Güncellemeler
+1 yıl
Soruma insanca cevap veren herkeze teskürler
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanların chp oy vermesin sebebi nomorebets35
Gibi insanlar
:)))))) istedigin yere yaz 1-) 6 li masada basortusu yasasinin cikmasina sebep 4 adam var hala ne olur diyorsun kus kadar akli olan bir adam bunu manipilasyon disinda sormaz
2-) bu kadar dusunce ve haksiz ceza alan kisi kurum gazeteci televizyoncu varken hukuk 1 tekkisinin dilindeyken basortusunu merak etme trol ordusunun komutanisin demek simdi ya kafam calismadi soru icin herkesden ozur dilerim de ya da provakator bir trol oldu
Gibi insanlar
:)))))) istedigin yere yaz 1-) 6 li masada basortusu yasasinin cikmasina sebep 4 adam var hala ne olur diyorsun kus kadar akli olan bir adam bunu manipilasyon disinda sormaz
2-) bu kadar dusunce ve haksiz ceza alan kisi kurum gazeteci televizyoncu varken hukuk 1 tekkisinin dilindeyken basortusunu merak etme trol ordusunun komutanisin demek simdi ya kafam calismadi soru icin herkesden ozur dilerim de ya da provakator bir trol oldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
o derece gelmez ama ufak ufak bişeyler gelebilir
Meselela
Ne gibi yasaklar gele bilir
kafayi yemissiniz siz :))))))
Ne alakası var
ne alakasi var iste :)
Zamanında basörtü yasağını veren CHP
Eski yasakların gelmeyeceğin bir garantisi var mı varsa gösterin
ula ne chp si yaw bu ulkeyi yillardir sag partiler yonetiyor kamuda yasakdi bunuda akp kaldirdi sokagami cikma evdemi takma dediler yani yasak olupda biri hapis cezasimi aldi :)))) esas yasaklar akepe ile geldi dusundun yasak mizah yaptin yasak elestirdin yasak :))) yani siz hangi ulkede yasiyorsunuz ozgurluklerin en kisitlandigi ulke turkiye :) daha yasak diyorsun
Bir kiside cıkıp Kılıçdaroğlu secen biziz böyle birsey olursa aynı sekilde karsı dururuz olması için calısırız demedi
AKP seçmenine laf ediyorlar kendileri cok farklı sanki
tamire tamire senin plak bozulmus
Hiç bir parti veya cumhurbaşkanı adayı işmi vermeden sadece eski yasaklar geri gelirse karsı çıkarmızınız dedim gelip akp trolu ilan ettiler
oylesin cunku :)
ayrica ya okudugunu anlamiyorsun :)
ya algiyi bir daha manipule edeyim diye ugrasiyorsun :)
komikmisin cahilmisin :)
yani bu sekilde seni nasil trol yaptilar oda ayri acinasi bir durum :)
İstesem yorumunu görmezden gelip hemen sile bilirim
Bu yazıları alıp kanıt olarak göstereceğim bu kişiler yüzünden 20 yıldır akp Erdoğan ülkenin başında diye
:))) aman sen erdoganci kal
Ülkenin 20 yıldır neden Erdoğanın yönetiğin özeti gibisin senin gibiler olduğu sürecede hayla yönetmeye devam eder
hala bidi bidi nerede yasadigini neler yasandigini bilmiyorsun iki kurus trol maasi icin kendini rezil ediyorsun :))))
Suraya iş yerimin acık adresini versem yinede inanmasın Trol olamdığımı
Böyle yaprak mileti baskı altın almaya Calısman sadece Erdoğan oy kazandırır
Zorbalık yapmayı kes sana önerim dir
Bu yazdıklarınıda sorunun altında yazacağım bunu bilesin
:)))))) istedigin yere yaz :)
1 - ) 6 li masada basortusu yasasinin cikmasina sebep 4 adam var :) hala ne olur diyorsun kus kadar akli olan bir adam bunu manipilasyon disinda sormaz
2 - ) bu kadar dusunce ve haksiz ceza alan kisi kurum gazeteci televizyoncu varken hukuk 1 tekkisinin dilindeyken basortusunu merak etme trol ordusunun komutanisin demek :)
simdi ya kafam calismadi soru icin herkesden ozur dilerim de :) ya da provakator bir trol oldugunu kabul et :)
6 li masada basortusu yasasinin cikmasina sebep 4 adam var
Bunu yanlıs yazmısın
2 senin bu yazdıkların anca Erdoğan oy kazandırmaya yarar
3 yılardır senin gibiler yüzünden bu ülkenin başında Erdoğan var baskı küçük düşürme gibi davranıslarınız Erdoğan yarıyor hayala farkında değilsiniz
Durmdan akp trolu diyip duruyorsunya
Bu benim adresim istediğin zaman gel
Aydın Girne, Efeler 2121. Sk. 17-9, 09100
Sana önerim insanlar karsı küçümser tavırlarla değil yapıcı tavırlarla cevap vermen sunuda konusunda teşekkür ederim Erdoğan oy kazandırıdığın için
Sen bana bunları değil Kılıçdaroğlu veya Baska bir kişi ülkenin basına gecerse bana verdiğiniz tepkiyi Kılıçdaroğlu kazanmasına calıstığınız cabayı Kılıçdaroğluna da veya Baska bir kisiyede vercekmişiniz
Sen bana bunları değil Kılıçdaroğlu veya Baska bir kişi ülkenin basına gecerse bu yasakların tekar geri gelirse bana verdiğiniz tepkiyi Kılıçdaroğlu kazanmasına calıstığınız cabayı o kişiye karısı geri gelemesin diye cabalayakmısınız onu söyle
sen hakikaten sarhossun neyse iyi ki rte cisin :)
Allah akıl fikir versin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!