15 Temmuz mücadelemizin zirvesi, şanlı milletin zaferidir!
Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz.

15 Temmuz mücadelemizin zirvesi, şanlı milletin zaferidir!
Gururumuz, kahramanlarımız 15 Temmuz şehitlerimizi, darbecilerin durdurulmasının sene-i devrinde dualarla, hasret ve özlemle anıyoruz.

15 Temmuz günü dışarıda yürüyüş yaparken denk gelmiştik. Kendini bilmez birisisin sırf Annem kapalı diye sizin gibiler yüzünden ülke bu halde diye üstüne yürümesi sonra Karşıyaka'da anında marketleri boşaltmaları insanların ve uzun banka kuyrukları.. Gece 4'de kadar sahilde nöbet tutmuştuk. Hiç unutmuyorum eve gelince haberlere baktıktan sonra ağlayarak oturmuştum gözüme uyku bile gitmemişti.. Senorya diyenler belki vardır. Orada şehata ermiş olan kişilerden bir vatan evladının annesi Benim manevi Annem oluyor. Gitsin hayat hikayesini dinlesinler. Ruhları şad olsun tekrardan 🇹🇷
Kimisi atm kimisi benzin, mazot almaya gittiler kimiside tanklara kafa tuttu fark okadar açıkki.
Bir takim. insanlar sokağa çıkar hirsizlik yağma olur bir toplum sokağa çikar vatan kurtarır.
Kalbinde gerçek Vatan sevgisi olanlar tabi ki
Eyvallah 🌹
Selam olsun olsun da
Bazi şeyleri de görsün artık bu millet
Böyle yatarak zor.
Ayaklanmaya gerek yok
Alt tabaka kendi içindeki hırsları dizginlese üst tabakanın bütün sermayesini keser
Cevap
1Cevap
Olsun tabiki
Abartma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar