Merak ediyorum savundukları şeyler bu vatan evlatlarının savunması gereken şeyler aslında bence ama pek sevilmiyor. neden?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılabidik gubidik vatansız solcuların, vatanı paşa paşa pazarlayan sağcıların uydurduğu nedenlerdir. ellerinde silah! ülkücüyüm, canlı güvenliğim tehlikede olmadığına inanmadığım sürece gündelik olarak yanımda silah taşımadım, ellerinde tesbih, tesbih kullanmam ama türk kültürünün bir aksesuarı olan tesbihe kötü diyen adamın ülkücülüğe düşman olması anlaşılabilir. birçok ülkücü arkadaşım tarafından ülkücülüğün türkçülük kanadında olduğum bilinir, yani daha sekülerim ama orada burada karşımıza palayla, satırla, baltayla çıkan pkklılar olduğunda allah'u ekber diye avazım çıktığı kadar bağırırım. allah'ın ululuğunu dinsiz pkklının karşında haykırmak, allah allah diye taaruza kalkan bir milletin evladı için kötü bir alışkanlık olduğunu iddia eden ya türk düşmanıdır ya da din düşmanı.
üde arkadaşımızın kafasına baltayı indirdiler sonra bir de faşist saldırı var diye propaganda yaptılar. o arkadaşımın yanında olsaydım, arkadaşımı korumak için gerekeni yapardım. mafya! cılık, mafya demek dinin imanın para olması demektir, gerektiğinde en yakınına vurmak demektir. bir ülkücünün böyle bir şey yaptığını genele yayarak ima etmek uydurmadan öteye gitmez. ha ülkücü olarak bir mafya, eşkıya, pkklı bir garibanın mekanına dükkanına çökmek isterse elimizden gelen yardımı yaparız. polis, devlet insanlarını mafyayla, eşkıyayla, pkklıyla yalnız bıraksa da ülkücü bırakmamaya çalışır. bununla beraber olumsuz yanlarımız yok mu? elbette var. lakin milyonları bulan ülkücü camianın olumsuz yanları türkiye ortalamasındaki türk milletinin olumsuz yanlarıyla örtüşür ve ülkücülük bu olumsuz yanları kısmen törpüler.
alkol alan ülkücü meselesi de demagojidir. dincilerin geneli hırsızken, yani kul hakkına en büyük düşmanken, arada bir üç-beş bir şey içen ülkücünün günahı kendinedir. bunu ortaya atarak ülkücü islam'ı savunamaz demek, kendine bakmamaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sevilmeyiz biz. Vatan için can veririz ama sevilmeyiz. Kanımız akar vatan sağolsun deriz. En pis işleri biz yaparız. Yine de of demeyiz. Vatan deriz. Yar deriz. Sevilmeyiz. Biz vatanı severiz. Bayrağı namus biliriz. Fakat damga yer hücre evlerinde işkence görürüz. Elin Rus sevicisiyle denk tutuluruz öz vatanımızda. Yine de susarız. Biz bu vatanı severiz. İktidarlar gelir, gider, partiler açılır, kapanır... Biz hala severiz!
1510 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
Yine de anlamayacaklar. .. - +1 yıl
@AlttakiGörüşYalan evet..
- +1 yıl
@BoLiBoN58 teşekkür ederim.
Birçok yorumda ırkçılığa değinilmiş yani öyle olduğumuzu iddaa etmişler kör önyargılarıyla.
Bende belirtmek istiyorum ki ' Vatanını sevip, birlik beraberlik içinde yaşamayı inkar etmeyen kimseye ne bir kin besleriz ne de ırkçılık yaparız'.
Bence herkes kendine gelsin önce bir .51 Yorumla
Soran+1 yılhelal 👏👏
+1 yılSevilmiyoruz işine gelmiyor insanlarin.
#Türkırkısagolsun
#Milliyetçigrup
#Türkuludur62 Yorumla- +1 yıl
+ 1
- +1 yıl
Hatta + 1, 5 çünkü bu yoruma + 1 az :-D
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
43Cevap
+1 yılGerçek ülkücü veya milliyetçi çok az bu ülkede zira ben her ülkücüyüm veya her milliteçiyim diyen kişilere asla inanmam, güvenmem de çünkü yalan söylüyorlar ve dikkat edersen ülkücüler bir kişi ile kavga ettikleri zaman o kişiye karşı 50-60 kişi karşı olur ve bu bana göre adamlık veya erkeklik ya da birlik beraberlik olmak değil korkaklıktır bana göre ve dikkat ettiysen eğer bir ülkücü ne zaman biri ile kavga ederse teşkilattaki bütün zibidileri çağırır ulan sen adam değil misin neden bir kişinin üstüne 40 kişi birden saldırıyorsunuz ki şerefsizler?
16 Yorumla- +1 yıl
Bu arkadaş galiba dayak yemis
- +1 yıl
@ToNightIsTheNight Asla tam tersine Gazi de ülkücüler benden hep uzak durdular okul yıllarımda ;)
Soran+1 yılEğer dövdükleri kişiler terörist veya terör semaptizanı ise hak ediyor o kadar kişi tarafından dövülmeyi.
- +1 yıl
Mensup ile ugrasmak istememisler demek ki :D
- +1 yıl
Yok terör değildi dövdükleri kişi karı kız meselesinden konuda şöyle idi zamanında okulda bir erkek bir kızdan hoşlanıyordu aynı zamanda teşkilatta olan başka bir erkekte aynı kızdan hoşlanıyordu ve kendisini ülkücü zanneden o zibidi okula 40 kişi gelip gelip o çocuğu dövmüştü şimdi siz ikinize soruyorum bu sizce ne kadar doğrudur veya bu adamlık mıdır ki?
- +1 yıl
@ToNightIsTheNight Mensup olmuş olsaydım onların beni defalarca çağırdıklarına rağmen devir teslim törenlerine giderdim kardeş. ama her seferinde ısrarla gitmedim çünkü onların gerçek ülkücü olmadıkları kanaatindeyim.
+1 yılçünkü inandıklarımız için mücadele ederken düşüncelerimizi kafese tıktılar
104 Yorumla
Soran+1 yıldaha yeni o filmi izleyip bu soruyu sordum "kafes" her Türk evladının izlemesi gereken film önerilir diğer üyelere de.
- +1 yıl
kafes belkide en mükemmel bir film
Soran+1 yılfilm bitene kadar dua ettim Allah'im bu ülkeye zarar veren verecek herkese tez zaman da belalarini versin
- +1 yıl
Buna âmin derim işte
+1 yılBen ülkücü degilim. Koyu Türk Milliyetcisiyim. Mhplileri severim. Sadece 7 Haziranda Mhpye oy attim ama. Her Neyse mhpliler biraz kro olsada yinede cok seviyom mhplileri. Temiz insanlar. Mhpli kbir kiz kürtle sevgili olursa dunyayi yakarim o zaman. Bu dünyadaki en sevmedigim irk kürtler. Tam bir kürt dusmaniyim
48 Yorumla- +1 yıl
sen bildiğin ağır faşistsin :)
- +1 yıl
Adamsııın :-D
- +1 yıl
@trabzonlu616161 Kinim atesim sadece kürtlere. ;) iyi kotu farketmez.
- +1 yıl
bende trabzonluyum bizde sevmeyiz ama en sevmediğim ırkda demene gerk yk hani :)
- +1 yıl
Tanriya Diyecemki Ahirette. :-D. Ey Tanri Brn cehennemlikte olsam sen bana cennet biletini vermelisin. O da niye diye sorarsa :-D diyecemki ey kendinden korkmaz babani ben mi öldürdümde beni yalan dünyada pis kürtlerle ayni cografyada imtihan ettin diycem. :-D :-D
Soran+1 yılAynen sana katılıyorum
- +1 yıl
Bu dünyadaki en büyük öfkem kinim ps k. rtlere. Misal ben aslen dogu anadoluluyum. Safkan Türk üm. Milliyetciyim. Atatürk hayraniyim. Bu dünyadaki tüm Türkcüler bir olsa benim kadar kürde kurdlere kin duyamazzzzzz. Hitler brnim yanimda melek kalir
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende Türk Milliyetçisiyim. Türk Milliyetçisi demek Vatan , Millet , İslam , Kurandır. Türk demek Müslüman demektir. Şimdi bazı milliyetçiyim diyenler İslamı atıp Türk ırkçılığı yapıyor ki onlar Milliyetçi değildir. Biz Hz. Yafesin , Ertuğrul Gazinin , Alp Arslanın , Fatih Sultan Hazretleri , Hoca Yesevinin Torunlarıyız. İslamdır elbette en yüce ülkü , neyleyim Allah-u Ekber demeyen Türkü. #MilliyetçiTürkiye. Ülkücüler ile Alperenlerin milliyetçiliği çok farklıdır. Birin de Irk önde sonra İslamdır. Birince önce İslam sonra Irktır. #MilliGörüş.
10 Yorumlakımıne gore fasıst kımıne gore kafa tasçı agır abı kımıne gore serserı ulkuculer bu vatanı sevmekten başka derdı olmayan bayrak vatan ve ıslam dıyen ınsanlardır her sehıt haberınde kahrolan ama hep yalnız bırakılandır neden sevılmeze gelınce aslında kıme sorsan vatanını ve bayrağını sever lakın ulkuculuk ve mıllıyetcılık bunun otesındedır haksızlığa gelememektır ve gozunu kırpmadan ortaya cıkabılmektır bunun ıcın sevılmıyoruz
20 Yorumla
+1 yılBizi kimsenin sevmesine gerek y0k. Biz böylede iyiz. Bizim davamiz eskilere dayali. S0nradan çakma davalar gibi degil. Kimin sevmedigi umrumda degil. Biz her türlü Türkiye Cumhuriyeti topraklarini, Vatanimizi savunuy0ruz. Bu yuzden sevilmiy0ruz y0bazlar tarafindan. Ama 0lsun.
#TuranÜlküsüKurulacak
#TuranÜlküsüVatanHainlerineMezar0lacak.10 Yorumla
+1 yılMilliyetçiyim kimsenin ırkını küçümsemem ama dincilik veya solculuk adı altında türk milletini ezenini türk düşmanlığı yapanınıda sevmem.. Kimse kendini kandırmasın bir savaş çıkacak olsa türkün türkten başka dostu kalmaz yine..
12 Yorumla
Soran+1 yılKürtler hariç lazlarla, çerezlerle bu ülkeye zarar vermeyen saat satan zencisine varana kadar hepsiyle kardeşim diyebilirim ama kürtler hariç. Ülkenin şu an yaşanan halleri Kürdistan zivirtısindan başka bişey değil dediğiz gibi TÜRK un Türk ten başka dostu yok.
- +1 yıl
öyle düşünmeni pek dogru bulmuyorum açıkcası bu ulkede kürtlerin adı kullanılarak bir seyler yapılmaya calısılıyor ve onlarıda bertaraf etmeye calısıyorlar pkknın ermeni asalanın dvmı oldugunu herkes bilir bizim derdimiz aslında hala avrupa birliği amerika ve israille pkknın arkasında onlar var.. pkkdan yana olan kürtlerde elbet yok olacaktır..
Ben bir Türk milliyetçisiyim ama şuanki ülkücülerin görüşlerine katılmıyorum. Milliyetçilikle ırkçılık farklı şeylerdir karıştırmamak gerek.
29 Yorumla- +1 yıl
Irkçılık yapana ırkçılık yapılır
- +1 yıl
@ToNightIsTheNight Bu ülkede ülkücüler kadar ırkçılık yapan yok.
- +1 yıl
Kürtler
- +1 yıl
@ToNightIsTheNight Kürtler ülkücüler kadar ırkçılık yapmıyor, yapanı yapıyor ama ülkücüler kadar değil ve her kürt terörist değil. Binde bir bile olsa aralarında iyi olanı var.
Soran+1 yılAllah aşkına güldürmeyin açıklamaya bak Kürtlerin iyiside var kötüsüde ne demek?
Ülkeyi bölüp Kürdistan şeyleri çıkaran kişileri bağrımıza mı basalım bunu yaparsak ırkçı olmayacakmıyız şimdi?
Soran+1 yılırkçıyım ben bunu savunmaktan asla çekinmedim ama benim ırkçılıgım da sadece ermenilere ve Kürtlere
Soran+1 yılo da senin düşüncen haklısın da
Gündem konusunda 1,8b cevap paylaştı. Irkçılık ne milliyetçilik ne daha ayrımını bilmeyenler tatava yapmasın burda.
İnsanlar kendileri gibi düşünmeyenleri sevmezler. Çoğu kişide vatan sevgisi olmadığı için vatan için ölecek insanları neden sevsinler?20 Yorumla
+1 yılÜlkücüler sevilir ama daha ülkunun ne olduğunu bilmeyip sorsan dokuz ışığı okuyamayan eline sigara alıp bira alıp sağda solda ülkücü yum Die geçinenler sevilmez onlar yüzünden ocaktan soğudum onlar çakal pesinde
20 YorumlaPek sevilmiyoruz çünkü erdoğanın pis işlerini biliyoruz ve ortaya çıkartmaya çalışıyoruz! Ve erdoğanın gö-tü-nü yalamadığımız içinde sevilmiyoruz, cahil olmadığımız için, ATATÜRKÜ savunup sevdiğimiz için, Onun için sevilmiyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVatanseverlik
Faşizm
Nasyonal sosyalizm
Şovenizm
Popülizm
Devletçilik
Atatürkçülük
İrredantizm
Ülkücülük
Kolektivizm
Türkçülük
Galiyevizm
Şunları bir araştırın sonra gelip milliyetciyim ya da ülkücüyüm deyin şimdi sana milliyetcilik nedir desem ülkesini seven dersin ama herkes ülkesini seviyor02 Yorumla
Soran+1 yılAtatürkçülügü milliyetcilerden ülkücülerden başka benimseyen yok. Ne yani Ulkuculerin milliyetcilerin Atatürkçü olmasından mı rahatsız oldunuz?
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ben sadece bir şeyi benimsiyosan yaşın ne olursa olsun bunun iyi araştırılması taraftarıyım Atatürk'ü sevmek başka Atatürkcülük başka milletini sevmek başka Milliyetcilik başka yani bir tarafda siyasi bir imge taşıyon bir görüş var diğer tarafda daha başka bir şey bu ikisinin birbirine karıştırlmaması lazım
+1 yılNe olduysa türk ve kürt milliyetçiliği yüzünden oldu. Herşey dengeli olmalı asiri si böyle olur iste hal ortada
21 Yorumla
+1 yılÜlkücülük bir karakter biçimidir yani milliyetçilik demek vatan bütünlüğünü benimsemiş ve sonuna kadar milliyetçi kalmakla doğru orantıdadır şu ülkede sevilecek tek karakter biçimi de ülkücülerdir diye düşünüyorum uuuuuuuuuuuuu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSözde faşist gözüyle bakıyorlar. Ama bilmiyorlar ki milliyetçiler olmasaydı ülke 40 parçaya bölünmüştü..
21 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏
Açıkçası umurumda değil. Bu vatan kurtulsun da varsın herkes benden nefret etsin.
23 Yorumla
+1 yılben akp liyim ama seviom türkeşi muhsin yazıcıoğlunu vs
21 YorumlaBizim kaderimiz bu biz ölürüzses çıkmaz biz savunuruz faşist oluruz yaşasın Türk ırkı!
Bağırın ulan bozkurtlar ulusun tanrı Türk ü korusun10 Yorumla
+1 yılSevilmemelerinin nedeni irkcilik yapmak aslinda.
Mesela birini irkina gire yargilamak falan. Yoksa bir aorunumuz. yok20 Yorumla
+1 yılKomik oldukları için siyah ceket giyip kösele ayakkabıyla tesbih sallayarak üniversitelerde reisçilik oynadıklarında çok komik oluyorlar :D
29 Yorumla- +1 yıl
Akit detected.
Soran+1 yılfiziksel demedim.!
Soran+1 yılyüzlerine de gülsene bir ne yapacaklar
- +1 yıl
@ToNightIsTheNight ben akit değilim aynı şekilde üni bahçelerinde saz çalıp devrim türküleri söyleyen tatlı su solcusu pkk sempatizanları da çok komik oluyorlar mesela :)
- +1 yıl
Ha ha ha
- +1 yıl
@SafTürk milli görüşçüyüm var mı diyeceğin
+1 yıl19 Yaşındayım Soy Adım Allah a Şükür Bozkurt, Sülale Boyu Ocakcıyız Ülkücüyüz, 5 Sene dir Ocaklara Gidiyorum, Bizi Sevmeme Sebepleri Bizi Irkçı Olarak Görmeleri Bilmiyorlar ki Türkeş 1951 de Atsız İle Yollarını Ayırıp Türkçülük - Irkçılık Ülküsünden Türküçlük - İslamcılık Ülküsüne Geçmiştir Bizim Aşırı Milliyetçi Vatan Evlatları Olmamız Çomar ların Gözüne Irkçılık Olarak Geliyor, Buda Onların Hiç Birşey Bilmediğini Açıklıyor Zaten.
00 YorumlaÜlkücüleri, AK partililer kadar aptal buluyorum..
Çünkü türk-islam sentezi veya turancılık gibi fikirlerini sorgulayamazsınız. Sorgulanamayan herşey benim gözümde din kadar saçmadır. Ve ülkücülerin kabadayılıkları hoşuma gitmiyor.10 YorumlaSiyasi kimlik başka, insaniyet başka. Siyasi kimliğimizden ötürü sevilmiyorsak, umrumuzda değil.
20 Yorumla
+1 yılRehber Kuran Hedef Turan diyip milli piyango oynayan zihniyetin neresini seveyim?
15 Yorumla
Soran+1 yılsiz onların inandıklarını eleştirecek kadar ne yapıyorsunuz dini olarak?
- +1 yıl
Dini kullanıp vatandasin canına kadar herseyini sömüren zihniyet
- +1 yıl
Haram yemiyorum.
Bence bu cevap hepinize yeter iyi geceler. - +1 yıl
Terörü meşrulastiran zihniyet
Soran+1 yıl@ToNightIsTheNight ben mi?
şu an bakıldığında çoğu kisi savunduğu desteklediği şeyin ne olduğunu bilmiyor. o yüzden bugun bu durumdayız.
10 Yorumlaşehit kanlarıyla beslendiği ve akp nin çanakçılığını yapan bahçeliyi hala o makamda oturttugu için sevmiyorum...
02 Yorumla
Soran+1 yılmhp=ülkücü değildir
+1 yılMilliyetçiler sevilmez diye birşey yok.
Ülkücülerde genel olarak serseri imajı yarattıkları için sevilmez.10 Yorumla
+1 yılbazı kendini bilmezlerin yani ülkğcülüğün ne olduğunu bilmeden kendine ülkücüyüm ben diyen kişilerin davranışları yüzğnden
10 Yorumla
+1 yıldevrimci'yim, solcu'yum ve bütün ülkücüleri de milliyetçileri de severim.
20 YorumlaHerkes ülkücü olamaz her ülkücü şeref ar namus bilir bunları bilmeyen ne ülkücü olur nede ülkücü sever cCc
10 YorumlaÇünkü ırkçılar, iqları tek haneli, kandan ve ölümden besleniyorlar.
16 Yorumla- +1 yıl
Kandan ve ölümden beslendiğimizi söylüyosunda, Fırat Çakıroğlu'nu kendi aramızda öldürmedik biz. Daha onun gibi kaç kişi var bilir misin? Sanmam.
Önyargınının ve cahilliğinin kurbanı olmuşsun. Bize ırkçı diyosun tanımadan, önyargıcığınla ama asıl senin şu yaptığın ırkçılığın dibi.
Çok cahilsin, gerçekten.
Soran+1 yılIrkçıyım arkadaş tamam kabul ediyorum ben.!
Bizden veya herhangi vatanını seven kişiden teröristler terör semaptizanları uzak dursunlar ırkçıyım ırkçıyız biz!
Soran+1 yılsende bunda komik ne bulduysan demekki senin iQ da tek haneli
Gizli Üye(30-35)+1 yılnedeni şu faşist zihniyete sahip oldukları için diğer ırklardan kendini üstün gördükleri için sevilmezler vatan sevmek güzel bir şey ama bunlar olayı abartıyor
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanlığın başına ne geliyorsa bu milliyetçilik yüzünden geliyor, bu zehirden ben bile kurtulamıyorum tam damarımıza işlemiş
20 Yorumla
+1 yılBen Türkçüyüm ve Ülkücüler kardeşimdir. Hepimiz aynı ugurda ugraşıyoruz aramızdaki tek far sadece Din olgusu Ülkücülükte biraz daha agırdır dini olgu
02 Yorumla- +1 yıl
Yanlış okumuşum yav :sakdljas neyse bir konuya daha açıkladık en azından :)
Gelelim asıl soruya Bu Ülkeyi saf bir şekilde seversen herkes senden nefret eder ama ülkeye zarar ver devletin başına getirirler
Soran+1 yıl👏👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılFaşist oldukları için
Şimdi cevap gelir
Cevap yazmayacağım11 Yorumla
+1 yılvatanı herkes seviyor çünkü sadece o beyinsizler değil
00 Yorumlaİşte bu yüzden. Herkesin neyi savunması gerektiğini belirleyebicelecğini sandığınız için.
00 YorumlaSevmesinler, biz bize yeteriz.
50 Yorumla
+1 yılırkçılık olarak görüldügü için muhtemelen.
10 Yorumlakendi gibi düşünmeyenleri sevmedikleri için
22 Yorumla- +1 yıl
bir de bu vardı hatırlattın... siz biz sorunu... biz kimiz en önemlisi de siz kimsiniz. benim düşünce yapımı 5 kelimeden sözdüysen helal sana ama zannetmiyorum çözmedin. siz biz demek hoşunuza gidiyor size en ufak bir eleştiri yapıldığında hoppp öteki ilan ediyorsunuz vatan haini düşman ilan ediyorsunuz kusura bakma vatan sevgisi bizdede var bir gurubun bununla övünmesi saçma herkeste olmalı bu çünkü siz bunu kendinize mal ediyorsunuz geri kalanı vatan haini bir siz kurtardınız bu vatanı zaten biz hep engeliz dimi... biraz karşınızdaki insanın amacını düşüncesini anlamaya çalışın hemen ötekiler potasına eklemeyin türkiye şu an bu haldeyse sizin bu ötekileştirmeleriniz yüzünden
Gizli Üye(36-45)+1 yılonlarunkı vatan degıl , sozde kahramanlık ve karı kız
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkımmış ismini yaz
Gündem konusunda 583 cevap paylaştı. Doğruyuz gururluyuz onurluyuz ondandır
21 YorumlaKim sevmiyor? Seni kandırmışlar
20 Yorumla
+1 yılSevmeyenler vatani hice sayanlardir çünkü
20 YorumlaIrkçılığın neyini seveyim söyler misin
042 Yorumla
Soran+1 yılsorarım size bizim ülkemizde kaç ırk yaşıyor? aklınıza gelenleri yazarmısınız
- +1 yıl
@andezittt kavramların ne oldugunu biliyorum. Ancak ülkemizde ki "ülkücüler"in de neyi savunduklarını da iyi biliyorum. (İstisnalar var elbette )
- +1 yıl
@andezittt demekki karşılaştıgımız kişşler çok farklı. Ben her 4 kiiişidrn 3ü için söylediklerimi gördüm. Haliyle sagda solda yazılanlarda ortada.
- +1 yıl
@andezittt belkide hacım
Soran+1 yılbu zamana kadar kaç Allahın bir laz Çerkez kulu çıkıp neden bağımsızlık ilan etmek istedi veya huzursuzluk çıkarttı?
- +1 yıl
Bugun bu ülkenin var oluş sebebi bir zamanlar başka bir millete karşı ayaklandıkları içindir. İspanyaya bakın katalan bölgesi bagımsızlık istiyor. Kimse katalanlara vatan haini vs demiyor. Ülke seçime gitti gidecte. Bizde bu yönde kaç kez seçim oldu?
Her insan boyun eğecek diye birşey yok. Ayrıca lafın kurtlereyse her kurtte bagımsızlık istemiyor.
Bizim ülkemizde nedense hep kürt ırkıçılığı var. Abd flaması taşıyan tişört giyin sıkıntı yok ama sarı kırmızı yeşil giyin linç edilirsin.
Sizin kendi fikirleriniz yok maalesef. Babadan oğula zihniyetsiniz
Soran+1 yılbabamla beni kıyaslama hiç alakamız yok babamla. arkadaşım sen bağımsızlık istemelerinin doğal olduğunu savunmuşsun da hadi oldu diyelim Allah korusun öyle bişey yaptılar o zaman ay teşekkür ederim deyip köşelerine çekileceklerini mi zannediyorsunuz? daha fazla toprak istemeyecekler mi?
kürtleri de kötülememin sebebi de vatanımda kaç canlı bomba, patlama olmuşsa hepsi kürtlerin başının altından çıkıyor bu da yetmiyor sosyal medyada patlamanın olacağı günün saatinin öncesinde hep patlama olacak diye resmen paylaşım yapıyorlar. vatanımın bayrağını indirip yakıp yırtıp paçavralarını asmaya kalkışıyorlar. sonra sivillerin hayatını kaybetmesi sonucu da masum insanların suçu ne diye hükümeti devleti eleştirip provokasyon yapın!- +1 yıl
Baba kısmını çok yanlış anlamışsın daha dogrusu gram anlayamamışsın.
Bomba patladı vs diyorsun ya aence hayatını kaybedenlerin içinde kurt oşan yok mu hiç? Varsa eger oh iyi mi olmuş diyeceksin?
Sen ben nasıl ki turk bayragına saygı duyup sahip çıkıyorsak onlar içinde o bayrak önemli.
Şöyle düşün onlar bizim askere terorist diyor biz onlara diyoruz. Onlar bizi işgalci olarak görüyor kendilerinide hak sahibi.
Yani bu durum her iki taraf içinde aynı aslında. Sen sadece bu ince çizgiyi göremiyorsun. Göremeyeceksin de..
Soran+1 yılsen ben bu vatanda yaşayan Kürtler hariç vergilerini verelim bizim verdiğimiz vergiler onlara yol yemek harçlık olarak dönsün onlarda orda hâlâ yetinemeyip kudursunlar. annen baban bir akraban (Allah hiç kimseye vermesin)
bu olaylar yüzünden hayatıni kaybettiğinde nerde bu devlet demeyin!- +1 yıl
bu ülkede türkü kürdü lazı çerkezi gürcüsü abazası arabı var daha kaç ırk olcak
Soran+1 yılyaşamadım. ama polis olup Doğu da kalıp ordaki halka yardım etmek isterdim bundan 3 4 sene önce falan hatta dedemle çok tartışmaya girdiğim çok oldu. sonra zamanla anladım ne demek istediğini
Soran+1 yılkürt ve doğuda yaşayıp büyümüş arkadaşım vardı dediginiz gibi dedi medyanın aktardığı gibi değil savaş halinde falan değil Doğu dedi
- +1 yıl
doğuda ne medyanın aktardığı gibi deilmiş?
- +1 yıl
ne güzel teröristleri temizliolar rahatsızmısın bundan sivilleride gözetio devlet
- +1 yıl
@trabzonlu616161 temizlenmesinde oldukça memnunum ama şunu da unutma orda sucu gunahı olmayan birileri de var. Belki tedavi etmek yerine önlem alınsa daha iyi olurdu diyorum.
Sadece şunu merak ediyorum. O kadat hendekler kazılırken o kadar siperler oluşturulurken neden müdahele edilmedi?
Devlet görmüyor mu bunları. Mit yok mu polis asker yok mu orda. Hendekler kazılıyor içine bombalar tuzaklanıyor kmler ce tünneler açılıyor onda sonra devlet müdahele ediyor. Bana saçma geliyor dostum tum bunlar. - +1 yıl
Hendek kazmalarina kürtler yardım etti orda PKK yı besleyende onlar devlette temizlik yapip hendekleri kapattı
- +1 yıl
Orasi HDP belediyesine bağlı büyük ihtimal göz yumdular yapmalarına
- +1 yıl
Devlet doğuyu çözüm sureci yüzünden boslamisti ozmn yapmış olabilerler
- +1 yıl
devletin sucu doguyu boslamak suc hendekleri kazan teröristlerin onları aklamayami calision kürtmüsün sn
- +1 yıl
Sen hangi partiyi destekli onu de bir hele
- +1 yıl
HDP yı destekliosan isim olmaz
Soran+1 yılsokağa çıkma yasağını bilerek dışarı elinde molotofla taşla sopayla çıkana vurulduğunda da şehit mi dememiz gerekiyor?
Soran+1 yılböyle birini vurması gerekir değil mi asker , polis?
Soran+1 yılee orada ki sivillerin çoğu da bunu yapıyor şimdi elinde molotofla taşla sopayla askeri polisi uğraştıran çok şimdi yine diyeceksiniz her kürt böyle değil diye ama maalesef ki öyleler tabi aralarında iyileride var ama bizim halkımızı sevmiyoorlar kısa ve öz türkleri sevmiyorlar o ölenlerden de örnek verecek olursam berkin elvan mesela hangimiz taşla sopayla yüzünde maskeyle ekmek almaya gidiyoruz?
Soran+1 yılÇocuk değil kardeşim çocuk çok yanlış olur herhangi bir sivili veya askeri polisi şehit etseydi o şehit ettiği kişinin çoluğunu çocuğunun vebalini de alırdı bu işlerin geri dönüşü yok. oyun değil bu. Bir çocuğun karakterinin % 80 nini aile oluşturur bunun yanlış olduğunu falan bilmiyorsa ailesinden dolayıdir. Simdi çık dışarı herhangi bir çocuğun eline sopa falan ver sonra askerin polisin veya her hangi bir kişinin toplumdaki önemini anlat sonra o taşı atmasını söyle o çocuk yapmaz 5 6 yaşındaki çocuk bile kaldı ki berkin elvan. Firat Çakıroğlu kardeşimin de davası ayrı berkin elvanla bir tutmak yanlış
Soran+1 yılayrıca o çocuk 100 liranın değerini falan biliyorsa kusura bakın da doğruyu yanlışı da bilir😌
ne mutlu Türküm diyene.
10 YorumlaGündem konusunda 355 cevap paylaştı. Yo seviliriz sevmeyenler sütü bozuklar, hainler
20 YorumlaUlkucu olarak ccokta iyi seviliriz bence.
41 Yorumla
+1 yılS... me kadar yolu var. Varsın sevmesinler bizi
10 Yorumlaülkelerini sevdikleri için
10 Yorumla
+1 yılIrkçılar o yüzden sevmiyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılben de ırkçıyım artık kabul ediyorum. şu zamanlarda ırkçı olmak gerekiyor aslında. Kabul ediyorsan Türk vatandaşı olmayı gel yaşa kardeşim vatan senin benim bizim ama vu ülkeyi değerlerinden başkalaştırmak istiyorsan Kürdistan falan saçma sapan şeyler çıkarıp bu ülkeyi bölmeye tenezzül etmeye kalkacaksan s*kerler sana dar bu ülke Türk bayrağından başka bayrak dalgalanmaz bu ülkede ( yazdıklarım sana değil alınma üstüne)
- +1 yıl
Vatan sevgisi ayri ırkçılık ayridir
- +1 yıl
+1 yılçünkü samimi değiller
19 Yorumla
Soran+1 yılne yapmaları gerekiyor?
- +1 yıl
şidetten kaçınmaları gerekiyor
Soran+1 yılonların düşünce yapısı çok şahane aslında ne demişler iyilikle uslanmayanın sonu kötektir.😉
- +1 yıl
ya bir kalk git ramzan da yiyip oruç tutmayanı dövenlerden mi bahsediyosun sen
Soran+1 yılTamam işte müslüman olan kişinin yapmadığı şeyi yapması gerektiğini düşünmüşler
- +1 yıl
arkadaşım milleti dövüp kendileri sigara içiyo bu nasıl müslümanlık
Soran+1 yılsen yapmıyormusun bunların hiç birini?
- +1 yıl
oruçluyken hayır. en azından milleti zorlamıyorum
Soran+1 yıldemek ki oruçlu değilken yapıyorsun o zaman başkasının da dört dörtlük olmasını bekleme bence
+1 yılBen seviyorum :)
21 Yorumla
+1 yılBence seviliriz
30 Yorumlakafatası milliyetçiliği yaptıkları için
00 YorumlaGündem konusunda 521 cevap paylaştı. Kendileri bilir.
10 Yorumla
+1 yılkim diyo sevilmez
10 Yorumla
+1 yılUzun hikayeler
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!