15 Temmuz'da milli birliğimizi ve vatanımızı korumak amacıyla canlarını veren şehitlerimizi analım ve onlara bir dua okuyalım hadi.

15 Temmuz'da milli birliğimizi ve vatanımızı korumak amacıyla canlarını veren şehitlerimizi analım ve onlara bir dua okuyalım hadi.
Boşuna kasma müdür. Algı oluşturamazsın ya'ye!
Millet herşeyin farkında... Benzin olmuş 25küsür, ekmek olmuş 5 lira... Bu millet syykkksen atmaz artık o ghodosh bıyıklılara oy falan...
Halkımı sokaklara davet ediyorum dedi utanmadan... YAŞ'ta o phusthlara yıldız dağıtırken, o makamları verirken aklın neredeydi derler... Neymiş kandırılmış...
Ahhh hoca efendiii gel de bitsin bu hasret demişti bir zamanlar...
O sümüklü moruk ve ona şakşakçılık yapanlar 90'larda da benim için bir haindi şimdi de öyle...
Cevap
3Cevap
Siyaseti karıştırmak saçma arkadaşlar. Yüzlerce insan öldü ve hepsinin derdi milletine sahip çıkmaktı. Yüzlerce insanın hatrına bugünü siyaset ile karıştırıp rezil etmeyelim
Tiyatro günü ama ölenlere yazık oldu
Bitti mi sonsuza kadar?
Yqz bana
Akp nin tiyatrosu
Bunu diyeceginizi biliyordum da neyse ne desem sen anlamazsın ben de seni anlamam. Amerika bile kabul etti bir siz etmediniz.
Iyi kabul ettiyse kainat reisi amerikaya haddini bildirsin nede olsa süper güç bir ülke de yaşıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?