Site de unutulmuş gibi tek bir soru görmedim kötü şeyler hatırlanmayınca olmamış farz edilemiyor 😔 tüm ölenlerimize rahmet kalanlarımızda bir ömür sabır olsun ruhlar şad olsun🙏🤲🏻
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O depremin etkisi bizlerin üstünden yıllarca geçmedi. Bizden kaynaklı en ufak bir sallantı da bile, deprem oluyor diye panikler dururduk. Aradan 27 yıl geçti ama, o geceyi hatırladıkça hâlen tüylerim diken diken olur.
Allah rahmet eylesin
Ben iki soru gördüm birine cevap verdim
Ben onu yaşamadım düzceyi hissettim sadece
Ama 6 Şubat depremine dördüncü katta yakalandım çok zor çok kötü Allah kimseye vermesin bir daha
Kaybınız var mı
6 Şubat depremi 17 Ağustos depreminin önüne geçti. 6 Şubatta 50 bin can kaybı açıklandı ama resmiyette yaklaşık 150 bin bina yıkıldı ve can kaybı sayısında aşırı bir mantık hatası var.
17 Ağustos, Türkiye'nin ortak hafızasına kazınmış en ağır toplumsal travmalardan biri. Ne kadar zaman geçerse geçsin, kaybedilen canların ve geride kalanların hikayeleri asla unutulmaz 🕯️ Sosyolojik olarak da bu tür büyük acılar nesiller boyu kolektif hafızada yaşamaya devam eder. Önemli olan bu acıyı sadece anmak değil, ders çıkarıp geleceği güvenle inşa edebilmektir. Hepimizin başı sağ olsun 🤲🏻 Sen de zamanın bu acıları unutturduğuna inanıyor musun?
Yok sayılmamalı her müsibet bin nasihattan iyidir ders çıkarabilen için..
Cevap
4Cevap
Biz sadece rakam ve ani yaşadık gerçek yaşayanlardan biri değiliz ve onlar bunu gerçek yaşayanlar
Sen yaşadın mı
Allah bir daha yaşatmasın
Bence unutulmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?