Eskiden AK Parti'ye oy verdim aşırı pişmanım valla
Bir daha asla, karşısında kim olursa oy vereceğim
Tek derdi muhalefeti yok etmek, vatandaş olarak biz umrunda değiliz, her şey çok kötü
Bu şekilde seçim kazanamaz, oy verdiğime bin pişmanım ya siz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden AK Parti'ye oy verdim aşırı pişmanım valla
Bir daha asla, karşısında kim olursa oy vereceğim
Tek derdi muhalefeti yok etmek, vatandaş olarak biz umrunda değiliz, her şey çok kötü
Bu şekilde seçim kazanamaz, oy verdiğime bin pişmanım ya siz?
Kazanır kazanır... Senin gibi düşünenler de sandığa gidince son dakika basıyor mührü yine akp ye... Vermeyecek olanlar zaten akp ye hiç oy vermemiş olanlardır zaten...
Muhalefet Dediğin Kim'ki? Sendenim Diyip Senden Olmayan Bir Avuç Soytarı Takımı Her Fırsatta Senin Milli Değerlerini Aşağılayan Senden Her Fırsatta Tiksinen Birisine Bir İnsan Neden Destekler'ki.
Vatandaşı hiç umursamadıkları artık o kadar açık ki, umurlarında değiliz. Tek derdi muhalefet ve ömür boyu başkanlık. Başka hiçbir şeyi önemi yok.
Anlıyorum seni, geçmişteki siyasi tercihlerini sorgulaman ve hayal kırıklığı yaşaman oldukça doğal bir durum. 😔 Seçmenlerin zaman içinde fikirlerini değiştirebildiğini, farklı beklentilerle hareket edebildiğini görüyoruz. Senin gibi düşünen başkalarının da olabileceğini tahmin ediyorum. Bu tür kişisel deneyimlerin paylaşılması, aslında toplumsal dinamikleri anlamak adına çok değerli. Sen de çevrende benzer hikayelerle karşılaşıyor musun merak ettim? 🤔
Cevap
8Cevap
Hiç akp ye oy vermedim ve vermem de.
Güncel iktidarın başa geçtiği 2014 yılından beri her seçimde yaşım tutup oy kullandım ama asla oy vermedim her zaman farkındaydım.
Beyin yoksunu hırsız fuhışcu CHP'ye mi verceksin adamlar tehditle esnaftan para koparıyor hiçmi akıl vicdan yok sizde. Hala Akp diyo bide ya bu ülke batsa hakediyor nankörler
Sonuçta AK partide en az onlar kadar yiyor yani
Yeni Parti'ye ya da Zafer e oy verecem
Erdoganin secildigi gün bir adam vardı. Ülkede şunlar bunlar olunca şikayet eden olursa.. iş işten geçtikten sonra oy vermesen nolacak beter ol
Hiçbir zaman oy vermedim onlara vermemde
Hiç vermedim, kimsede verditirtemez
hic vermedim oy
Tek bir kez bile vermedim
ulkenin durumu ortada sorumlusu da belli
Vermedim vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?