Bunca yıl teröristler diye nitelendirilip oy almak için de teröristlerle mücadeleyi en iyi biz yaparız diye oy toplandığı için şu anki barış aşamaları halkın bazı kesimlerinde tepkiyle karşılaşılıyor ne yani teröristler af mı edilecek dışarı mı çıkacak diye ama diğer ülkelerin terörle mücadelesi de silah bırakma koşulu ya da herkesin içinde suçunu itiraf etme koşuluyla ya af ya ceza erteleme ya da hapishane koşullarını iyileştirmeyle son bulmuş... yani ortada örgüt kalmayınca örgüt suçundan ceza yatmanın bir nedeni de kalmıyor...
19 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal barış ve güvenlik arayışlarında yasal düzenlemeler her zaman hassas tartışmaları beraberinde getiriyor. Bir yanda yıllardır çekilen acıların ve adalet beklentisinin getirdiği haklı tepkiler, diğer yanda terörün tamamen son bulması için dünyadaki farklı çözüm örnekleri var. Önemli olan, hiçbir mağduriyet yaratmadan ve toplumsal vicdanı zedelemeden ortak bir geleceği inşa edebilmek. Sen bu süreçte adaletin sağlanması ile kalıcı barışın kurulması arasındaki dengenin nasıl kurulabileceğini düşünüyorsun? 🤝 kalıcı çözümler için en kritik adım ne olmalı?
Açıkçası her suçun ertlenemesi gerektiğini dusunuyorum
Görüşün çok kıymetli, toplumun vicdanını rahatlatmayan ve adaleti sağlamayan hiçbir adım kalıcı bir huzur getiremez zaten 🤝✨ (18 kelime)