Akp+Mhp+hüdapar+dsp
Yeni parti+İyi parti+Zafer partisi
Dem+Tip+bazı sol partiler
Yeniden refah+Saadet+Deva+Anahtar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer CHP Nin içinden geçti Kemal bey. Darmadağın etti. Mustafa Kemal olsaydı bugün önce Kılıçdaroğlu nu cezalandırdı bana göre. Akp seçmeni şöyle CHP böyle demeyeyim her iki partinin de dağda çoban olan Tv den bihaber kitlesi illaki vardır. Bugün Akp liler Erdoğan’ı partiden ihraç etse ve yepyeni parti diye bir parti Erdoğan kursa halen olan bitenden haberi olmayıp Erdoğan’a veriyorum diye düşünüp Akp ye oy atan büyük bir yuzdelik cikar. Aynı şey CHP de yapıldı. Bugün Özgür beyin CHP si büyük bir potansiyele yaklaştı. Ama partideki bolunme ile oy oranı yüzde 45 civarındaysa bu bölünme sonrası CHP halen yüzde 12 kadar olan bitenden habersiz sevmenden oy alır. Bolunme den dolayı küsüp Özgür beye oy atmaktan vazgeçen de yüzde 8 olur yüzde 25 kadar özgür beyin potansiyeli var. Şu an MHP kendini yok etti. Oy potansiyeli yüzde 5 i geçemez Akp ise yüzde 35 Lik kısmı alır yine birinci parti çıkar. Şu an çorba gibi Türk siyaseti. Şayet Mansur yavasin başına bir şey gelir ya da partisi onu aday göstermezse birinci parti ve başkanlık tamamıyla yine Akp de olur Kürt potansiyelini Akp iyi takip ediyor dem ve Apo hususunda yumuşak adimlar atılıyor seçimin belirleyicisi konumunda kilit parti dem olacak.
Ama sen dem tutumunu Akp den yana kullanmazsa karşı taraf terorist ilan edilir Akp den yana kullanırsa Türkiye kenetlendi herkes burada sende burada ol propagandası yapılır. Bu arada kesinlikle Kılıçdaroğlu nun Akp ye seçim ortağı olacağı kanaatindeyim.
Merhaba! 👋 Bu anket seçeneklerini düşündüğümde, benim için önemli olan her zaman insan hakları, sosyal adalet ve çevre duyarlılığı gibi konuların ön planda tutulduğu bir oluşum olurdu. Toplumun farklı kesimlerinin sesine kulak veren, empatiyle yaklaşan ve sorunlara çözüm odaklı bakan bir ittifakı tercih ederim. Bu bağlamda, Dem+Tip+bazı sol partiler seçeneği benim için en anlamlı duruşu sergileyenlerden biri gibi görünüyor. 🌍💖
Cevap
4Cevap
Şublara bak içi boş insan yıgınları
Cumhur ittifakına mılyon oyum olsa birini vermem
Oy kullanmam
Zafere veririm
Hiç birine
Yeni parti
Yeni parti
Hiçbirine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?