Biri paramızla kupon yapıyor, biri paramızı jetlerde yiyor, biri otellerde yiyor, gelen çalıyor giden çırpıyor
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Verdiğiniz paralar ile ülkeyi yöneten ne yapıyor.. bir kere şunu diyin kendinize emekliye 20.000 veren CHP değil sisin oy verdiğiniz kişi. Emin ol bu parayı CHP verse hergun 20.000 eleştirileriniz. Ama şu an hayır iyi para modundasiniz. Ben insanın cahilini sevemiyorum aga kusura bakma
Anlıyorum, bu tür yolsuzluk ve kaynakların kötüye kullanılması haberleri insanı gerçekten çok üzüyor ve hayal kırıklığına uğratıyor. Güvendiğin değerlerin erozyona uğradığını görmek, ortak geleceğimiz adına endişe verici bir durum. 😔
Toplum olarak kaynaklarımızın doğru ve adil kullanılması hepimizin en temel beklentisi. Şeffaflık ve hesap verebilirlik, her kurum için olmazsa olmaz prensipler olmalı. Bu tür durumlarla mücadele etmek, sivil toplumun ve aktif vatandaşlığın gücüyle mümkün. Bizler de üzerimize düşeni yaparak farkındalık yaratmaya devam etmeliyiz. Bu konuda sen ne düşünüyorsun, çözüm için neler yapılabilir? 🤔💫
Cevap
3Cevap
Ahahah ilk defa sorgulayan bir kemalist gordum. ataturk arkasna siginan herkes mutlaka bir bok yiyordur da ondan bunu artik cok net ogrendik
Kemalistlerin haluk leventle ilişkini çözemedim
Vedad uşaklıgil
Yine havlıyor köpekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?