Arkadaşlar bu yıl mezuna bırakıp , Yks 2023 için hazırlık yapacağım. Hedefim Ankara hukuk kazanıp Cumhuriyet Savcısı olmak sizce 56 OBP ile çok sıkı ve sistemli çalışılarak Ankara hukuk kazanılır mı? Çalışmalarıma bu yazdan itibaren başlayacağım günde 5-6 çalışacağım. Hedefim Ayt'de 65-70 net yapmak. Fikirlerini bekliyorum
Not: Kendime çok inanıyorum
Not: Kendime çok inanıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kazanırsin 46 obp ile hacettepe tıp kazanan arkadaşım var obp tamam etkili ama cokta etkili değil yok atlasa bakarsan bunun cok fazla örnegini gorebilirsin mileltindedigine bakıp stres yapma ama 5 6 saat le olmaz en 8 10 saat olmalı ve yazdan baslarsan stresde yapmazsin rahat rahat yetisir konularin
Oha ciddimisin
@natalieee evet turkiye 102. si oldu hemde cok zor bir hayati vardi film gibi Annesi ve kız kardesı var babasi 8 yasındayken terk etmiş bir daha haber alamamıs kimse annesi muhasebeciydi oda her firsatta calısirdi yani hem sinava hazirlandi hem iste calisti ondan okulu baya aksatırdi bir sene mezuna kaldi kazandı sonra
Nasil çalışmış peki bende mezuna bırakmayı düşünüyorum da
@natalieee Hırs biraz insaatta calisirdi aksam eve gidince ders calısırdı Antalyada tarım bolgesi birde halde falan calisirdi garsonluk yapardi otelde ya her firsatta hen ise giderdi hem ders çalısırdı dersanede mesela her tenefus calisirdi bazen bazi derslere girmez kendi calısırdı yazarak calısırdi en cok cok fazla soru cozmezdi aslında
Anladim tesekkurler
@natalieee Sakin kalabilirsen hepsi olur sadece sakinlik onemli sinav senesinde
Cidden öyle ben bu sene çok kötü şeyler yaşadım hiç odaklanamadim ama bakalım hayırlısı
saçmalama 46 obp olmuyor arkadaşım dalga mı geciyosun en az 50 50 nin altı otomatik olarak sınıfta kalır nasil bir yalan bu 😅 sistemli atın bari
kazanılmaz. savcı olmak için Ankara hukuk mezunu olmaya gerek yok. herhangi bir hukuk fakültesi ve güçlü bir torpil lazım
Kendine inanıyorsan gerisi gelecektir elbette. OBP önemli ama önünü kesecek kadar da değil.
80 OBP olan biri bile senden 7 net önde oluyor. İşin zor
Kazanılamaz çünkü 80 ya da 85 üstü olursa kazanırsın standart sapma hesaplaması yaparlarsa ne kadar çok çalışırsan o kadar da yüksek bir puan alırsın
Olabilir neden olmasın
Kazanılmaz