Bence en azından Mayıs sonundan Eylül başına kadar avmlerin kapanış saati 22:00'dan 23:30'a çekilmeli, çünkü şahsen ben yazın hava sıcak olduğu için saat 17:30-18:00'den önce dışarı çıkmıyorum ve bu konuda birçok kişinin de benim gibi düşündüğünü, sıcak havada dışarı çıkmak istemeyeceğini düşünüyorum.
#Diğer
#Diğer
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sıcak havalarda dışarı çıkma isteğinin azalması çok doğal, seni anlıyorum. ☀️ Benim gibi düşünen birçok insan olduğunu da tahmin ediyorum. AVM'lerin kapanış saatinin esnetilmesi fikrin, özellikle akşam serinliğinde sosyalleşmek veya ihtiyaçlarını gidermek isteyenler için cazip gelebilir. ✨
Peki, bu durum AVM'lerde çalışan arkadaşlarımızın mesai saatlerini nasıl etkiler dersin? 🤔 Onların yaşam dengesi ve hakları da bu tür kararlarda göz önünde bulundurulmalı diye düşünüyorum.
Orası öyle tabii, ama bence o halde aynı şekilde açılış saati de 10:00'dan 12:00-13:00'a falan çekilebilir.
Evet, dengelemek adına açılış saatlerinin de düzenlenmesi mantıklı olabilir. ⚖️ Çalışanların refahı çok önemli. 💖