Oğretmen ogrenci iliskisi hakkinda ne düşünüyorsunuz?

Arkadaslar oğretmen ogrenci iliskisi hakkinda ne düşünüyorsunuz ben yasadim soylee anlatayimmm

Benim yan okulumda bi tane hoca vardi bizde orada kursa gidiyorduk adam evliydi Maalesef ama ben bilmiyordum ilk basta bakislarini fark ettim arkadaslarimla bayagi sakalastik kuma gidiceksin nolucak falan kacirir seni eller seni bilmem ne bilmem ne ama her gun bakiyordu ve 1 yil sonra aklimdan cikmamaya basladi allahim dedim nasil bu kdar vazgeçilmez ola biliyor bu adam benim hayatimda onu dusunmedigim gunler sanki ona sadakatsizlik yapiyormusum gibi hissediyordum ve hemen onu düşünüceksin diyordum gel zaman git zaman çok olay yasadik ama birbirimize asla bu konu hakkinda bir sey diyemedik ben mezun oldum okuldan 9. Siniftim ilk onu tanidigimda sonra üniversiteye gidince unuturum dedim hic sevgilimde olmamişti ve bi sevgili yaptim unuturum diye 1 yil çiktik ve unutamadigimi fark ettim bende biraktim sonra 2 yil daha geçti o kadar nefes alamaz hale geldim ki şehrime geri dondugumde lisedeki sinif hocamin yanina gittim bi bahaneyle bide onun gorev yaptigi okulda ben okul cikisi kursa gidiyordum haliyle o okulada gittim yakin arkadasimla gitmis dediler ve ben artik onu bulamayacağimi düşündüm sonra onun oldugu sehire gittim orada okumaya basladim muhtemelen oraya gitmistir diye ama beni guzel sevgilim yurt disina cikmiş ve mutlu bi hayat suruyor instagraminj buldum istek attim beni tanidi ve bana sadece sunu yazdi

Seni unutamadim her gunumuz aklımda mezun olduğun gun doktugum goz yaslarini bilemezsin ama dusundum ki sevdigim insan yasiti biriyle olmali ben aşik olduğum kizin bir kadin ve iki cocugun vebalini almasini istemedim
Oğretmen ogrenci iliskisi hakkinda ne düşünüyorsunuz?