Displin vb anlayan baksınnn?

Şöyle kısa özet geçiyim sınıfa yeni gelen bir kızın dönem bası sırasında bulduğum defterden birkaç sayfa arkadasımla çektik ve bende o yazılanları bir arkadaşıma gönderdim sonrasında gönderdiğim kisiyle aramız bozuldu ve iki ay sonra gönderdiğim kisi kendi telefonunda defteri müdür yardımcısına gösterip defterin altındaki gözüken elinde defteri beraber çektiğimiz ayşeye suçu attı ama olayda tek ayşe değil bende vardım Yarene atan bendim sonrasında bunu öğrendiler ve bana yarene ayşeye disiplin kağıdı yazdırdılar ve defteri çekilen kız bir hafta önce okuldan kaydını almıstı ve sadece sınavlar İÇİN geliyordu bu konu kız kaydını aldıktan sonra oldu bunun cezası nedir bunun yanında aramada yanımda çıkan sigara paketi ve telefondan ceza yedim aynı Anda ve paketin ablamın olduğunu ve ailem gelip bunu iza etti aynı zamanda telefonum alındıktan sonrada idarecinin odasından herkes makyajlarını alırken ben telefonumu aldım ve kameradan gördüğü İÇİN idareci izinsiz odaya girmekten bir disiplin daha yazdı kısacası üç disiplin aldım foto olayını müdüre gösteren kiside bu tarz sebeplerden aynı anda benim gibi üç disiplin aldı fotoyu benle beraber çekip sadece eli çıkan arkadasım Ayşe’de sadece bir disiplin aldı daha kurul toplanmadı savunmalar yazıldı bunların cezası nedir defterde kızın özel hayatı değil büyü ritüel tarzı şeyler yaziodu liseyim

Displin vb anlayan baksınnn?