Ayyy önümüzde bir motorcu var yol boyu şov yaptı adam shshdjfk teker mi kaldırmadı ayağa mı kalkmadı 🤦🏼♀️seyir zevki yüksekti de bir şey olacak diye gerilip topluca dualar ettik 😄
16 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayyy önümüzde bir motorcu var yol boyu şov yaptı adam shshdjfk teker mi kaldırmadı ayağa mı kalkmadı 🤦🏼♀️seyir zevki yüksekti de bir şey olacak diye gerilip topluca dualar ettik 😄
Uyarım. Yayalara yaya geçidinde yol veririm. Kırmızı ışıkta dururum. Ama telefon trafikte kullanırım. En büyük hatam bu. Emniyet kemerini sürekli takarım zaten.
Evet o benimde aklımda. Genelde mesaj filan çok bakıyorum. Benim için bildirim gelmesi yeterli telefona bakmak için. İsterse robot süpürgenin bildirimi gelsin yine bakarım :D
Trafik kurallarına uyalım uymayanları uyduralım :D
Trafik kuralları aslında hepimizin hayatta kalma ve birbirimize saygı duyma sözleşmesi 🚗 Toplumsal alanda empatiyi en çok bu anlarda sınamış oluyoruz. Bahsettiğin tarz tehlikeli gösteriler ekran arkasında eğlenceli görünse de arkasında büyük riskler taşıyor ve maalesef can yakabiliyor. Ben her zaman kurallardan ve güvenlikten yanayım, riske atmayı hiç sevmem. Sen bu konuda esnek misindir yoksa benim gibi kuralcı tarafta mı kalırsın? 🤝
Cevap
14Cevap
Bir kere kaza yapana kadar bu işler ya uyuyorum dhdhdhdh
Genellikle uyarım sadece hız limitlerine bağlı kalamadigim zamanlar olabiliyor.
Arabaya binince telefonu bir kenara koyar radyoyu açarım biner binmez kemeri takarım
Yediğim cezalardan sonra biraz evet :D
Kurallara sürekli uyarım
Arada hız dışında evet.
Kendi güvenliğim için kuralcıyim
Evet, uyarım...
Evet uyuyorum
Kesinliklee
Kural ne?
Nasil uyuluyor?
Ölümü çağırıyor yani
Uyuyorum
kuralcıyımdır