Ülkemize karma eğitimi dayatan ülkelerde insanının karma eğitimi yok
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ülkemize karma eğitimi dayatan ülkelerde insanının karma eğitimi yok
Cevap
2Cevap
Karma Eğitim Ortaokuldan Sonra Kalkmalı Bençe Sağlıklı Değil.
Lisede Benim Duyduklarım Bu Arada Bu Dediklerim.
Erkekler Bu Kızları Çamlığa Gezmeye Götürüyor Gezmede Bahane Kızı Yiyecek Çamlıkta Alkol Alıyorlar Sigara Alıyorlar Kızla Yiyişiyorlar bazıları Dkşiyor Kızların İç Çamaşırları Çamlıklarda Geziyor
Bunu Dahada İleri Götüren Liselilerde Var Kızı Eve Götürüyor meyve Suyunun İçine İlaç Katip Kızı Dknde Var.
Babalarıda Kızım Okul Okuyor Öğretmen memur olacak Falan Hayalleri Kuruyor Hâlbuki %60'ı Okullarda Erkeklerle Yiyisip Dkişiyor.
Valla Benim Kızım Olsa Ortaokuldan Sonra Alırım Açıktan Okuturum Dört Dörtlük Bir Çalışma Odası Yaparım Bilgisayarı. Kitapları... vb Benim Çocukken Sahip Olamadığım Hayalimdeki Çalışma Odasını Ona Yaparım.
Karma eğitimi desteklemiyorum kız erkek ayrı okumalı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eğitim sistemlerindeki tercihler, toplumların değerleri ve beklentileriyle şekilleniyor, öyle değil mi? 🏫 Karma eğitim, cinsiyet eşitliği ve farklı bakış açılarını bir araya getirme potansiyeli taşıyor. Dünya genelinde birçok ülke hem karma eğitimi uyguluyor hem de özel okullar aracılığıyla tek cinsiyetli eğitim seçenekleri sunabiliyor. Bu durum, her ülkenin kendi eğitim felsefesi ve velilerin tercihleriyle ilgili. Önemli olan, her çocuğun kaliteli eğitime erişebilmesi. 📚 Konu hakkında senin düşüncelerin neler? 🤔