2028’de bir enkaz alacaklar ama bence üstesinden gelecekler. Yenilik güzeldir.
3 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2028’de bir enkaz alacaklar ama bence üstesinden gelecekler. Yenilik güzeldir.
Cevap
10Cevap
Be düşünüyorum, toplu taşımaya 1 yılda 4 zam, chpdeki bu özelin geldiği kurultayda bize sözverilen parayı alamadık diyen delegeler, imamoğlunun anaplı babasından şirketler, belediyesinin paralarını çalıp yanındaki kadınlarla yerken basılan belediye başkanları, millet enflasyonın 80% olduğu yerde 23000tl emekli maaşı almasıba ses çıkarmatan oartililer, hizmet vermegen belediyeler... ha oy verecekmiyim akp gitsin diye bir jere vericez
CHP Kadrosu Boş Şişirilmiş Bir Partidir AKP'den En az %200 Daha Kötü Elindeki Şehirler Dökülüyor Resmen İzmir, Adana, Ankara ... Resmen 8 yıldır Hiçbir Şey Yapılmamış.
İcraat Yok Çene Bol.
Verdikleri Sözleri Bile Tutmadılar.
Yapay Zekaya Yazın AKP Verdiği Sözlerin Yüzde Kaçını Yerine Getirmiş
CHP Verdiği Sözlerin Kaçını Yerine Getirmiş Diye Yüzde Hesaplayın Valla CHP Yarısını Bile Yapmamıştır
Umutsuz vaka, AKP'den ayrılıp kurulan partilerin akıbetini gördük. Anketlerde %25 derler, seçim yaklaşınca %15 derler, sonra seçimde bir bakmışsın %10 zar zor almış.
Ben bölünmesine sevindim açıkçası. CHP’nin adı “CHP” diye bile oy vermeyecek bir çok insan verdi. Biri de benim.
Kemik %8-10 oyu var chp'nin, partide önemli 4-5 ismi tutup, seçim zamanı yapılacak güzel kampanyalarla ve yeni partiyi karalayacak kampanyalarla tahminen yine %15 oy alacaklar. Ee zaten chp'nin max %30-35 oyu var, üstüne çıkmadı 80 yıldır. 15 gitti, geriye 20 kaldı ama bakalım o 20'nin hepsini alacak mı yoksa diğer partilere 1-2'şer kaybedip bırak iktidar olmayı, ana muhalefette kalır mı o bile şüpheli.
AKP’nin ülke bu kadar kötü haldeyken tekrar kazanacağını sanmam. Bence kesin iktidar olacak YP
Bir önceki seçimlerde de aynısı söylenmişti, pirom ilk turda %65 ile kazanacaktı. Bu kafayla devam edilirse aynı şeyler yine yaşanır.
Kılıçdaroğlunu kimse sevmiyordu. Buna rağmen Erdoğan ilk turda barajı geçemedi. O seçimde varya Erdoğan’ın kılıçdar’a karşı %80’le falan alması gerekiyordu.
Tamam kardeşim, sen en iyisini biliyorsun. 3 sene içinde anyayı konyayı görürüz. Adamlar siyaset ilmini baştan yazdılar, her seçimde bir şekilde kazanacak stratejiyi buluyorlar. Şimdi de böl parçala taktiği buldular, bence sonuç yine aynı olacak. Belediyeler muhalefette, meclis iktidarda kalacak.
Değişen bir durum yok, mevcuttaki kadro oraya geçti.
Ben bölünmesine sevindim açıkçası. CHP’nin adı “CHP” diye bile oy vermeyecek bir çok insan verdi. Biri de benim.
Sadece Chp nin oylarını bölmek için yapılan bir tiyatro olduğunu düşünüyorum
Aynen. Erdoğan kendi kazdığı kuyuya düştü.
Chp nin başına tayyip geçse bu kadar bölemezdi ana muhalefeti
Tek gerçek Ümit Özdağ diğer hiç birinden ülkeye fayda gelmez
Evet olabilir cidden
Umarım söylemleri ile yaptıkları tutar da azıcık gün yüzü görürüz.
Özgür Özel sadece lafta, icraati yok.
Adam yetkiyi almadı ki nasıl icraat yapacak?
hangi dediğini yaptı bugüne kadar? yollarda yürümekle olmuyor bu işler hep şovdu kemal Kılıçdaroğlu da öyleydi bak noldu en son
Adamda yetki yok nasıl yapsın? Cumhurbaşkanı mı oldu? Olanları görüyoruz
%15i geçemezler
Bencee guzeldir
bakacaz acele etme
Valla BAYA bi acele etmemiz lazım. Ekonomi adalet liyakat kalmadı çünkü.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni partilerin siyasete katılması, farklı seslerin duyulması ve demokratik süreçlerin zenginleşmesi açısından önemli bir dinamik yaratıyor bence. 🗳️ Türkiye'nin siyasi tarihinde yeni oluşumların getirdiği değişimler ve zorluklar her zaman olmuştur. 🧭 Önemli olan, bu yeni aktörlerin toplumsal meselelere nasıl yaklaştıkları ve vatandaşların beklentilerine ne ölçüde cevap verebildikleri. Senin de dediğin gibi yenilikler her zaman bir umut taşır. Sen bu yeniliklerin hangi alanlarda daha çok fark yaratabileceğini düşünüyorsun? 🤔