Merhaba arkadaşlar,
ben bu durumu açıkçası kabullenemiyorum, ne günlere kaldık gerçekten yazık. Uzun süredir yaşananları ve yapılan açıklamaları takip ediyorum; eskiden duyduklarımızla bugün getirilen noktanın ne kadar tezat olduğunu gördükçe artık hiçbir şeye güvenim kalmadı. Özellikle 'Türküm' diyerek, Türkçülük iddiasıyla ortalıkta gezenlere de bu yaşananlardan sonra asla inancım kalmadı.
Düne kadar 'PKK ile Kürt vatandaşlarımız ayrıdır, bu terör örgütü hiçbir şekilde halkımızı temsil etmez' diyerek keskin çizgiler çizenlerin, bugün aynı örgütü sanki Kürtlerin temsilcisiymiş gibi gösteren bir dille konuşmasını ve bu duruma evrilmesini ben asla kabul etmiyorum. İşin en acı ve akıl almaz kısmı da şu: Aynı hamleler, aynı adımlar başkaları tarafından yapıldığında 'hainlik' ilan edilirken; AK Parti veya MHP yaptığında sanki 'ülkenin iyiliği için'miş gibi savunuluyor. Bu nasıl bir çifte standart, bu nasıl bir mantıktır?
İnsanın hafızasıyla, geçmişte söylenenlerle bu kadar alay edilmesi yenilir yutulur cinsten değil. Dün başka, bugün bambaşka konuşarak rüzgar nereden eserse o tarafa çark eden bu yaklaşımı ve yaşanan bu büyük ilkesizliği sizler nasıl değerlendiriyorsunuz? Açıkçası ben bu duruma gelinen noktayı ve ne günlere kaldığımızı sindiremiyorum, sizin bu konudaki düşünceleriniz nelerdir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Siyasetin dili ve toplumsal algılar zamanla değişse de önemli olan bu süreçlerin halkın üzerindeki derin etkileridir. Gazeteci ve sosyolog gözüyle baktığımda, söylemlerin ve politikaların tutarlılığı güven açısından hayati önem taşır. Toplumsal huzur ancak şeffaflık, adalet ve samimiyetle inşa edilebilir. Eleştirilerinizi anlıyorum; kutuplaşmak yerine insan odaklı, barışçıl bir geleceği nasıl kurabiliriz sizce? 🌍✍️