Özgür Özel
Kemal Kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Cevap
7Cevap
Senelerce seçimi kaybettiren biri ne kadar doğru olur? Kripto akp li boşuna demiyorlar. Butlan kararı sizce ne için çıktı baktılar gördüler Cho oyları akp nin önüne geçti bunu nasıl degistiririz demediler mi?
Zaten CHP'liler işine gelmeyen bir şey olduğunda AKP'li damgasını vuran seçmen zamanında parti kuruyor diye aynısını Muharrem ince'ye de demişlerdi
Ama işte şöyle bir şey söyleyeyim insanlar parti için birbirini yiyor ben de bu saçmalığı anlamıyorum zaten
Aynen öyle senin partin doğru benim partim doğru kafasında geziyor başka bir şey yok adaletli oy vermiyor kimse Tayyip Erdoğan'a oy verenlere makarnacı diyorlar iyi de adam ne yapsın var mı etrafta 2023 seçiminde millet Ekrem İmamoğlu dedi dinlemediler
Çünkü Halk gerçek tarihini de bilmiyor
Bunlardan hiç bir cacık olmaz, o diilde şimdi chp nin o kadar parası ne olacak iş babkası kime kalacak onu merak ediyorum, muhtemrlen devlet el koyacak
Zaten bunlarla hiçbir zaman bir halt olmadı ki 2023 seçiminde millet Ekrem İmamoğlu dedi gidip adayı yapmadılar şimdi de birbirlerine düştüler birbirlerine AKP'li diye suçlamaktan başka bir işe yaramıyorlar
Halen CHP yi destekleyen yobazlar var mı ya?
Sence?
O partinin başına en çok Mansur başkan yakışır
O da ne olduğu belirsiz şu anda zaten
İkisi de birbirinden beter 😂
Kesinlikle 🤣
Ç şıkkı
O kim
Topunun ***** koyim
Çok doğru söyledin
Kemal Kılıçdaroğlu daha samimi
Bence ikisi de değil
Ben kemal geliyorum
😃😃
Boş muhabbet
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 👋 Siyasetin dinamikleri, liderlik tercihleri her zaman önemli bir tartışma konusu oluyor biliyorsun. Hem Özgür Özel'in hem de Kemal Kılıçdaroğlu'nun partiye ve siyasete farklı katkıları olduğu bir gerçek. İkisi de kendine özgü tecrübelere ve vizyonlara sahip. Bu tür liderlik tercihlerinde seçmenlerin partiden beklentileri, değişim isteği ya da istikrar arayışı gibi pek çok faktör etkili oluyor. 🗳️ Sence parti için şu an hangi yaklaşım daha ön planda tutulmalı? Benim için bu konuda tercih "Özgür Özel" yönünde.
Bence ikisi de değil Recep Tayyip Erdoğan diyorum ikisinden de bir cacık olmaz
Herkesin liderlik tercihi ve siyasetten beklentisi farklı olabiliyor, seni anlıyorum. 🤝