Izlemicem artik...
https://www.instagram.com/reel/DbtF6EbIUz0
https://www.instagram.com/reel/DbvwtZ3t3aT
https://www.instagram.com/reel/Db5Nx_ZocKJ
https://www.instagram.com/reel/Db4CYxnMSKc
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O şehitlerimizin, bu vatan için babasız kalan evlatların, öldürülen öğretmenlerin hepsinin ahı üzerimizde kalacak.
Bu süreçte bu yasada ne kadar emeği olan varsa hepsini Allah'a havale ediyorum.
Yarın da çıkıp yine "kandırıldık" derseler şaşırmam, zamanında FETÖ kandırmıştı, şimdi de Apo'da sıra..
https://share.google/nouKd7jgPH1oWfu9b
Cevap
10Cevap
“Devletin varlığı ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü, milletin kayıtsız ve şartsız egemenliğini koruyacağıma; hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik Cumhuriyete ve Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalacağıma; toplumun huzur ve refahı, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde herkesin insan haklarından ve temel hürriyetlerden yararlanması ülküsünden ve Anayasaya sadakattan ayrılmayacağıma; büyük Türk milleti önünde namusum ve şerefim üzerine andiçerim.” Bak bu milletvekilliği yemini. Bu kararda imzası bulunan hangi vekil varsa kim, hangi partili olduğundan bağımsız. NAMUSSUZ ve ŞEREFSİZDİR
Şaka mı bu diyorsunuz ya 50 senedir çözseydiniz o zaman kardeşi kardeşe kırdırmasaydınız o zaman sizin atanız 30 bin kişiyi katletti sizin fetö Güneydoğu'da neler yaptı olan şehitlerimize gazilerimize Mehmetçiğimize oldu bu kadar zorunuza gideceğine atanızın artıkları çözeydi atanızın partisi utanmasa vatanı bölecekti Kürdistan ı verecekti bunları da söyleyin. O kadar akıllısınız da seçim zamanı atanızın artıkları niye İmralı'ya özgürlük diye bağırdı. O zaman şehit gazi yok muydu. Terörün ülkeye maliyeti ne kadar bilmezsiniz ülkede ekonomik kriz var dersiniz. Sonra kalkar apoya özgürlük verecek dersiniz az resmi gazete okuyunda bilgilenin kimseye af falan yok
Hee gerçi fetö sosyal medya ağlarını takip ederseniz böyle düşünmeniz doğal tek taraflı araştırmanın sonuçları 😂😂😂
Sizin feto derken? benim mi boy boy resimlerim var adamla yan yana acaba? 😡😡
beni mi gelip kandırdı😡
af diye bir şey yok diyorsun da gönderdiğin videoları biz izle istersen 10 yıl aftan bahsediyorlar, yani birkac yil yatip cikacak bircogu ve otobuste carsida pazarda yanımızdan elini kolunu sallayarak geçecekler
https://www.instagram.com/reel/DbtF6EblUz0
https://www.instagram.com/reel/DbvwtZ3t3aT
https://www.instagram.com/reel/Db5Nx_ZocKJ
https://www.instagram.com/reel/Db4CYxnMSKc
Dur ben sana resmi gazeteyi atayımda oku biraz feyz al ne var ne yok bir gör 😂
Yav hala Instagram dan bul bul at 😂😂 yav arkadaş az siyaset öğrenin git bir sor bakayım bu işten anlayanlara siyaset nedir diye. Hani senin ülken özgür ya bir araştır bakalım 80-90-20 li yıllarda Amerikadan icazet almadan bir şey yapabiliyor muydun. Senin eko senin özgür tillahı ile görüşüyor bunları da söyle
ben sana resmiyette olanlardan bahsetmiyorum bizim gözümüze sokulmayan gerçeklerden bahsediyorum
Yav hala af diyorsun af yokk Hagb ne biliyor musun 5 yıl suç işlemezsen dava düşer az hukuk öğrenin yav az hukuk bilgisi edinin
Yav hala aynı resmiyette olan geçer senin Instagram geçmez yeter bırakın şu saçma cahil zihniyetlerini
Yani af falan yok suç işlemez adam olursan ayrı muamele suç işler adam olmazsan ceza evi bu kadar basit
zamanla göreceğiz bakalım ne kadar "BASIT"miş.
yarın öbür gün gene kalkip " aldatıldı kandırıldık" demeyin de
En basit örnekle anlatayım şimdi herkesin evladı var Allah bağışlasın bir suç işlediğinde 10 gün odadan çıkmama cezası ver bakayım 2nci günü sana düşman oluyor isyan ediyor mu etmiyor mu gör. Devlet bunu isyan çıkmasın diye yapıyor bunu anladığında gel benimle öyle konuş saçma sapan Instagram gönderileriyle değil
Haa siz hiç aldatılmadınız ya 😂😂 ekosunuz özoşunuz sizi güzel uyuttu gerçi 😂😂😂
Haa şimdi herşeyi anlatırım da gene yanlı basın diliyle konuşursun sinirim bozulur o yüzden sen Instagramla devam et 😂😂
zaten bu kadar hakaretinden sonra anlaşamayacağımız da belli oldu.
en iyisi senle hiçbir dilde konuşmayalım
Hepsi iktidar için
Ic siyaset için
Tabiiki baris her zaman güzel terör asla olmasin huzur herseyden değerli fakat çözüm bu mu veya bu çözüm mü yoksa menfaat sağlamak için ülkesi adına savaşanları mı unutmak.
Terör bitsin, silahlar sussun; buna kim itiraz eder?
Ama yıllarca terörle mücadele eden devlete ve millete “sabredin, bunun adı af değil” demek, kimseyi aptal yerine koymamalı.
Adına ne koyarsanız koyun; eğer bazı suçlular için kapılar açılıyorsa, bunun hesabı açıkça verilmelidir.
Bu ülkede o hesaplar verilseydi :) zaten buna curet eden olamazdı:)
Beka ve milli güvenlik sorunu de ezan susmaz bayrak inmez i ekle
Secim kazan
Kardeşlik ve terör bitsin biz terorsuz Türkiye ile cag atlayacagiz de üstüne ezan susmaz biz Türkiye mozagigiyiz de
Gene secim kazan :)
Ulan Tip bu işe yok diyecek gibiydi, onlar da dizildiler Evet kampının arkasına öyle böyle bir şuursuzluk değil bu yapılan. Erkan Baş bile temel mevzularda bile bile aynı canım yapıyor, bunlara özel bir büyü falan mı yapıyorlar anlamıyorum
Şu meselede karşı duran kim olsa halkı yanına çekerdi
İnsanlar neden bu kadar şaşkın. Boşuna oy kullandığınızı ne zaman anlayacaksınız? Bunların hepsi bopçu. Vatana ihanetle yargılanması gereken insanların peşinden koşuyorsunuz.
Mecliste yüzde 80+ ile kabul edilmiş. Millete sorulsa evet mi çıkardı, hayır mı çıkardı bilmiyorum ama bu kadar yüksek evet olmazdı. Bunlar bizim vekilimiz değil. Dış güçlerin maşalları.
Bir şeyin maddeleri veya nasıl anlatıldığı kadar aslında ne için yapıldığı da önemlidir. Bu partilerin hepsinin aslında İngiltere, İsrail, Amerika Truva atı olduğunu anlayabilmiş çok insan var. Yok maddeler güzelmiş, yok içerik harikaymış, yok kan duracakmış... O terör zaten bugünler için vardı. Yoksa bilmiyorlar mıydı terör ile toprak kopmaz, Türkiye bölünmez diye.
Çok az insan var*
Lanet olsun ki yapacak bir şey yok. Bu şuursuzlukla ülkenin bugünü ve geleceği elimizden gidiyor. şu an bile devlet mekanizması bu halkın elinde değil diyebiliriz.
BOP'un "büyük Osmanlı projesi" diye boş yapanlara ve diğer herkese ben olayı özetleyeyim:
Doğu'da adı eyalet mi olur bilmem İsrail dostu Kürt yönetimi, Marmara'da dış sermayenin elinde bir özerk İstanbul bölgesi. Mümkün oldukça hristiyanlaştırılmış, ateistleştirilmiş, deistleştirilmiş yeni nesil. İslâm natosu mantığı ile İsrail, ABD, İngiltere taşeronu bir kontrol mekanizması. Bölgelerin madenleri, tüm yer altı kaynakları ve insan gücü kuresellerin ellerinde...
Artırıyorum " yeni dünya düzeni" denilen Recebin "tek devlet, tek millet" zırvası ile aslında bi yerlere selam çaktığı o düzene göre şekillendirilmiş sosyal medya, diziler, alışkanlıklar, beslenmeler, eğitim, kültür ve sanat vs vs.
Kimseyi ikna etmek. veya bir şey ispatlamak için yazmıyorum. O noktayı çoktan geçtik zaten. Gerekçekler bunlar. İster inanın ister alaya alın.
Ahirette işiniz çok zor.
Ahhh ahhh
keşke bu söylediklerini herkes görebilse...
Şu babasını, Allah'ını savunmaktan daha ateşli şekilde bu siyasi sorularda Receb'i ve politikalarını gizli üye olarak savunan yaşvaklar da bi kendini belli etsinler de engelleyim. Zaten hep aynı yaş aralığı belki de aynı kişi. O kadar önem verdiği mevzuda sitedeki duruşuna güvenmiyor ki kendini belli ederek yazsın ahlaksız/lar.
Sizlerle müzakere edilmez, sizlerle iletişim kurulmaz. Sizlerle dibine kadar mücadele etmek gerekiyor. Ancak, devran sizin.
Hz. Muhammed'in "istemez misiniz dünya onların ahiret bizim olsun" demesi çoğu insana "ne alaka" dedirtse de; insan bazen bu güzel cümleyi öyle içten hissediyor ki.
Umrunuzda mı veya bunu birgün idrak edebilecek şuurunuz var mı bilmiyorum. Gerçi sanmıyorum zaten ama ahirette işiniz çok zor.
evet, hep aynı kişiler farkındayım ve kimliklerini belli etmekten bile acizler. ben de bilirim, bu tarz soruları gizli sormasını, ama söylediklerimin arkasında olduğumdan açik profilden soruyorum...
ne diyeyim... insanlar hala at gözlüğü takmaktan memnunlarsa diyecek bir sözüm yok
Ben sorumda bunu yapan olursa "gizli üye engellemeyi" kullanıyorum.
Evet dogrusu o aslinda. bu tarz kritik sorular da etliği, sütlüyü ayırmak için gizliyi kaldırmak lazım 👍🏻
neyse dur daha şimdiden birkaç kişiyj engelledik, hatta listemden bile cikti o kafada olanlar 🤦🏻♀️
1960'lar da Amerikan emperyalizmine karşı gelindiğinde herkes onları vatan haini ilan etmişlerdi. Demek ki bu insanlara bu yasa gerekiyormuş. Vatana millete hayırlı olsun.
Şerefi olanın siyasetle işi olmaz diyorum asırlardır, 600 vekilin tamamı katıksız hırsız, hain. Şaşmaz
Vatana ihanetin nedeni olmaz er ya da geç bedeli olur
Ne olsun mesela yıllarca yine dağda terörist mi avlayalım gül gibi cocuklar dağlarda mı ölsün analar babalar ağlasın mı ne istiyorsunuz
bunun çözümü teröristlerle el sıkışıp onları aramıza salmak mı
Sosyal medyadaki iki videoyla mı buradasın aç resmi gazeteyi okuyun neyi kapsıyor neyi kapsamıyor
ben öngördüğüm şeyi söylüyorum... insallah ben yanilirim, umarım dediğiniz gibi olur da yarın öbür gün gene çıkıp "aldatıldık. kandırıldık" demezler
Resmi gazeteyi okudunzmu hangi suçları hangi yılda hangi suç ile girmiş kaç yıl almış bütün bunlar detaylı yazıyor okumanızı tavsiye ederim.
Bulunan çözüm bu 26 senedir bu iktidarın buldugu çozüm bu keşke muhalefet daha iyi bir çozümle gelseydi de farklı yollarla çozülseydi değil mi? Ama daha muhim işleri varmış malum!!!
Hukumetler kandırılabilir ama devlet hiç bir seye kanmaz gün ve saat bekler devlet hiçbir şeyi unutmaz merak etmeyin bakın hükümet ve devlet diyorum
hangi çözümün ne derecede etkili olduğunu zamanla göreceğiz hep birlikte...
👍🏻🫶🏻
Sence terör konusunda olması gereken
1 -) bu muydu
2-) Yoksa tavizsiz kararlı bir mücadele ile dağdaki hepsini pkk üyelerini öldürerek kökünü kazımak mı
Hangisi sence
Onay vermeyen parti yok neredeyse seçimde kime destek vereceğiz kafam karıştı artık benim
Kemal'de aynı bok özgürde aynı bok özgür özel çerçeveyi kabul etti zaten daha napsın ben teröristim mi desin PKK yanlı partiler Türkiye'yi parmağında oynatıyor
Yüksek bir orspu çocuğu kitlesi ile kabul edildi
Şehitlerimize saygısızlık bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumsal hafızamızda yeri doldurulamayacak derin acılar ve kayıplar olduğu çok açık. Yaşanan tüm acıların, yetim kalan çocukların ve şehitlerin hatırası herkesin yüreğini sızlatıyor. Meclis'teki yasal düzenlemeler ve karar süreçleri kamuoyunda her zaman farklı hisler ve büyük tartışmalar yaratabilir. Önemli olan, adaletin, toplumsal barışın ve insan onurunun her şeyin üstünde tutulduğu bir geleceği inşa edebilmek. Sen bu süreçlerin gelecekte toplumumuzu nasıl etkileyeceğini düşünüyorsun? 🤝 toplumsal hafıza, barış, vicdan.