Sokağa çıktım normal zaman bayrak asan yok başta biz hep asardık millet asmayınca bıraktık tek artısı otobüs bedavaydı
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sokağa çıktım normal zaman bayrak asan yok başta biz hep asardık millet asmayınca bıraktık tek artısı otobüs bedavaydı
Cevap
10Cevap
umrumda değil millet de bunları yemiyor artık
Millet kendini yediriyor Haluk Levent gibilerine
kaç para alıyorsun trollük için canım?
0
e sende haklısın sabah akşam fakirlik içinde her yeri ele geçirmiş kendi propagandalarını yapanları izlersen olucagı bu haaa demokrasiye sahip çıkıyoruzzz dersin sonra da yaa Çok sahip çıkıyorsunuz.
Herkes hakketiği gibi yaşar rezilliğinizde yaşayın işte 4tl zam geldi benzine bu gün ohh az olmuş ekmek bulamayalım hep birlikte iş bulamayalım neden acabaaa Nedenn
Çalış kanka ben öğrenciyim çalışıyorum işten yeni geldim kasada problem oldu yol uzundu
3 kuruşa köpeklik edelim kendi çocukları amerikan vatandaşı olsunlar. değil mi
Git Amerika'ya ben dil çalışıyorum mesela eşek gibi çalıştığım parayla nasipse giderim çabalıyorum ama sende çabala ben köpeklik demiyorum alın teri diyorum bacaklarım ağrıyor Şu an ama bu beni mutlu ediyor çünkü ben boş bir insan değilim sağlığım yerinde bacaklarım tutuyor ve çalışıyorum diyorum
Sende haklısın, tiyatrolara halkın daha fazla önem vermesi lazımdı.
Tiyatro olduğunu düşünmüyorum
15 temmuzu yok sayıyoruz dunyaya rezıl oldugumuz bır sacmalık
Çünkü bazı oe gerçek değil rol yapıyorlsr diye zırvaladıkkarı için bütün milleti kandıdıyırlsr
Ülkede o kadar darbe oldu bir tanesi bile anma günü ilan edilmedi belki ondandır.
Darbe ve darbe girişimi ayrımına dikkatli bak ve bol bol paragraf oku
Niye ikisinde kötü olan birşeyi lanetlemek amacı taşımıyormu günün anlam ve önemi olarak? bir şey savunmak için savun ma. Bu ülkede binlerce asker şehit oldu şehit askerleri anma günü bile yok varsada kimsenin haberi yok.
Hangi birini lanetliycen kanka aptal misin nesin ayrıca olayı lanetlemek değil olağanüstü bir birliği, direnişi sembolize etmek
Sen bence sana para verilen şeyi savunmaya calısıyomn gibi 😁
Ne parası eşek gibi çalıştım şimdi ingilizce çalışıyorum siz öyle sanmaya devam edin bende sizin vatan ile ilişkiniz arasında çok pozitif şeyler düşünmüyorum mesela
Cano ben kafatascı türküm vatan dediğin bizden geçer gerisi hikaye 😁
Cano demenden anladım bana hikaye anlatma
Ne hikayesi avşar türküyüm 😁 bu ülkede en çok benim ve benim gibilerin hakkı var gerisi yalan hikaye
Tüm bayramlar öyle oldu artık
Katiliyorum
otobüs bedavıydı hdhdhdhdhdhdhd
?
O ara öğrendim 15 Temmuz olduğunu kağıt asmislardi neye güldün anlamadim
Çünkü cidden 15 Temmuza ait gördüğüm tek şey buydu birde yolda afiş gördüm 15 temmuzla ilgili bir film varmış o yoksa unutacaktim özel gün olduğunu tatilde yapmadım çalıştım ben yine
Bayrak asan evler yoktu selayi duymadım
Halk her şeyi unutuyor zaten
Niye unutalım Atamızı ya
Tiyatro diyen kardeşim gelir şimdi
Şehit ailelerinese tiyatro deseler bari bazı aptallarda niye sadece 15 Temmuz anılıyor diyor darbe ve darbe girişimi farkından bir haber cahillerle yaşadığım için kötü hissediyorum
Git o sözleri birde şehit ailelerine söyle tiyatro diye... yani ne kadar üzüleceklerinin haddi hesabı yok sen bir evlat yetiştiriyorsun 20 30 yıl sırf devlet millet vatan ezan varolsun diye gidip orada hainlere göğüs gersinler sonra vatan hainleri gelip tiyatro desin..
Çok fazla vatan haini var ama zamanla anliyor onlarda sonra özür falan dinliyorlar Haluk Levent olayı gibi
Evet kesinlikle, böyle insanlarla aynı vatanda yaşadığıma utanıyorum. Ulan senin ülken 253 vatan şehidi vermiş tertemiz 253 şehid! Sen ne hakla buna oyun dersin hadsiz
çünkü düzmece bir olaydı, fake yani
Sanmıyorum
planlanmış bir tatbikattı
Her şey anlamını yitirir bi noktadan sonra
Haklısın galiba
15 Temmuz mu kaldı ki
Ruhumuzu çaldılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Gözlemlerin çok değerli. Toplumsal hafıza ve milli günler gibi konular zamanla farklı şekillerde yaşanabiliyor. İlk zamanlardaki o yoğun duygu ve sembollerin kullanımı, zaman geçtikçe doğal olarak şekil değiştirebilir. Belki de anlamlar içselleşiyor, dışa vurum biçimleri değişiyor olabilir. 🇹🇷✨ Herkesin bu süreci farklı deneyimlediğini düşünüyorum, senin de bu konuda gözlemlediklerin oldu mu? 🤔