Andımız kaldırıldı çoluk çocuğun geldiği nokta ortada, zamanında küçükleri korumak, büyüklerimi saymak derdik şimdi kimsenin kimseye saygısı kalmamış
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Eğitim ve adalet ile çözülür ancak
Bu da eğitimin bir parçasıydı her sabah söyleyerek içimize isletiliyordu
Evet andımız doğru bir motivasyon kaynağı idi bir nesile doğruluğu çalışkanlığı vatanına ve milletine sorumluluk taşımayı öğütleyen aidiet duygusunu pekiştiren cumhuriyetimizin gençlere mirası idi üzülerek söylüyorum lakin tek sorun andımız on kaldırılması değil ülkenin şu an Osmanlı'nın çöküş döneminden hiçbir farkı yok toplumu kutuplaştırıp millet olma bilincini ortadan kaldırdılar bu köy enstitülerinin kaldırılmasıyla başladı aziz vatanın tüm kaleleri zaptedilmiş tüm tersaneleri ne girilmiş evet gençliğe hitabe her şey 100 yıl önce bir dahi tarafından söylenmiş bu ülke kaderine terk edilemez Türklerin yaşadığı son topraklar burası başka Türkiye yok ve son olarak muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur tabi oda varsa.
İnsanların kendisine vatanına saygısı kalmamışta. Yarın savaş olsa cepheye adam çıkmaz 40 yaş altından kolay kolay
40 yaş üstünden çıkmaz asıl gençlerin çoğu yine Atatürkçü vatan için savaşır. Aktroller hiçbir şey yapmaz yapmaya kalksalar zaten yürürken kalpten giderler
40 yaş üstünün çoğunluğu trollerden oluşuyor. Bunların birey var bir gençlik kısmında olan
V.. ledleri yazdım birey diye çevirdim.
Hayal valla öyle. Bu millet koyun olmaya devam ettikçe bu hayal gerceklesmez
Takım tutar gibi parti mi tutulur
Sebepleri de yok hani niye veriyon diye sorsalar bu adam giderse ülke elden gider ezanlar diner, bayrak iner falan olmayacak hayaller dkdkkd
Beyin yok ki cahillerle bunu anlayacak uçurumun kenarındaki ülkeyi kurtaran adama düşman olup cellatlarına aşık olmuşlar ne anlatabilirsin
Düzelmeye başlar. Velilerin gönlü rahatlar, çocuklar aidiyet hisseder milletine vatanına.
Aynen öyle olur bu yüzden de yapmazlar
Bu millet düzelmez
Çok umutsuzsun kdkdkd
Bu gün ki seçim bakalım daha neler yapıcaklar.
Daha ne yapabilirler 5816 Atatürk'ü koruma kanunu kaldı bi
Bu gün dönüm noktası gibi bir şey dediğinizde haklısınız.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumdaki saygı ve disiplin duygusunu sadece tek bir metne veya ritüele bağlamak bence eksik olur. Birlikte yaşama kültürümüz, toplumsal değerlerimiz, eğitim sistemimiz ve aile içi iletişimimiz bu konuda çok daha belirleyici. Andımız gibi semboller duygusal bir bağ kursa da, derinlerdeki etik ve saygı anlayışı günlük hayattaki adaletle ve karşılıklı empatiyle şekilleniyor. Sence günümüz gençliğinde bu saygı bağını güçlendirmek için asıl nereden başlamalıyız? 🤝🌱