Aşksızlık krizini saymazsak, şehir içinde maksimum 52, radarlı/kameralı noktada 50, bölünmüş yollar ve otoyollarda 90 yapıyorum. Zaman zaman büyük araç sollamalarında bölünmüş yollarda 100, otoyolda110 bastığım oluyor. Köye giderken yokuş aşağı %15'lik eğimde virajsız 110, köy girişinde 70 vuruyor! Bursa girişinde (Ümitalan yokuşu) 135'i devirdi! Aşksızlık krizinde bu oran 2 katına çıktı çıkacak! Mahallede 70-90, uzun yola çıkmadım; ama 190'ı geçme riskim var! 2019'da bisikletle İnönü'ye gittim; ama hızım hiç 30'u geçemedi. Aynı tempoda 22-28 km/h hızda seyrettim. Bir tek yokuş inişi 40 yapabildim.
10-15 tane hız cezası yedikten sonra uymaya başladım :D Ben hız cezalarına hiç anlam verememişimdir.. Sokak ve mahalle aralarında her zaman desteklerim, kesinlikle yavaş gitmek ama otoyolda falan asla bu durumu anlayamam..
Benim hâlâ ehliyet yok (para denkleştiremedim 😂) tüm kurallara uyuyor'um ama kamera olmadığı yerde hız limiti 10km üstünde falan gidiyorum keyfime bağlı biraz 😄
Kapalı olanda açarız hehehehe 😂 ama o kadar saçma hız limitleri var ki 82 diye limit mi olur radarlar dan sorumlu polis memuru dedi ki (kaynak babam o da biryer den duymuş) biz bu 82 den dehşet para kaldırdık didi
Çok fazla trafiğe karışan biri değilim. Kullanmaktan çok, kullananın yanında gezmeyi seviyorum. Buna rağmen hız sınırının iki katına çıkarak radara yakalanmışım. Oysa ki kurallara da uyarım. 😕
Benim bisiklet MTB, hepsinin sınırı var. Yol bisikleti ile aynı yolda aynı hava koşullarında 120 sağlam. 🤣 Rampa aşağı bu rakam tabi. Profesyonel yol yarışçıları atağa kalktıklarında düz yolda 70-80kmh görüyor sanıyorum. B
ehliyet ve araba ikilisini sağlarsam geceleri yollar benim olacak , ceza yemelerine rağmen hız yapanlar çok zevkine parayı aralarında paylaşıp ödüyorlar o da ayrı bir kafa tabii :))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hız’a kamera ya da polis varsa dikkat ederim. Yoksa basarım gaza. Ama makas atmam ve başka arabaları tehlikeye sokmam