Ben iyi sürücüyüm ya da ben sağlam şoförüm demek ile olmuyor!!! Tam da bayram haftasına girmişken bence kendimize ne kadar güvenirsek güvenelim, diğer sürücüleri yok saymayalım!

Hız sınırına, ışıklara ve diğer Trafik kurallarına uyuyormusunuz?

Ben iyi sürücüyüm ya da ben sağlam şoförüm demek ile olmuyor!!! Tam da bayram haftasına girmişken bence kendimize ne kadar güvenirsek güvenelim, diğer sürücüleri yok saymayalım!

Hız sınırına, ışıklara ve diğer Trafik kurallarına uyuyormusunuz?

Kural mı var ülkede 30 ile gidilmesi gereken sokakta 60la gitmeye çalışan tiplerle dolu ülke yeni trafiğe çıkıyorum 45+ dayılar benden kötü sürüyor lönk diye önüme atlıyor hız kuralını bilmiyor bir çoğu ya da işine gelmiyor
Ben yaya olarak uymaya çalışıyorum ama ona bile müsaade etmiyor çoğu ö. kz
Ehliyetim yok ama olur da araba sürersem ileride, uyarım diye düşünüyorum hatta kurallara uyuyorum diye çoğu kişiyle tartışırım gibime geliyor. Kaç kez yaya geçidinde yayaya öncelik verildi diye arkada duran arabalardan öndeki kişiye bağırıp çağıranı gördüm.
Bu konuda yurt dışını çok arıyorum.
Oradaki insanlar kurallara vs. daha çok uyuyor.
Teşekkürler💙
Ben elimden geldiğince uyuyorum ama uymayan o kadar çok kişi var ki yani makas atan sollayan sinyal vermeyen el kol yapan kırmızı ışıktan yeşil yanar yanmaz kornaya abanan
Cevap
2Cevap
yanımda birileri varken her daim daha dikkatliyimdir, tek başıma çılgınlıklar yapabiliyorum arada ama soğukkanlılık şart trafikte
Lütfen çılgınlıklarınızın canınızı acıtmasına izin vermeyin.
Teşekkür ederim yorum için.
Oldukça fazla uyarım bir yaya olarak, arabam yok olsaydı yine aynı şekilde olurdum.
Bugüne dek ihlal ettiğimi hatırlamıyorum. Hız cezaları hariç
Elimden geldiği kadar dikkat ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?