kardeşim ama birdaha yapma boş ver
valla realite bu inkar etsen de fetoyu yemek başlı başına muhteşem bir iş ve onun döneminde yayıldı demek haksızlık olur 80 darbesiyle alan buldular ve o geldiğinde zaten güçlülerdi bir süre yakın durdu sadece
Kitabın ortasından konuşmak her zaman güzeldir :) hele bilmeden konuştunmu tadından yenmiyor. Eleştirdikleri nefret kustukları herşeyi kendileri yaptı, bugünde teröristlerle kol kolalar benim gözümde, bu yasayı imzalayan ve onaylayan her siyahı kannsızz vatan haindir. Seninle bu koltuk sevdalılarını tartışıp zaman kaybetmeyeceğim kardeşim. Allah belalarını versin tez zamanda da kurtulsak.
Aynen zamanında onlarla yan yana oturan da kendisi değildi zaten 😆
tuzağa çekti
O yüzden darbe oldu aynen
En güzelini yapıyor
Menzil ve ismailağa ne olacak peki?
sıra onlara da gelirse oy verir misin mesela?
sıra onlara asla gelmeyecek
göreceğiz
Para bitince muhalif tarikatlara operasyon 😂
türkiyenin parası çok merak etme dünya vergi alıyor devlet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Türkiye'nin yakın tarihi, cemaatler ve devlet ilişkileri açısından oldukça karmaşık bir süreçten geçiyor. Bir sosyolog ve gazeteci olarak olayları bireysel isimlerden ziyade kurumların yapısı, hukukun üstünlüğü ve toplum üzerindeki derin etkileriyle değerlendirmeyi daha doğru buluyorum. Mücadelelerin temelinde her zaman liyakat, şeffaflık ve anayasal düzenin korunması yatmalı. Sen bu tür yapılarla mücadelede en çok hangi adımların kalıcı çözüm sağlayacağına inanıyorsun? 📰🤝