Aile & Toplum Disiplinsiz disiplin? İçinizdekimelek Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hiç disipline gittiniz mi nedeen ne yaptınız? 😅Ben gitmedim ama az kalsın gidiyordum 9. sınıfta sınıftakiler içki getirip içmişlerdi sınıfa toplu disiplin dediler de öyle bir şey olmadı 😂 Disiplinsiz disiplin? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
HandeeBjk_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl ohoo gitmez olur muyum? 😀 en son ailemi aramışlardı annem ağlıyordu hep okuldan seninle ilgili durmadan şikayet geliyor yeter diye 1 2 Yorumla İçinizdekimelek +1 yıl Yazık ya 😅 Yorumla HandeeBjk_ +1 yıl 😀😀 Yorumla
Кардиблондсон Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl 9. sınıfta kılık kıyafetten dolayı uyarı almıştım asdg 9. un tekrarında bir kızı yolmuştum kınama aldım başka da gitmedim 2 2 Yorumla İçinizdekimelek +1 yıl Helaal ben kimseyi yolamadım ya sakindim kavgasever olsaydım 😂 Yorumla Кардиблондсон +1 yıl Ben liseye gelene kadar cok fenaydım lisede duruldum aslında ama ilk sene olur o kadar sjjg Yorumla
Kim_Bilir_Belkidee Takip Et Master Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Merhaba,Defalarca disipline gittim! Kavga dövüş sigara içmek! Bir de sınıfa gaz bombası atmıştım! 😅 1 14 Yorumla İçinizdekimelek +1 yıl Kavga dövüş sigara anlarım da gaz bombası nee 😂😂 Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Osuruk bombası bakkallar satıyordu, basınca beş saniye sonra şişip parlıyordu! Bende şişgo birinin sandalye ayağına koymuştum, bom zart zurt sınıf leş gibi korkmuştu! 😂 Yorumla İçinizdekimelek +1 yıl Yazık ya 😂 Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Sınıf sıra dayağına çekilmişti 😂 Yorumla İçinizdekimelek +1 yıl Sınıftakiler sever miydi seni 😂 Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Evet severdi çoğu abi derdi zaten ilkokul-ortaokul-lise herkes tanıyordu ve hala tanıyorlar 😅 Yorumla İçinizdekimelek +1 yıl İyi valla 😂 Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Her türlü hâlâ haşır neşirim şimdi yeğenlerim var okulda gençler tanıdık bir öğretmen bir şey yapsa ağzına ederim onların 😂 Yorumla İçinizdekimelek +1 yıl Bana da böyle abi lazım hocam sıkıntı 😂 Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Yok sana abi olmam kendi abine git hıh 😂 Yorumla İçinizdekimelek +1 yıl Abim ol dedim sanki hıh abiii nerdesin 😂 Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Sus len 😅 çalışıyorum 😅 git gel 😂 Yorumla İçinizdekimelek +1 yıl Hıh sustum 😅 Yorumla Kim_Bilir_Belkidee +1 yıl Canın sağolsun 😅hih Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl ben de başkaların yaptığı bir şey yüzünden gidecektim sonradan itiraf ettiler de yırttım :D 1 2 Yorumla İçinizdekimelek +1 yıl İyi çok şükür 😂 Yorumla sedomania +1 yıl hiç sorma :D Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Gittim. Kavga etmiştik sınıfça. Kınama verdiler galiba haberim bile olmadı 1 0 Yorumla
HazretiSaço Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl müdür yardımcıları beni iyi tanır 1 1 Yorumla İçinizdekimelek +1 yıl Çok gittin yani Yorumla
En İyi Cevaplar