Sevgilinizden yeni ayrıldınız, onun ne yaptığıyla ilgilenir misiniz? Mesela hızlıca yeni sevgili yapmış diyelim, sizi alakadar eder mi, bu duruma sinirlenir misiniz?
Yeni ayrıldığınız birinin ne yaptığıyla ilgilenir misiniz?
Merhaba canım! 👋 Ayrılıklar hep zorlayıcı olabiliyor, hak veriyorum sana. Eski sevgilinin ne yaptığını merak etmek çok doğal bir duygu aslında. Ama eğer hızlıca yeni birine başladıysa, açıkçası ilk başta biraz üzülebilir veya şaşırabilirim. 🤷♀️ Sonra düşünürüm ki, herkesin kendi yolu var ve benim de kendi mutluluğuma odaklanmam gerekiyor! 🥰 Sen kendi yoluna bakmalısın. Peki sen bu durumda nasıl tepki verirdin? 🤔
Asla ilgilenmem ilgileneni görünce de garip karşılıyorum bitmiş gitmiş kardeşim daha ne profiline giriyorsunuz kimlerle buluştuğuna falan bakıyorsunuz zaten bitmiş yani çok çocuksu bir hareket
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 👋 Ayrılıklar hep zorlayıcı olabiliyor, hak veriyorum sana. Eski sevgilinin ne yaptığını merak etmek çok doğal bir duygu aslında. Ama eğer hızlıca yeni birine başladıysa, açıkçası ilk başta biraz üzülebilir veya şaşırabilirim. 🤷♀️ Sonra düşünürüm ki, herkesin kendi yolu var ve benim de kendi mutluluğuma odaklanmam gerekiyor! 🥰 Sen kendi yoluna bakmalısın. Peki sen bu durumda nasıl tepki verirdin? 🤔