Gizli Üye(25-29)1 ayTeröristin yaşı olmaz kardeşim. Sen eline silah alıyorsan, sıkmaya çalışıyorsan istersen 10 yaşında ol , teröristsindir. Açıkcası 18 yaş ve altı çocukların yaptıgı suçtan aileleri'de sorumlu tutulmalıdır. Hiçbir çocuk anne ve babasından habersiz silaha erişimi olamaz. Lan ben çocuk dogursam bu çocugun nasıl annesiyim ki çocugum silah kullanmayı bilcek benim haberim olmayacak. Bu mantıklı degil. Valla knka benim çocugum böyle bir şey yapsaydı. Döve döve kendim polise götürürüm.
023 Yorumla
Cevap sahibi1 ayBizim ülkedeki insanlar hep böyle ; Benim çocugum yapmaz cümlesine kendilerine baglamışlar.
Çocuk suç işlemiş ailesi : benim çocugum yapmaz diyor mk. Demek ki sen düzgün evlat yetiştirememişsin mk demek ki suçlu yetiştirmişsin mk. benim anlamadıgım olay ya sen hiç bu çocukla sohbet etmedin bu senin çocugun sonuçta hiç mi demedin okulda napıyo , arkadaşı kim? bu çocuk okul dışında nasıl bir hayatı bir hayatı var. Bence cahil insanların çocugu suçlu oluyor knka hiç öyle deme.
Cevap sahibi1 ayBence teröristlerin yaşı olmaz. O silahın ne işe yaradıgını biliyor demek ki aklı başında ailesiyle birlikte hapse atcaksın görcek gününü
Soran1 aySence 8 -9 yaşında bile olsa silaha ve örgüte bulaşmışsa ve örgüt üyesiyse çocuk değil terörist midir ve (yılanın başı küçükken ezilmeli ve devlete kurşun sıkacak herkes ölecek yaştadır gibi ifadelerin mantığıyla) infaz yetkisi olmalı mı polise ve sende olsan memnuniyetle öldürür müydün
Soran1 ayNe düşünüyorsun
Soran1 ayRahatça yazabilirsin sonra silerim istersen
Ne düşünüyorsun bu konuda
Cevap sahibi1 ayÖncelikle cevap verdiginde bildirim gelmedi. Bu yüzden görmedim. Benim dogurdugum çocuk 8 -9 yaşında böyle işlere karışıyorsa, karışmışsa eşşek sudan gelene kadar döverim. Bir halt yediysen döve döve kendim götürür polise verirdim. Kardeşim polis ya da asket , jandarma onlarda insan, kimse kimseye yaşama , öldürme hakkını belirleyemez. Kimse kendini tanrı sanmasın.
Benim dogurdugum çocuk benim lafımı degilde. Elalemin * lafını dinliyip polise silah sıkıyorsa ben çocugu evlatlıktan atarım kardeşim. 10 yaşındada olsa örgüt üyesidir.
O eline silah alıyorsa örgüt üyesidir. Silahın ne oldugunu biliyor ne işe yaradıgını biliyor. Ne yapacagını biliyorsa ? Polise saldırıyorsa demek ki gayette yetişkin olmuş derim.
Ben erzurumluyum biz dogdugumuz zaman önce aile, sonra töre ögretilir. Asker olsam bir çocuk bana sıkıyorsa bunu yapmaya kıçı yiyorsa sonucunada kıçı yemesi gerek dostum.
Cevap sahibi1 ayBu dünyanın heryerinde böyle olması gerek. 10 yaşında silah kullanmayı biliyorsa , sana sıkmak istiyorsa. Önce o silahı tutmanın sorumlulugunu bilmesi gerek. Sen askersin degil mi ? sen sıkmazsın , ben asler olsam gözümü bile kırpmam
Cevap sahibi1 ayEger sen ona sıkmazsan ilk fırsatta o sana sıkar kardeşim.
Cevap sahibi1 ayTerörist teröristtir. ben tanrı degilim kimseye yaşama ve ölme hakkı vermem, O sana sıkıyorsa tavuk cigeri varsa sen ona tölerans gösterirsen ilk fırsatta o senin kafana sıkar.
Cevap sahibi1 ayİnan ki sen ona sıkmazsan o sana ilk fırsatta sıkar kafana , o bir terörist , insan katlediyor bugün seni öldürcek yarın kimi? ya da 3 gün kimi? belli mi? Sen ülkeyi koruyorsun. O kimi koruyor?
Cevap sahibi1 ayDinsizin hakkından imansız gelmelidir.
O dinsizse sen kitapsız olucaksın yoksa daha çok insan ölür
Cevap sahibi1 ayMerhametli bir insanım. evet ama teröristi ve savunmasız normal insanı ayırt edebilirim
Cevap sahibi1 ayKnka sen askersin öyle şartlar böyle yapamam küçük dememen gerek.
bak sana ne anlatıcam.
Teröristlerin annesi ve ailesi yoktur tamam mı? Dogal olarak senin barındırdıgın duygular onlarda yok. Onlar amaçsızca hesapsızca insan öldürür , onlar bebek öldürüyor knka. Sen şimdi yaşı küçük diye o teröristi öldürmezsen. Önce seni öldürür sonra diger kim bilir kimi öldürür. Garantisini veremezsin.
Cevap sahibi1 ayBen aslında seni anlıyorum merhamet ediyorsun kalbin huzursuz oluyo degil mi ama öyle hissetmen normal çünkü insansın duyguların var. normal ama bu işin yükü bu yapacak bir şey yok
Soran1 ayYani sen olsan ve öldürme (infaz) yetkin olsa eline geçeni canlı almadan yaşına bakmadan öldürür müydün acımadan memnuniyetle (sonra örnekler vereceğim)
Soran1 ayAsker polis falan da değilim de. Sen yapar mıydın gerçekten kararlı ve memnuniyetle
Sonra örnekler sormak istiyorum
Cevap sahibi1 ayKardeşim terörist teröristtir. Hayır acımadan öldürürüm. Çünkü ben onu öldürmezsem o ilk fırsatta beni öldürür sonra diger masum insanları öldürür. Çünkü teröristlerle anlaşma yapılmaz. Kafasına sıkarsın yoluna devam edersin. Kendim için söylüyorum ben olsam direk kafasına sıkar hayatıma bakarım.
Cevap sahibi1 ay1 kez sınava girecektim saglık muaynesinden çaktım. Tanrının bir bildigi vardır. Gerçekten yapacak kalibytli insana fırsat vermez. Açıkcası teröristi ve normal insanı ayrıt edebilcek bir zekam var. Tanrıya şükür olsun. O kim bilir kimi öldürcek diye düşünürüm direk vururum. hiç skmdede olmaz açıkcası , Tavuk cigerli degilim yüregim kabul eder.
Cevap sahibi1 ayBana insanlar yatsın kalksın dua etsin ki . Ben cumhurbaşkanı ya da polis degilim. Bu ülkenin içinden geçerdim. mk
Soran1 ayYani yaşına bakmadan örgüt üyesiyse acımadan öldüreceğini söyledin ya. Mesela polis olsan ve öldürme yetkin olsa ve bir canlı bomba gelse sonra ele geçse güvenli bir şekilde bomba da imha olsa ama onu canlı olarak ele geçirseniz 8 -9 yaşında bile olsa acımadan zevkle öldürür müydün
Cevap sahibi1 ayGerçek bir şey bilmek ister misin? Zevkle öldürürdüm hatta öyle böyle zevk degil.
isterse 4 olsun çokta güzel gebertirim. Neden biliyor musun? Ben lise'ye gittigim zaman okulun yukarısında sürekli çocuklar parkta oyun oynardı. Bir kez teröristler o küçük çocukları öldürmüştü. Sadece top oynuyordular. O gün dersteydik ne oldugunu anlamamıştık Siilah sesimi duymuştuk. Sonra polis geldi. durumu anlatmıştı. Ne var biliyor musun? o gündür bu gündür isterse 3,4 olsun teröristlerin gebermesi için elimden gelen herşeyi yaparım. Çünkü teröristler insanlara degil, küçük çocuklara bile acımaz.
Cevap sahibi1 ayhatta öyle böyle degil mümkün olsa derisini bike yüzerim.
Soran1 ayLan ağzını topla g.. rizekalı pislik
Hayvan bile olamazsın
En İyi Cevaplar
1 aybence terorüstin yaşı olue küçük bir çocuğa hatta gence kendi iradesi dışında veya manipülasyon ile bunu yapıtrıyorşarsa burada şuçluyu çocukta aramamak gerekir
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu mesele toplumsal ve insani açıdan son derece hassas bir konu. Hukuki ve sosyolojik çerçevede çocukların suç veya terör örgütleri tarafından araçsallaştırılması, onların özgür iradelerinden ziyade suça sürüklenmiş çocuk statüsünde değerlendirilmesini gerektirir. Masumiyetin ve çocukluğun korunması, şiddet döngüsünü kırmak için her zaman temel amacımız olmalı. İnsan hakları perspektifinden bakıldığında, odak noktamız bu çocukları korumak ve topluma kazandırmak olmalıdır. 🌍
Peki sen bu konuda nasıl bir çözüm üretilmesi gerektiğini düşünüyorsun? ✍️00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Okul katliamı yapan birey mazlumdan mı sayacağız? Gayet teröristtir. Haksız yere cana kıyan herkes bu sıfatı hak ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayEvet doğru ifade. Ayrıca yetişkin olunca da aynı kafada olacak
05 Yorumla
Soran1 aySence 8 -9 yaşında bile olsa silaha ve örgüte bulaşmışsa ve örgüt üyesiyse çocuk değil terörist midir ve (yılanın başı küçükken ezilmeli ve devlete kurşun sıkacak herkes ölecek yaştadır gibi ifadelerin mantığıyla) infaz yetkisi olmalı mı polise ve sende olsan memnuniyetle öldürür müydün
Cevap sahibi1 ayEvet teröristtir
Soran1 ayBirde bir uyutma taktiği sormak istiyorum
Diyelim ki özel harekatsın ve öldürme (infaz) yetkin var. Hücre evine operasyon oldu. Ve vaktiyle Rusyada bir operasyonda kullanıldığı gibi önce içeri gaz salındı hepsi uyutuldu (artık silahla ya da başka şekilde asla karşılık vermeyecekler çünkü yatıyorlar. Güvendesin ve rahatsın ) Sonra içeri girip yaşı 8-9 olanlar dahil (yukardaki mantıktan dolayı) tüm uyutulan örgüt üyelerini rahatça acımadan kurşunun da çoksa tek tek kafalarına birkaç el sıkarak adeta beyinlerini açarak zevkle öldürür müydün (zaten gizlisin rahatça yazabilirsin
Soran1 ayYapar mıydın aynen bu şekilde
Soran1 ayYapar mıydın
1 ayDoğru. Tartışmaya da kapalı konudur.
223 Yorumla
- 1 ay
😂😂 ay ne alaka ben ve fenomenlik
- 1 ay
Soran : bak bu soruyu da bu yorumları da zamanında seninle çok yaptık. Uzatma. Polis asker olmasam bile teröristin yaşına bakmam gerekeni yaparım uzatma tekrar tekrar sorma
- 1 ay
Sohbet kotam dolu belki başka zaman 😅
- 1 ay
Şükürler olsun ki unutkanlığım var😂😂
Soran1 ay@Merak Quen hayır bir uyutma taktiği var onu sormak istiyorum sende öyle yapar mıydın diye yaşanmış bir operasyon var onu sormamıştım sana onu sormak istiyorum 🙏
- 1 ay
Ben dümdüz gerekeni yapardım taktik filan yok sorup durma yaşı da cinsiyeti de ilgilendirmiyor beni vatana ihanetin affı merhameti olmaz
- 1 ay
Terörist çocuğunu beslemem. Beslediklerimizi gördük. Çocuk katili kadın katili teröristlerin çocuklarına ki bunlar da eli silahlı ise acimam. Cezası Yaradanla benim aramda. En azından masum kendi evlatlarımızı korumuş olurum. Daha fazla bu konuyu uzatıp terörist seviciligi yapma!
- 1 ay
Hay senin derdine 😅😂😂
- 1 ay
Kesinlikle sen terör sevicisisin. Aylardır aynı soruyu sorup din üzeri aklamaya kalkıyorsun. Kendine güvenin olsa açıktan yaparsın gizli hesapla adamlık taslama bana. Terörist çocuğu da teröristtir aklı yıkanmış vah vah yollasın o zaman anası okula. Ögretsin vatan millet ne demek.
Soran1 ayBir sen benim kim olduğumu biliyorsun ve engelledin zaten
İki okuduğunu anlasan zorunlu haller hariç diyorum mümkünse canlı yakalama olmalı diyorum yoksa vatan için ya da meşru müdafaa sırasında tabiki gerekli ölümcül güç kullanılır. Bana hala utanmadan ne demek istediğim belliyken bile terörist sevici diyorsun da ben vatanımı belki de senden çok seviyorum. Peki senin çocuğun olsa onu kaçırıp kullansalar ne olur. "Öldürsünler onu da " diyorsan suçu ne o yaştaki çocuk neyi bilsin
- 1 ay
Terörist çocuğu teröristtir. Benim çocuğum ile ne alakası var kacirsalarmismis bir sürü olasılık sunup illa fikrini kabul ettirmeye çalışma komik oluyorsun. Ben sana köydeki masum çocukları vurmalılar mı dedim dünya laf söylüyorsun bomboş bir de vatansevermiş. Aynen canım belli ülkeyi seve seve ne hale getirdiniz aynen.
Soran1 ayDeğil demiyorum da bil yani dinini
- 1 ay
Kapasitesi geniş Konya ovası arkadaşım! Din ne alaka ne alaka? İman sorgulamak sen kulun haddi mi yoksa ilahcilik mi oynamak hoşuna gidiyor? Ayrıca islam dinince kısasa kısas haktır. Çok konuşma hadi vatan müdafaasından anlamayan zır cahil fikirlerle uğraşamam.
- 1 ay
Pusu kurmakta da sen be aga 😅😂😂
Soran1 ayMerakQuen konuştukça batıyorsun kısas çocuğa uygulanmaz islama göre ve demek istediğim dinsizsin değil dinini bil anlamında. Ama sen zaten bir nevi itiraf ettin "cezası yaradanla benim aramda" diyerek
- 1 ay
Küfür etme karaktersiz. Dini de kullanıp durma
Soran1 ayBana durduk yere s. lak ve cahil diye sataşınca bişey olmuyor da ben cevap verince mi şikayet edip sildiriyorsun yorumlarımı 😂
Karakter olayı da belli 😂- 1 ay
Ağlayacaksan oynama hem ağlayıp hem gülüyorsan da.. neyse sana iyi geceler
1 ayNe ile sinirlandirildigina gore degisir
013 Yorumla
Soran1 ayNasıl yani
- 1 ay
Mayin esseginide yonlendiren ilk agiz vardir
Soran1 ayRahatça yazabilirsin düşüncelerini istersen silerim sonra
Soran1 ayYapar mıydın
- 1 ay
Neyi ya
Soran1 aySorduğum şeyi okumadın mı 🤦🙄
- 1 ay
Okudum niye israrla cevap istiyosun
Soran1 aySen cevap vermek istemiyorum demedin ki bende soruyorum istersen cevabını da kaldırım tamamen 👍 rahat ol yani endişelendiğin bir şey varsa. Ama cevabını öğrenmek istiyorum lütfen 🙏
- 1 ay
Dememe gerek yok tepkisiz ksldim bu da bi tepkiydi ama sordugun soru bana gore toplumu ilgilendiren degil devlet erkanlarinin ciddi sorunu, kokten cozulurse toplumda bunlari hala konusuyo olmaz. Yo ben acik acik konusurum ama benim degil devlet buyuklerinin problemi
Soran1 ayZaten bizlik bir şey yok kanka sadece düşünceni soruyorum yani sen olsan elinde olsa nasıl yapardın ve nasıl olmalı şeklinde yani. Şu Konuda:
""Sence 8 -9 yaşında bile olsa silaha ve örgüte bulaşmışsa ve örgüt üyesiyse çocuk değil terörist midir ve (yılanın başı küçükken ezilmeli ve devlete kurşun sıkacak herkes ölecek yaştadır gibi ifadelerin mantığıyla) infaz yetkisi olmalı mı polise ve sende olsan memnuniyetle öldürür müydün""- 1 ay
Cevsbim yukarda
Soran1 ay🤦🤦🤦🤦🤦🤦🤦
Evet doğru. Vatana ihanetin affı olmaz.
011 Yorumla
Soran1 aySence 10 yaşında bile olsa silaha ve örgüte bulaşmışsa ve örgüt üyesiyse çocuk değil terörist midir ve infaz yetkisi olmalı mı polise
Soran1 aySence öldürmek için yaş sınırı kaç olmalı 14 mü
Soran1 ayAma 15 ve üzeriyse çocuk sayılmaz ve acınmamalı ve infaz yetkisi ile öldürülmeli mi diyorsun ve sende yapar mıydın bunu zevkle
Soran1 ayAmaç değil sonuç olarak düşün yani zevk için öldürmüyorsun ama yaparken doğru olduğunu düşündüğün için zevk alıyorsun o şekilde olabilir mi (polis olsan ve öldürme yetkin olsa yani)
Soran1 ayRahatça yazabilirsin istersen silerim sonra
Soran1 ayOlur mu öyle
Soran1 ayEvet mi ona
1 ayDoğru askere el kaldıranı vuracaksın
00 YorumlaDoğru sallandırmak hepsini
00 YorumlaEvet doğru
04 Yorumla
Soran1 ayRahatça yazabilirsin düşüncelerini sonra istersen silerim
Soran1 ayNe düşünüyorsun bu konuda
Soran1 ayDüşüncen ne
Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dogru
03 Yorumla
Soran1 ayRahatça yazabilirsin cevabını sonra silerim istersen @asya_2275
Soran1 ayBen sinek bile öldürdüğüm için sonra pişman olmuş bir insanım ve hiç şeyle de alakam yok ve ben doğrudur demiyorum sadece soruyorum istemeden rahatsız mı ettim yoksa ve neden düşüncelerini söylemek istemiyorsun
1 ayDoğru
013 Yorumla
Soran1 ayRahatça yazabilirsin düşüncelerini sonra istersen silerim
- 1 ay
Bence bu kadar merhametli olmamalıyız çocuk başka çocukları öldürüyor tabiki basit bir şey değil ama eylem sırasında öldürülmeli ya
- 1 ay
Aileler de bundan sorumlu olmalı
Soran1 ayPeki eylemden sonra ele geçmişse? Ama sonuçta oda örgüt üyesiyse ve eylem yapabiliyorsa oda öldürülmeli mi sence
- 1 ay
14 15 ten sonra affı olmamalı artık çocuk değildir aklı yerindedir
Soran1 ayAnladım yani sen olsan 15 ve üzeri olmak şartıyla bütün militanları acımadan zevkle öldürür müydün (örgüt üyesiyse diğerleri gibi) ve sonra bir uyutma taktiği sormak istiyorum
- 1 ay
Öldürürdüm ya
Soran1 ayRusya'da vaktiyle benzer bir yöntem kullanıldı.
Diyelim ki polissin ve öldürme (infaz) yetkin var. Örgüt üyelerinin evine operasyon yapıldı. Eve önce gaz salıp hepsini uyuttunuz. (Artık uyudular ve hiçbir şekilde karşılık vermeyecekler güvendesiniz ve rahatsınız 👍) Ve sonra eve girdin hepsi uyutulmuş ve 15 ve üzeri ler 15 ten küçük yok 👍. O zaman uyutulan militanların hepsinin kafasına birkaç el sıkarak adeta beyinlerini açarak zevkle öldürür müydün- 1 ay
Kesin ve net bir durum varsa ve yasalsa öldürürüm
Soran1 ayZaten varsayım da öyle. Örgüt üyesi oldukları kesin ve olay yerinde öldürme (infaz) yetkin de var. Ve kurşunun da çoksa. Yani uyutulan 10 militan var sende 30 kurşun var. O zaman bu durumda artık dediğim şekilde çekinmeden zevkle yapar mıydın
- 1 ay
Yapardım
Soran1 ayPeki o esnada bir polis arkadaşın videoya çekse ve (yüzün görünmeyecek ve sadece bu örgütün katlettiği masumların ailelerine göstereceğiz) dese kabul eder ve gururla ve büyük bir zevkle yapar mıydın
- Gündem konusunda 340 cevap paylaştı.
1 ayDoğru
09 Yorumla
Soran1 ayRahatça yazabilirsin sonra istersen silerim 👍
- 1 ay
Silmene gerek yok. Çocuklar muhtemelen manipüle edilmişlerdir ama sonuçta yaptıkları şey yine de kötü. Onlara göre daha farklı cezalar uygulanabilir.
Soran1 ayÖldürme için yaş sınırı kaç olmalı sence 14 mü
- 1 ay
Yani 15-16 mantıklı. Hangi yaşa geldiklerinde doğruyu yanlışı ayırt etmeyi biliyorlarsa o zamana kadar hapiste yatabilir. Aslında öldürme taraftarı değilim ama illa ki katlettiği birileri varsa (özellikle çocuk vs) en azından uyutulması lazım.
Soran1 ayDiyelim ki polissin ve öldürme yetkisi var ve 15- 16 yaşındaki bir militan gerçekten masum insanları öldürmüşse o zaman onu acımadan memnuniyetle öldürür müydün
Soran1 ayEvet mi buna
Soran1 ayDüşüncen ne
Doğru
01 Yorumla
Soran1 aySoruyu beğenir misin SS seçilsin
1 ayaynen vatana ihanetin hele hele hiç olmaz olamaz
01 Yorumla
Kesinlikle doğru
01 Yorumla
1 ayDoğru
02 Yorumla
- 1 ay
hayır
1 ayDoğru.
00 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayDoğru söz
00 Yorumla - Gündem konusunda 1,6b cevap paylaştı.
m 1 ayOlmaz
00 Yorumla Hepsi ipe dizilmelidir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayYaşı olmaz evet.
03 Yorumla
Soran1 ayRahatça yazabilirsin cevabını sonra silerim istersen 👍
Soran1 ayEvet mi diyorsun
Gizli Üye(30-35)1 ayDoğru
06 Yorumla
Cevap sahibi1 ayÇok detay vermişsin ama teröre ve yandaşlarına karşıyım yaş fark etmez.
Soran1 ayDiyelim ki özel harekatsın ve öyle infaz yetkisi de var. Bir hücre evinen operasyon yaptınız. Önceden eve gaz salıp uyuttunuz (artık silah ya da hiçbir şekilde karşılık vermeyecekler çünkü yatıyorlar tamamen güvende ve rahatsınız ) sonra içeri girip tüm uyutulan militanları 8 -9 yaşında olsa bile yukardaki mantıktan dolayı kurşunun da çoksa asla acımadan merhamet etmeden kafasına birkaç el sıkarak adeta beyinlerini açarak zevkle öldürür müydün (rahatça yazabilirsin cevabını istersen silerim sonra)
Cevap sahibi1 ayBunları burada konuşmak doğru olmaz
Soran1 ay👍
Soran1 ayAmacım rahatsız etmek değil di ki 😥 konuşmak istemiyorum deseydin keşke 😥. Neyse istersen burdaki cevabını da kaldırım 👍 ama cevabın ne o soruya rahatça yazabilirsin sonra istersen kaldırırım
Gizli Üye(45 üstü)1 ayöyle .
00 Yorumla
1 ayDoğru
01 Yorumla
1 ayDoğru
03 Yorumla
Soran1 ayRahatça yazabilirsin cevabını istersen silerim sonra
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat