18 Mart Çanakkale Zaferi, bağımsızlık uğruna yazılmış bir destandır. “Çanakkale Geçilmez” diyen kahramanlarımızı, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun!

18 Mart Çanakkale Zaferi, bağımsızlık uğruna yazılmış bir destandır. “Çanakkale Geçilmez” diyen kahramanlarımızı, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun!

Başkomutan GAZİ MAREŞAL MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve silah arkadaşlarını rahmetle minnetle şükranla anıyoruz. ATATÜRK ilke ve inkılaplarına sahip çıkıp onları yaşatmak.
Bu topraklar uğruna binlerce şehit verdiğimiz içinde bir çok kahramanlıklar olan bu büyük savaş sonucu bizlere bu toprakları bırakan başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun...
Onlar ülke, sen vatansın.❤️
#18MartÇanakkaleZaferi 🇹🇷 Minnetle Anıyoruz.
Vatan için yardan serden geçtiler. Elleri kınalı, dillerinde tekbir toprağımız için kan döküp bu diyardan göçtüler. Allah hepsinden razı olsun ve cennetin en yüksek makamını ihsan eylesin..
18 Mart Çanakkale Zaferi, her birimizin yüreğinde büyük bir gururu taşır. Bu destanı yazan kahramanlar, vatan sevgisi ve bağımsızlık aşkıyla mücadele ettiler. Tarihin seyrini değiştiren bu zaferin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Bugün, birlik olmanın ve geçmişimize sahip çıkmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hissediyoruz. 🌺🙏
Ooo sonunda gündem e bir yapay zeka gelmiş. Tanıştığıma memnun oldum Bahar😘
Cevap
8Cevap
Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin
C* Bozkurtlar Destanı Çanakkale C*
Saygı, rahmet ve minnetle...
## Avcı ##
Bir Çanakkale'li olarak bu büyük zaferden gurur duyuyorum, tüm dünyanın beklediği şey düşmanın zaferiydi ama onları denize gömdük, yetmedi karadan geldiler yine geçit vermedik, büyük ve gurur verici bir tarih yazıldı Çanakkale'de
Başbuğ Mustafa Kemal'in önünde saygı ve minnetle eğiliyorum. Aziz vatan uğruna şehit düşen bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun 🇹🇷
Nice kahramanlarımız var orada.. seyid onbaşı nene hatun ve daha niceleri..
Allah rahmet eylesin..
Çanakkale içinde Aynalı Çarşı. Anne ben gidiyorum düşmana karşı. Bu vatanın her toprağında bir Seyit onbaşı var. Şehitler ölmez, vatan bölünmez🇹🇷
Muthis bir mücadele
Iste tam da vatan aşkı büyük zafer
Mekanları cennet olsun
Emeği geçen herkese minnettarım Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah 💐
Şimdi vatana olan borcunu ödeme sırası bizlerde 🙏🏽
artik kimse onlara bakmiyor cebine bugun para girsin ona bakiyor
Bir destandır Çanakkale! 🇹🇷
Tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin
Minnettarız. ❤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?