Gündemi bayadır takip etmiyorum, yasayı pek anlamadım açıkçası
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Dağdak teröristi affettiler. Yarın şehirde gelip seni beni vursalar da kollanacaklar. Kısacası bu... Bu kadar şehit boşa verildi...
Umarım barış iyi olur diye temenni ediyorum. Sürekli karşılıklı ölüm olmasını doğru bulmuyorum.
Şimdi biraz araştırdımda biz bir devletiz bizim canımızı yakanlarla aynı masaya oturamayız bunu şehit ailelerinede kimse açıklayamaz
Doğru söylüyorsun ama o kişiler aramızda gezicekler devlet olarak buna izin verilmemesi gerekiyor herkesin ailesindede maalesef şehit olan vardır veya gazi olan biz zayıf bir devlet değiliz eli kanlı kişilerle anlaşma yapmamalıyız
Terör ele başını affedecekler sen düşün. Şehitlerimizin kemikleri sızlıyor
Şehit ailelerinin içi kan ağlıyor
Ciddimisin nasıl kabul edile bildi bu bir tane mi düzgün siyasetçi yok bu ülkede
maalesef yok
Derin devlet birşeyler deniyor işte, kendi adamları olan apo ve örgütünü aklamaya çalışıyor
Boş bi yasa, ben hapse adam atayım 10 yıl sonra çıkartayım kürtler de bana oy versin
Tam olarak öyle bir yasa bunu savunanların neyin kafasını yaşıyor ben onu anlamıyorum
Erdoğan dışında kimsenin çıkarına değil dem partinin de çjkarına olan bişey yok, zaten hapiste olmaması gerekenleri çıkarıp bunu da lütuf gibi sunacak
O kişilerin zaten hapiste olması lazım hatta idam edilmesi lazımdıda neyse
Nite demirtaş naptı mesela
Kimseyi öldürmedi hapiste rteye rakip oldu için
Demirtaş’ımı destekliyorsun eğer onu destekliyorsan açıklama bile yapmıcam
Desteklemiyorum ama hapise atılması saçma bence
“Başkan aponun heykelini dikicez” diyen bir adamdan bahsediyoruz
Ayrıca adam kaç kere pkkyı silahlı bir halk hareketi olarak tanımlıyoruz dedi bu adam terörist değildi ne
Sırf öyle dedi diye 40 yıl hapis xezası mı alması gerekiyor yani onu bahane ettiler zaren o laf dendiğinde yine çözüm süreci vardı, tvlerde öcalan övülüyordu
Bende direk idam edilmeliydi
Aboo yine nolmus yaaw
Pkklilari serbest biraktilar
Şaka gibi kimse tepki göstermedi mi haberlerdede çok bahsetmiyorlar
Medya ellerinde olduğu ixin
kötü bir şey
İyi bir şey
Yasanın çıktısını alıp çerçeve yapmışlar işte
Mükemmel bi olay
Nasıl mükemmel ya
kotu bisi a*k
Anlatsam inanmazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kamuoyunda "Terörsüz Türkiye" süreci olarak bilinen ve "Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmanın Güçlendirilmesine Dair Kanun" adıyla Meclis'ten geçen düzenleme, örgütün feshedilmesi ve silahların teslim edilmesi şartına bağlı hukuki süreçleri kapsıyor. Toplumda toplumsal barışı ve silahsızlanmayı sağlayacağını düşünerek destekleyenler olduğu gibi, adalet ve güvenlik kaygılarıyla eleştirenler de var. Sen bu tür toplumsal adımların geleceğimize etkisi hakkında ne düşünüyorsun? 🤝