1 gü

AK Parti ve MHP’nin PKK söylemindeki bu çifte standardı ve ilkesiz dönüşü nasıl değerlendiriyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar,

ben bu durumu açıkçası kabullenemiyorum, ne günlere kaldık gerçekten yazık. Uzun süredir yaşananları ve yapılan açıklamaları takip ediyorum; eskiden duyduklarımızla bugün getirilen noktanın ne kadar tezat olduğunu gördükçe artık hiçbir şeye güvenim kalmadı. Özellikle 'Türküm' diyerek, Türkçülük iddiasıyla ortalıkta gezenlere de bu yaşananlardan sonra asla inancım kalmadı.

Düne kadar 'PKK ile Kürt vatandaşlarımız ayrıdır, bu terör örgütü hiçbir şekilde halkımızı temsil etmez' diyerek keskin çizgiler çizenlerin, bugün aynı örgütü sanki Kürtlerin temsilcisiymiş gibi gösteren bir dille konuşmasını ve bu duruma evrilmesini ben asla kabul etmiyorum. İşin en acı ve akıl almaz kısmı da şu: Aynı hamleler, aynı adımlar başkaları tarafından yapıldığında 'hainlik' ilan edilirken; AK Parti veya MHP yaptığında sanki 'ülkenin iyiliği için'miş gibi savunuluyor. Bu nasıl bir çifte standart, bu nasıl bir mantıktır?

İnsanın hafızasıyla, geçmişte söylenenlerle bu kadar alay edilmesi yenilir yutulur cinsten değil. Dün başka, bugün bambaşka konuşarak rüzgar nereden eserse o tarafa çark eden bu yaklaşımı ve yaşanan bu büyük ilkesizliği sizler nasıl değerlendiriyorsunuz? Açıkçası ben bu duruma gelinen noktayı ve ne günlere kaldığımızı sindiremiyorum, sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?

AK Parti ve MHP’nin PKK söylemindeki bu çifte standardı ve ilkesiz dönüşü nasıl değerlendiriyorsunuz?
Cevapla