Sizce Erdoğan dini kullanıyor mu?
soru açık detay detay detay detay
soru açık detay detay detay detay
Dini kullanıyor.
Dini kullanmıyor.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsanların önünde 2 seçenek vardır ya iman ya imansız karar senin dini kullanmak nasıl oluyor adam bildiği doğrultuda yaşamını sürdürüyor çok gördük biz ramazan ayında ezandan önce oruç açan siyasetçileri o yüzden erdoğan normal adam dini yaşıyor türkiye sozde müslüman bir ülke dışı güzel ama ici çürümüş insanlarla dolu.
Dini kullanmak (suistimal) demek, dinle yakından uzaktan alakası olmayıp dini gün-gecelerde sırf rant sağlamak için kullanmak demek. Ve bu tanımlamaya göre onu içe alamayız. Eleştirilecek farklı davranışları olsa da ölçüsünü bilrn biri.
Açık net dini kullanıyor. Allah aşkına kim dini kullanmıyor çıkarları için burada bir kadın var hocayım diye geçiniyor sohbete gittiği evde yemeğini yiyor banyosunu yapıyor orda kalıyor bıktım ben dinimizi istismar eden insanlardan.
Cevap
24Cevap
Hiç birimiz istihbaratçı değiliz belki bir gün onun sayesinde her şey yerine oturacak kim bilir o yüzden fazla haşlamayın kullanıyorsa da bir bildiği vardır.
''SAVAŞ'' ta her şey makbuldür malumunuz.
fazlasıyla iyi kullanıyor :) ATATÜRK Türkçe kuran çıkarınca kafir ve dinsiz dediler ama tayyit K*rtçe kuran çıkardı adamı dahada büyüttüler.
bir televizyonda korumanın arkasında namaz kıldıgını gordum.
Yok canım ne kullanması sende abartma. Kim gördü Kur-an ı elinde salladığını :))
Kullanıyor ve Türkiye büyüyor. Büyümüyor diyen varsa bir 1980 90 lara baksın !!!
Kullanmıyor diyenin at gözlüklerini çıkarıp bir daha bakmasını tavsiye ediyorum...
Dini kullanmayan yok, inançlıysan kime kanıtlayacağın belli başka insanlara ben inançlıyım demekle olmaz o iş.
Siyaseti dine alet etmesi gerekirken dini siyasete alet ediyor. Yani evet, kullanıyor. Oysa araç değil amaç olması gerekirdi.
hohohoho.. soruya gel. başka kullandığı bişey var mı?
pek te ıyı kullanıyoorr ve sonrasında millete haşırtt Xxxxxx:)
Din düşmanları. dine olan kinini dolaylı yoldan erdoğan dinj kullanıyor diyerek. dini yok etmek istiyorlar...
Bu iyiydi 👍
Elinde Kur'an karnında haram dilinde yalan. diye manşet atmıştılar bir ara...
Yakın zamana kadar tam olarak A şıkkıydı şimdi başka şeyleri kullanıyor
Kullanıyor diyenlerin dini yok ya da yoldan çıkmışlar
soru mu bu şimdi din olmasa erdoğan bir hiç
Dini kullanmazsa mitingde kuranı Kerim kaldırmazdı
Kullanmıyor diyen ağır maldır.
küfür eden edepsiz bir adam pardon adam dedim..
kullanıyor tabi mitinglerde hep elinde kuran var
Bana göre evet kullanıyor
Din insanları kullanıor bnce
Dindindindindidnidnidn
kullanmıyor diyen ya alçaktır ya şerefsizdir
Bundan sana ne Sanamı kaldi
Kullaniyor
Fazlasıyla hemde.
sonunda kadar
Dibine kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar