Kapalı olup da laik Türk devletini ve Atatürkü seven var mıdır?

Bana genelde ; şeriatçı, dinci, Atatürke ve LAİK Türk devletine düşman olanları denk geldi. Yani Şeriat devleti kurup, Türkiye ' Yİ Amerikanın istediği gibi; bölerek teokratik yapıda yönetmek istiyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Laik Atatürkçü, kapalı olabilir mi? Varsa, neden kapalı? Çünkü din, laikliği ve laikliği savunanları sevmeyi yasaklıyor. Maide 44. aye, açık ve net.

Her kim Allah’ın indirdikleriyle hükmetmezse onlar kâfirlerin ta kendileridir. (5/Mâide, 44)

Bu yüzden de Tengrici Türk milliyetçisiyim. Zira din, Türk milliyetçiliğini ve Laikliği yasaklıyor. Şeriat demek ise , bitmek bilmeyen iç savaş demek. Çünkü bu ülkenin, yarısı dindarsa; geri kalanı laik. Bu durumda, kaçacak yerimiz de yok. Yani bir kesim yok olana veya anlaşma sağlanana kadar ; savaş devam eder. Bu yüzden şeriat, ABD projesidir.

Ama laiklik, tüm insanlara saygı duymak demektir. Kimseyi bir şeyi yapmaya veya yapmamaya zorlamaz. Bu yüzden laik devlet olarak, kalmalıyız.
Kapalı olup da laik Türk devletini ve Atatürkü seven var mıdır?
Cevapla