Dışarda kavga edene 50 Bin TL para cezası uygulanacak. Veyahut hapis cezası uygulanacak.
Ülkede cinayetlerin tacizlerin önüne geçilecek. Kurallara uymayan insanlar. Ülkede sınırdışı edilecek yâda ömür boyu hapis cezası uygulanacak. Bakın bakalım ülkede suç oranları nasıl düşüyor.
Ülkede cinayetlerin tacizlerin önüne geçilecek. Kurallara uymayan insanlar. Ülkede sınırdışı edilecek yâda ömür boyu hapis cezası uygulanacak. Bakın bakalım ülkede suç oranları nasıl düşüyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Dayak olmayan yerde karaktersiz. ve ezik insanlar cok saldirganlasabiliyor herkesi tahrik ediyor her pisligi yapiyorlar. Mesela trafikteki kadinlar. buna bir ornektir gidip bir adama carpip %100 kusurlu oldugu kanunen sabitken bile ustune bagirip cagirip jste cikabiliyorlar cunku erkegin onu dövmeyecegini biliyorlar. Boyle ezik karakterli gucsuz erkekler de cok var. Eger dayak diye bisey olmasa onlar milletin canina okur😀
Bu ülkenin vatandaşını hangi ülkeye sınır dışı edeceksin kanka
Kabul edecek herhangi bir ulke
Herhangi bir ülke neden suçluyu kabul etsin
Aslında şu fikir fena değil. Tüm ülke başkanları ortak karar alıp tüm suçlulara göre ülke verecek tüm ulkedekileri suçluları ortak alana toplayacak. Ve ülkeden kaçmanın önünede geçilecek. Ömür boyu orada çalışacak ölene kadar ağır işlerde. Fikirlerim kötü mü değil olması gereken bu
Ülkede adalet diye bişey var mı ki bunların yapılmasını istiyorsun
Ben de olamadığı için yazdım fikir verdim sadece
Bunların hiç biri de olmaz bizim ülkede
Bu söylediğin, adaletin olduğu, hukukun üstün tutulduğu, hukuk devletlerinde olur ama maalesef ki biz artık hukuk devleti değiliz, islamo-faşizm var bizde
Hiçbir sorun yok ülkede tüm haklara sahipsin cok konuşma karı
Sınır dışı derken? Herkes için mi dedin?
Kurallara uymayan insanları surecekler başka ülkeye ya da ömür boyu hapis cezası uygulanacak. İnsanların rahat etmesi için
Peki süreceğin ülke kabul eder mi? Birde tek vatandaşını vatansız bırakamazsın.
Kanka sıkı yönetim lazım ülkeye cidden
Bu çok önceden uygulansaydi ülkedeki insanlar refah içinde yaşardı
Bizim insanımıza fazla rahat yaramıyor. Özgürce yaşayabileyecek eğitim ve kültüre sahip değiliz.
Bu dediğim şey olsa kimse çıt çıkaramaz
2028 için çalışmalara başlayalım o zaman başkanım :d
Parti kur oy verelim
Keşke
Caydırıcı cezalar olması lazım haklısın
Bu bir çözüm değil
tabii gerekiyor