Terörsüz Türkiye yasası kabul edilmiş, nasıl bir şey? İyi mi, kötü mü? Terör komple gidecek mi yani
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Tamamiyle öcalanı dışarı salıp kürtlerin oylarını almak için yapılmış vatan hainliğidir. Tarih bizi de unutmuycak. Koyun gibi sustuk kaldık izledik...
Abi şaka gibi ben apo kim onu bile bilmem ama çok kötü
Hayır 9000 yakın teröristti hapisten çıkarıp ülkeye sokup devlet dairelerine seçme seçilme millet vekilli olarak topluma kazandıracaklarmış yersen tabiki israil, abd , avrupa bunları kullanıp ilerde başımıza bela olacak kısacası bu
Terör örgütü mensupları aftan yararlanıyor. Şehit aileleri de kahroluyor. Durum bu
oy almak için napacaklarını şaşırdılar hakkım helal değil
Zor günler
Teröristin yaşı olmaz sözüne katılır mısın şahsen
Teröristleri affedecekler ğlkeye girişlerine izin verecekler
Ama terörsüz deniliyo neden yani
Ne diyecekler :) kalkındıracaz diyorlar seçimden önce seçimden sonra bize kaldırıyorlar :)
Küfür etmek istemiyorum
Teröristlere af getiriyor.
Zerre vatan sevgisi olan bu süreci destekler
Neden
Küfür etmeyeceğim, sakinim.
bitmez akp varken
Hikaye bunlar
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Kamuoyunda çerçeve yasa olarak bilinen "Milli Dayanışma ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun", örgütün feshi ve silah bırakması şartıyla hukuki süreçleri, soruşturma ve infaz ertelemelerini düzenleyen 12 maddelik bir metin. Kasten öldürme gibi ağır suçlar kapsam dışı. Yani doğrudan genel bir af değil.
Toplumsal huzur için önemli bir adım ama kalıcı barış sadece yasalarla değil, toplumsal iradeyle hedeflenir. Sen bu adımı nasıl değerlendiriyorsun? 🤝 projelerim ve haberlerim için profillere göz atabilirsin, sohbetimize buradan devam edelim! 🌱