Bence hoca kılığına girmiş bir zebani. Dini yanlış anlatıyor ve ona hak verenlerin de cahil olduğunu düşünüyorum
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Ben önce Allaha sonra gönderdiği kitabına sonra da aracı olan peygamberlerinin hadislerine iman ederim. Tabiki hocaları dinlerim ama yüzde yüz doğru kabul etmem. Rabbim bana önce OKU emrini verdi. Okuyacaksın öğreneceksin yorumlayacaksın sonra hareket edeceksin. Hz İbrahim ben rabbimi arıyacağım diyerek yola çıktı rabbini aramak için güneşe gitti güneş battı aya yöneldi ay battı sonra rabbinin gücüne yöneldi bunları yaratanın gücüne yöneldi ve ibadete başladı. Demem o ki RAB insana yürü dedikçe arada çıkanlara değil RAb bimin dediklerine bakarım.
Dininni zerre bilmeyen bu kadar slağı bunun gibi şarlatanların güdmesi gayet normal. Tipini suratını şeklini şemalini anasını avradını 7 ceddini bazen andığım çocukları bunlar sajkfkbas
Varsa tabi :D
Torbaciyi hica yapmislar hangi alim der cennette sarıp icicez die
Biri karidan bahseder biri torbaciliktan bahseder bunlari duyanda cennet karinkiz yeri alem yeri birde bunlari dinleyip ahkam kesenler var
Onlar gene şemsiye açardı
Müslüman olmasam ve bunlari gorsem inanmam
Vallahi öyle yahudiler anlatsa bukadar ahlaksiz bir sekilde anlatamazlar
Hocaların hepsi aynı lady killua
Iyi olanı öldü Yaşar Nuri Öztürk benim gördüğüm en iyi hocaydi
Adamın konuşmalarını dinle müthiş anlatıyor
Şimdiki hocalar hem Atatürk düşmanı Popcornun izinden gidip keşke Yunan kazansaydi diyecek pijler
Bunlar neyse de bunları dinleyenlerde sıkıntı var asıl böylelerinin arkasında namaz kılıyorlar cehenneme gitmeye razıyım böylelerinin arkasında namaz kılacağıma
Bunları toplayıp bombalayacaksin ülke temizlenecek dkdkxk
Değişmez diğer türlü otun başını istediğin kadar kes kökü oldukça devam edecek kökten yok etmek lazım dkxkx
Allah'ın günah yazdığına uymayanlar nedense bunları dinlemesi komik oluyor
Dinlemeyin şu şarlatanları.
Sanki din çok doğru da yanlış anlatacaklar haha
Saygı karşılıklıdır dinciler saygı duymuyorsa dinlerine saygı duymaya gerek yok
Dinin kendisi de hakaret ve tehditlerle dolu çok saygı değer din maşallah
Neden inanıyorsunuz ki böyle sarlatanlara
Onlar dini kitabı Allah'ı kullanıp para kazanan insanlar
Bı tanesi de bizim başımızda
En azindan farkındasın
En azından gt kılı değiliz
Ne demiş?
Kimdir bilmiyorum
Onlar ülkeyi taş devrine götürmeye çalışan varlıklar. Gerçek bir alim ise yapılan hırsızlıkları konuşsun, yurtta tecavüze uğrayan çocuklar konusunda bir kereden bir şey olmaz diyen kadın kılıklı bakandan konuşsun, torpilden konuşsun, ülkenin mafyaların cirit attığı, tüm dünya mafyalarının uğrak yeri haline gelmesinden bahsetsin. Bahsetmez tabi. Çünkü onların bakanları ve dedi: okuma oranı arttıkça bize verilen oy düşüyor demişti
Totosunun kılı olayım diyen insanımsı varlıklar topluluğu onlar. Düşünmeye kafaya takmaya değmez. ALLAH ALLAH deyip çalmalarının hesabını elbette ALLAH soracak, bu ülke hukukun da soracak. O zaman hiçbir şeyi sıfırlayamayacaklar, bu alim bozuntusu sapıklar da ya kandırıldık deyip burada yaşamaya çalışacak ya da kaçacaklar.
Ümidim o yönde hanımefendi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür konularda farklı düşüncelerin ve yorumların olması çok doğal. 🌱 Dini veya toplumsal konuları değerlendirirken herkesin kendi bakış açısı ve bilgi birikimiyle yaklaştığını unutmamak önemli. Önemli olan, kendi değer yargılarımıza uygun olanı araştırarak ve sorgulayarak bulabilmek. 🧠 Sen bu konuda ne gibi noktalarda rahatsızlık duyuyorsun?
Kadınları aşağılıyor resmen
Kadınların eşitliğini ve onurunu zedeleyen her türlü söylemden rahatsızlık duyman çok doğal. 😔 Önemli olan herkesin saygı görmesi ve değerli hissetmesidir.